28.11.2010, 15:46 | #17251 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5467
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kivircik Ali Bir Selam sal Gün aksama döndü gülüm bir selam sal sabah olsun Gökte günes yandi gülüm yüzüm gülsün Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Ince ince egir beni yeniden sev yeniden dogur beni Ta yürekten cagir beni bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün Benim türküm baska türkü söylüyorum aska türkü yitirmisim evi barki bir selam sal sabah olsun Bir selam sal günes dogsun bir selam sal yüzüm gülsün...................... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
29.11.2010, 11:34 | #17252 |
Usta Yiğido
erhan 58 Şuan
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51
Tecrübe Puanı: 815
|
yildiz tilbe
mühür gözlüm |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
29.11.2010, 14:23 | #17253 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
CIHAN ÇELIK UNUTMAM SENI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ {HARIKA BIR ESER DINLEDIKCE INSANIN ICINE ISLIYOR....} [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
03.12.2010, 14:07 | #17254 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ {*Ilahi*} Seslendiren: Ibrahim Tatlises [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne âkilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gâh eserim yeller gibi Gâh tozarım yollar gibi Gâh akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dertli ciğerim dağlarım Şeyhim anuban ağlarım Gel gör beni aşk neyledi Ya elim al kaldır beni Ya vaslına erdir beni Çok ağlattın güldür beni Gel gör beni aşk neyledi Ben yürürüm ilden ile Şeyh anarım dilden dile Gurbette halim kim bile Gel gör beni aşk neyledi Mecnun oluban yürürüm Ol yâri düşte görürüm Uyanıp melûl olurum Gel gör beni aşk neyledi Miskin Yunus biçareyim Baştan ayağa yareyim Dost elinde avareyim Gel gör beni aşk neyledi YUNUS EMRE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
05.12.2010, 11:37 | #17255 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
CIHAN ÇELIK UNUTMAM SENI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
05.12.2010, 19:17 | #17256 |
Yeni Yiğido
yağmur58 Şuan
Son Aktivite: 03.09.2014 22:28
Tecrübe Puanı: 597
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı yağmur58'e Teşekkür Ediyor... |
05.12.2010, 19:40 | #17257 |
Tecrübeli Yiğido
ibolyacaner Şuan
Son Aktivite: 24.04.2011 20:32
Tecrübe Puanı: 569
|
nalan
herşey bitmiştir artık
05.12.2010, 19:55 | #17258 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ {*Ilahi*} Seslendiren: Ibrahim Tatlises [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne âkilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gâh eserim yeller gibi Gâh tozarım yollar gibi Gâh akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dertli ciğerim dağlarım Şeyhim anuban ağlarım Gel gör beni aşk neyledi Ya elim al kaldır beni Ya vaslına erdir beni Çok ağlattın güldür beni Gel gör beni aşk neyledi Ben yürürüm ilden ile Şeyh anarım dilden dile Gurbette halim kim bile Gel gör beni aşk neyledi Mecnun oluban yürürüm Ol yâri düşte görürüm Uyanıp melûl olurum Gel gör beni aşk neyledi Miskin Yunus biçareyim Baştan ayağa yareyim Dost elinde avareyim Gel gör beni aşk neyledi YUNUS EMRE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
15.12.2010, 23:07 | #17260 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1288
|
TRT Türkü FM...Cengiz ÖZkan canlı canlı Bir Ay Doğar'ı söylüyor....
|
|