|
|
#161 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 792
![]() |
İşte o görüşme 26 Mart 2009
A.A [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BU HABERİN DETAYI BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken bindiği ve düşen helikopterde bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'in 112 Acil Servis görevlisi arasındaki telefon görüşmesi kayıtlara şöyle geçti: 112 görevlisi : 112. İsmail Güneş (İ.G): Ben İHA Muhabiri İsmail Güneş, helikopter ile düştük. 112 : Nerede? Neredesiniz? İ.G : Bilmiyorum nerede olduğumuzu. BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ile birlikteydik. 112 : Neredesiniz? İ.G : Hatırlamıyorum. 112 : Etrafınıza bakın, ne görüyorsunuz? İ.G : Her taraf kar, sis. Her taraf sis. 112 : Helikopteri nereden kiraladınız? İ.G: Bacağım kırık olduğu için konuşamıyorum. Erhan ağabey nereden çıkış yapmıştık. Çağlayancerit orada bir yerde düştük. Hangi yere düştüğümüzü hatırlamıyoruz, her taraf sis, göremiyorum. ... 35 00 benim numaram. 112 görevlisi: Telefonu kapatmayalım, yerinizi tespit etmeye çalışıyoruz. İ.G : Kahramanmaraş'ın dağlarından, her taraf sis. göremiyorum. 112 görevlisi: Parti merkezinden kiminle görüşebiliriz, sizinle ilgili? İ.G : Bilmiyorum, şarjım bitmek üzere. Alo. Biz nereye gidiyorduk? Yozgat tarafında bir yere gidiyorduk hanımefendi. 112 görevlisi: Kapatmayın yerinizi tespit etmeye çalışıyorlar. İ.G : Erhan ağabey, nereden geldik, nereye gidiyoruz. Şu an Çağlayancerit'ten gelip, nereye gidiyoruz. Yozgat-Yerköy mü? Çağlayancerit'ten, Yozgat-Yerköy'e gidiyoruz. Burası çok soğuk. Alo. Yer tespit edemiyor musunuz? 112 görevlisi: Siz kapatmayın beyefendi telefonu. İ.G : Hanımefendi şarjım bitecek. 112 görevlisi : Alo, Alo. İyi misiniz? İ.G : Kötüyüm, ayağım kırık. 112 görevlisi: Şu anda siz helikopteri görebiliyor musun? İ.G : Şu anda helikopterin içindeyim. 112 görevlisi: Alo. diğer beş kişi yanınızda değil mi şu anda? Size cevap verebiliyorlar mı? İ.G : Diğerlerinden ses yok. Erhan ağabey, Erhan ağabey de ıhlayarak cevap veriyor. Alo, hanımefendi, yerimizi tespit edemediniz mi? 112 görevlisi: Şu anda emniyet bulmaya çalışıyor, sakin olun. İ.G: Erhan ağabey, ıhlıyor sadece. Bende üşümeye başladım. Ben sakin olmaya çalışıyorum. 112 görevlisi: Sakin olmaya çalışın, tespit etmeye gayret ediyorlar. İ.G: Muhsin Bey'i göremiyorum. 112 görevlisi: Aynı helikopter ile mi havalandınız? İ.G: Evet. Ayağım çok kötü kırıldı. Ölende var herhalde. Bu arkadaş kim ya. 112 görevlisi: Ayağı kırık, yerinden kımıldayamıyorum. Emniyetle görüşüyorum. İ.G: Alo, hanımefendi. 112 görevlisi: Açık kalsın telefon. İ.G: Şarjım bitmek üzere. Benim numaramı görebiliyor musun? 112 görevlisi: Kapatmayalım, ulaşıyorlar, kapatmayalım numarayı. Sizin nereye gittiğinizi anladık. Yozgat-Yerköy'e gidiyoruz dediniz. İ.G: Alo. Sakin olalım da şu anda donuyoruz burada, ayağım da kırık. 112 görevlisi: Kapatmayın, bir saniye. İ.G: Alo. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Sen kalkabiliyor musun yerinden? Hanımefendi. 112 görevlisi: Şarjınız bitinceye kadar açık kalsın, aramaya devam ediyorlar çünkü. Kapatmayın alo. İ.G: Alo. Ayağım kırıldı. 112 görevlisi: Başka yerinizde kanama var mı? İ.G: Gözükmüyor. 112 görevlisi: Kravatınız var mı? İp gibi kravat gibi bir şeye elinizi uzatabilir misiniz? İ.G: Kravat yok. Şu anda gözükmüyor. 112 görevlisi: Polis ekipleri yerinizi bulmaya çalışıyor. Siz moralinizi yüksek tutun. Zaten sizin yerinizi tespit edecekler. Edemediler daha. Tespit etmeye devam ediyor. İ.G: Herkes öldü herhalde. 112 görevlisi: Kanamadan dolayı sessiz kalmış olabilirler, endişe etmeyin, sizi kurtaracaklar. İ.G: Erhan ağabey, Erhan ağabey. Kırık ayağımın altında, kaval kemiğinde. Kanama değil, kırıldı ya. 112 görevlisi: Alo, beyefendi. Şu anda bacağınızın durumu nasıl? İ.G: Ağrıyor. Alo. Yeri tespit edemediniz mi? Donmaya başladım, üşümeye başladım. Üşüyorum. Tipi var. Helikopterin içine girdim. (İnleme sesleri) Buradakiler öldü herhalde ya. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Yok. Kimseden ses gelmiyor, gelmiyor. Eyvah çok kötü. 112 görevlisi: Ayağınız sıkıştı mı? İ.G: Evet. (inlemeler) Tespit edemediler mi ya. (inleme) Ayağımı oynatamıyorum. 112 görevlisi: Emniyet yerinizi tespit etmeye çalışıyor. İ.G: Erhan ağabey. Ağabey bir kendine gelmeye çalış. Bak ben kendime gelmeye çalışıyorum. Yatıyor ıhlıyor. 112 görevlisi: Başka kimseden ses gelmiyor mu? İ.G: Yok, yok. Çok kötü ayağım kırıldı. (İnleme) Hanımefendi hala bulamadınız mı yerimizi? Burada donacağız, diğer insanlar öldü herhalde. (İnleme sesleri) Ayağımı oynatamıyorum. Çok pis kırıldı ayağım. Yerimizi ne zaman tespit edeceksiniz hanımefendi. Yüce Rabbim Helikopterde bulunanları başta Sayın Muhsin YAZICIOĞLU' nu koru bir an evvel bulunmalarını sağla. Ümit ederim Ölü olmazsın Amin.
|
|
|
|
#162 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rabbim yardimcilari olsun ,Insallah tez zamanda bulunur artik :( Dualarimiz sizinle .
|
|
|
#163 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() candy_58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2010 15:47
Tecrübe Puanı: 703
![]() |
Dualarımız onlarla beklemek daah kötü elimizden bişey gelmeden
|
|
|
#164 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 961
![]() ![]() ![]() |
"HELİKOPTERDE YER TESPİT CİHAZI BULUNMUYOR"
Murat Kaban - BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve Beraberindekileri Kahramanmaraş'tan Yozgat'a Götürürken Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit İlçesi ile Göksun İlçesi Arasında Düştüğü Tahmin Edilen Helikopterin Ait Olduğu Medair Şirketinin Kaptan Pilotlarından Ali İbanoğlu, Helikopterde, Düştüğü Yeri Tespit İçin Bir Cihaz Bulunmadığını Bildirdi. Murat Kaban - BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götürürken Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında düştüğü tahmin edilen helikopterin ait olduğu Medair şirketinin kaptan pilotlarından Ali İbanoğlu, helikopterde, düştüğü yeri tespit için bir cihaz bulunmadığını bildirdi. Esas Hava Taşımacılık Turizm ve Ticaret AŞ'ye ait Medair şirketinin kaptan pilotlarından İbanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, helikopterin tam olarak nerede düştüğünü bilmediklerini, yerinin tespiti için ise ne kendilerinde ne de helikopterde sinyal gönderen bir cihaz bulunmadığını söyledi. Şirketin bir başka yetkilisi ise helikopterin bulunabilmesi için ellerinde imkan olmadığını, bu nedenle herhangi bir çalışma yapamadıklarını dile getirdi. Yetkili, helikopterin düştüğü haberini televizyonlardan öğrendiklerini, bunun ardından cep telefonuyla kaptan pilot Kaya İstektepe'ye ulaşmaya çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını kaydetti. (Anadolu Ajansı) 11 dakika önce.. [1633017] Acizliğin bir kanıtı daha helikopterle herhangi bir bağlantı yokmuş telefonla bulmaya çalışmışlar..... ya hava bu kar fırtına sis nasıl bir irtibat bürosu olmaz ya nasıl bir acizliktir Allahtan telefonu icat etmişlerde kullanıyoruz yoksa nice olurdu halleri ya varya diyecek laf yok bunlara.....saldım çayıra mevlam kayıra atasözüne uygun bir iş işte Rabbim sen bilirsin herşeyin en iyisini şunlara biraz düşünme gücü verde neyin nerye varacağını azcık görsünler.....
|
|
|
#165 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
Nasıl olurya helikopterde cihaz yokmuş neden her helikopterde varda bunda yok
|
|
|
#166 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2245
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() |
cidden kimse neoldugunu bilmiyor ve düzgün bir açıklamada yapılmadı kesin bilgiler verilmiyor
|
|
|
#168 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yaszıcıoğlu'nu taşıyan helikopter enkazına halen ulaşılamamasına partililer sert tepki gösteriyor. BBP Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Avukat Veysel Aşkın, "Avrupalı turist av yapmaya giderken düşseydi, şimdiye bulurlardı" dedi.
Partililerin giderek endişelendiğini anlatan Aşkın, "Şu anda hepimizin morali çok bozuk, kurtarma çalışmalarında ihmal olduğunu düşünüyoruz. Bir Avrupalı turist aynı bölgede av yapmaya giderken düşseydi şimdiye bulurlardı. Gelişmiş teknolojiyle enkazın bulunamaması, bizleri daha da endişelendiriyor. Parti genel merkezi de giderek kalabalıklaşıyor" diye konuştu. (CİHAN) |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hani nerde arıyorlar kardeşim gerçekten aramış olsalardı onlar bulunmuştu; hazırlanmış bir plandı bu erdiler muratlarına dilerim yüce Mevlamdan bunu planlayanlar daha beter olurlar.:(((((
|
|
|
|
#170 |
|
Usta Yiğido
![]() |
abla saat 6 ya kadar tv den internetten sürekli takip ediyorum yok yok yok.bu işin altından çok değişik olaylar çıkacak.ben 3 saat uyudum.ben uyuyamazken yetkililer nasıl uyudu acaba?bunun hesabını hadi burda vermediler ahir hayatta nasıl verecekler.bir oyun var bu oyunun bir parçası bu kaza.çünkü haksızların karşısında dogruların yanın da bu adam gibi adam vardı.7 yıl hapis yattı türlü işkencelere maruz kaldı ölmedi.bir yılda 4 kere kaza gecirdi.bir tv kanalında kazalar şüphe verici demişti.evet şüphe vericiydi kimse önlem almadı.ama böyle kazalar olsada dogru bildigimi yaparım demişti.yapıyordu ama bu kaza sanırım onu artık yapamaz edecek offff offf
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|