Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Özel Günler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Özel Günler Burada Bayram ve Özel Günler Hakkında Paylaşımları Yapabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.03.2009, 23:00   #161
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4563 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Doğum gününüzü tebrik ederim

Bugün Doğumgünü Olan Üyelerimiz(e) ALLAH'tan Hayırlı Ömür(ler) Dileriz...
Doğumgünülerini Göster

tülegen_58 (54), güvercin (44), sevenkalpler (39), ESENYURTLUYUSUF (37), ayhankrks (37), coolll (34), bilir (31), HASAAN (30), mecnun_5880 (29), KARİZMA58 (27), ZAMmoney (27), jacket (27), djkingturk (26), alperkurt (25), Ahmet atl (24), erkansahin (23), fato (21), antalyalı (21), BOSS (20), ufuk179 (20), smy3li (18), orjinalsivaslı (17), Mengenlimudi (16), ryhmes_mqq (
Alt 11.03.2009, 11:09   #162
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5502 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Niye kisiye özel dogum günü kutlaniyor. Eger öyle ise bana niye bu kutlama olmadi diyorum. Bende Sivaslilar netin bir üyesiyim :(
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 11:22   #163
altuntas58
Usta Yiğido

Alıntı:
Kardelencicegi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Niye kisiye özel dogum günü kutlaniyor. Eger öyle ise bana niye bu kutlama olmadi diyorum. Bende Sivaslilar netin bir üyesiyim :(
sizin doğum gününüzü nasıl atlamışız hayret sizki bu konu üzerinde hassasiyetle duran herkesin doğum gününü kutlayan bir kardeşimizsiniz siz çok haklısınız ayrıca sitemizin en aktif üyelerinden birisiniz dolayısıyla sizin doğum gününüz kisiye özel dogum günü olarak kutlanmalıydı kendi adıma özür dilerim
Alt 11.03.2009, 11:26   #164
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2238 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sizin doğum gününüzü nasıl atlamışız hayret sizki bu konu üzerinde hassasiyetle duran herkesin doğum gününü kutlayan bir kardeşimizsiniz siz çok haklısınız ayrıca sitemizin en aktif üyelerinden birisiniz dolayısıyla sizin doğum gününüz kisiye özel dogum günü olarak kutlanmalıydı kendi adıma özür dilerim
evet haklısın abi özel günlere gereken degeri gösteren bir ablamız.kendisiyle dogum günü olan tarihten sonra tanışma imkanım oldu.o gün böyle bir konu açma ihtiyacını yoksa bende hissederdim.bende özür diliyorum...
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 11:27   #165
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5502 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Hayir ben özel degilim ve özel olsun istemiyorum.
özür dilemenize de gerek yok degerli hemserim.
Kimseyi kiskanmadim ama yadirgadim sadece.
Icimde kalmasin yazayim, dedim.
Düsüncelerimi yazmadan rahat edemem tek kusurum budur benim.
Kusurum varsa affola.
Saygilarimi sunarim.
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 11:34   #166
altuntas58
Usta Yiğido

Alıntı:
Kardelencicegi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hayir ben özel degilim ve özel olsun istemiyorum.
özür dilemenize de gerek yok degerli hemserim.
Kimseyi kiskanmadim ama yadirgadim sadece.
Icimde kalmasin yazayim, dedim.
Düsüncelerimi yazmadan rahat edemem tek kusurum budur benim.
Kusurum varsa affola.
Saygilarimi sunarim.
Bizler sitemizin aktif olan üyelerine özel doğum günü kutlaması yapıyoruz size has bir olay değil ah keşke unutmasaydıkta sıradanda olsa bir kutlama yapsaydık
Alt 11.03.2009, 11:39   #167
barikat58
Usta Yiğido

ben herkese yazdım burda abircan abi okadar fırça attı bana onun bile dogum günü topiçine yazdım yani demi alaattin abi
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 11:41   #168
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1075 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

bu geleneği sivasspor comda ben başlatmıştım burada devam ettirdim bir dönem ama kimse pek ilgi göstermedi nedense, çünkü herkesin daha büyük dertleri vardı herkes kendini belli ideolojilerin görevlisi misyoneri sayıyordu burada kimse kimseyi görmüyor tanımıyor bilmek istemiyor herkes ben de ben yine ben demekden etrafındakileri görmezden gelliyor, varsa yoksa kendi ideolojileri ve varsa yoksa anlamadıkları arapça kendilerince inançları ve topluma hizmet ettiği sanarak ısrarla burayı dini mesajlar verilen site haline getirme kaygıları dolayısıyla burayı günlük 20 kişinin keller körler birbirini ağırlar sitesi haline getirdi, herkes haklı bu stede, diğerlerinin hakkıda yok sözüde , bu anlayış kırılmadıkça bu sitede açılım , genişleme , demokratik forum olma özelliği taşıyamaz, istenen amacada bu şekilde kimse varamaz, temel prensipleri iyi koyup ve bunu her zaman uygulamak lazım, ama malesef uygulanmıyor, herkes özeleştiri yapmalı bende dahil, özellikle moderatörler
Alt 11.03.2009, 11:44   #169
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36

Tecrübe Puanı: 2326 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın. Dilerim yüzün hep güler, neşe ve huzurunu hiç bir zaman yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle.

Doğumgünün kutlu olsun!
Alt 11.03.2009, 11:44   #170
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu geleneği sivasspor comda ben başlatmıştım burada devam ettirdim bir dönem ama kimse pek ilgi göstermedi nedense, çünkü herkesin daha büyük dertleri vardı herkes kendini belli ideolojilerin görevlisi misyoneri sayıyordu burada kimse kimseyi görmüyor tanımıyor bilmek istemiyor herkes ben de ben yine ben demekden etrafındakileri görmezden gelliyor, varsa yoksa kendi ideolojileri ve varsa yoksa anlamadıkları arapça kendilerince inançları ve topluma hizmet ettiği sanarak ısrarla burayı dini mesajlar verilen site haline getirme kaygıları dolayısıyla burayı günlük 20 kişinin keller körler birbirini ağırlar sitesi haline getirdi, herkes haklı bu stede, diğerlerinin hakkıda yok sözüde , bu anlayış kırılmadıkça bu sitede açılım , genişleme , demokratik forum olma özelliği taşıyamaz, istenen amacada bu şekilde kimse varamaz, temel prensipleri iyi koyup ve bunu her zaman uygulamak lazım, ama malesef uygulanmıyor, herkes özeleştiri yapmalı bende dahil, özellikle moderatörler
ben arapçadan biraz anlıyorum ama herkesinde dogum gününe yazdım arapça ne alaka ki? arapça biliyorum diye arapça bişeyde yazmadım foruma hiç.sadece bir kaç hadis bir ayet ve meallerini yazdım gerekiyodu çünkü.arapçayla türkçeyle pek alakası yok bu adamın içinde olacak

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)