16.12.2010, 12:52 | #17261 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1788
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
müge anlıyla cinayetleri çözüyoruz her sabah yozgat sungurlu cinayetini ilk başta yani mügeden önce buldum bakalım aydın cinayetini bula bilecekmiyim.iz üstündeyim uşah dua edin buluyum mügeye tel açıyorum reklam arasında bana gülüyor yahu valla .
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
16.12.2010, 13:42 | #17262 |
Usta Yiğido
goramaz Şuan
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Tecrübe Puanı: 1335
|
23.12.2010, 02:11 | #17263 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5467
|
Ekrem Düzgünoğlu Sultanım Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim
26.12.2010, 14:40 | #17264 |
Usta Yiğido
besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1007
|
Duvağını Melekler Açsın Sevdiğim ( İbrahim Sadri )
Bahçede yeşil çınar… Boyun boyuma uyar. Ben seni gizli sevdim. Bilmedim Alem duyar. ….. Kaç sene gezdim dilimde bu sözler, Gözlerim de hayalin yüreğim de sen Tam da vuslat derken… Bugün 19 Ağustos ve sen yoksun. Duvağını melekler açsın sevdiğim. İstediğin gibi bir duvak mıydı başına takılan? Başından taa topuklarına kadar uzanan … Elimde adın yazılı bir kolye öylece kalakaldım Oysa bugün boynuna takacaktım Arkasına tarih attırdım, birlikte yeni bir hayata diye Bilemedim ki hayatım eksi iki de Bu şehirde miydi zelzele, bende mi? Hangi Belediyenin sınırında kalır bu acı? Kim kaldıracak içimdeki bu enkazı? Hangi ilden yardım konvoyu, hangi kurtarma ekibi el atacak halime? Hangi kamyon getirdi kullanılabilir bir yürek? Sana teslim edemediğim evin Anahtarı hala cebimde… Cesaretim yok içeri girmeye. Açılmamış sandığın, el değmemiş mutfağın Her şeyde senin izin, hepsi senin emeğin… Dilim hançer, sözüm kor, halimde dillenmiyor Adını söylemeye takatim yetmiyor. Akrebe takıldı gelinliğin, Yelkovana duvağın, 03.02’de beline kuşağın. Gelin dediğin damatsız çıkar mı sevdiğim? Uymadı mı boyun boyuma? Duvağını melekler açsın sevdiğim Delik deşik olunca sinem kederden Kendini bilmez adımlarla düştüm annenin eteğine Annen sana bu kadar benziyor muydu sevdiğim? Belki bir köşeye kokun sinmiştir diye Daldım viranenin içine ama nafile Senden kalan bir tek yüzüğün Onu da alamadım annenden, koynunda gezdiriyor. Sarıldı boğazıma, gel diyor çıkıp çıkıp gel Koynumda yüzüğü, hem yavrumun adı yazıyor hem senin Ha yavrum gelmiş ha sevdiği Gel de arada yüreğime Su serp, Teselli et, ana yüreği yanacak diyor. Çivi değil, o sözler, on yedi bin kere Süngü oldu yüreğime sevdiğim. Bahçede yeşil çınar… Boyun boyuma uyar… …. Dilime gelse şimdi bu türkü; Bir yanım buz tutar bir yanım har. Avuntu olmaz bana sevdiğim Acıyan yanımın tesellisi zordur benim! Nemli bir fatiha zarfladım, 17 Ağustos diye pulladım, dualarla yolladım… 19 Ağustos1999 lütfen bu tarihte kimselere randevu vermeyin Çünkü biz, ömrümüzün kalan sayfalarını, birlikte doldurmaya karar verdik Sizi de ortak etmek istiyoruz sevincimize Mutluluğumuza hep beraber şahitlik eder misiniz? Düğünün mübarek olsun, Vuslatın mübarek olsun, Duvağını melekler açsın sevdiğim…
28.12.2010, 00:22 | #17265 |
Usta Yiğido
KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 1672
|
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
28.12.2010, 21:53 | #17266 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Hüseyin Turan Yarin Olayim Çatık kaşılarını indir yüzünden Bırak gözlerinin harı olayım İçimde solmasın şu yalan dünya Bırakta yarana merhem olayım Uğursuz gecene uykun olayım Dalında ağlayan goncan olayım Yarin olayım.. Ne yapsakta ömür atı durulmaz Geçen günler pınarına yürümez Al sinen üstüne yüreğine sar Bırakta yarana merhem olayım Uğursuz gecene uykun olayım Dalında ağlayan goncan olayım Yarin olayım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
28.12.2010, 22:13 | #17267 |
Usta Yiğido
KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 1672
|
haktan-yıllar geçce geri dönmem seni sevemem artık
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor... |
28.12.2010, 23:02 | #17268 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Senin için Açilmadim güller gibi Unutmadim eller gibi Boz bulanik seller gibi Çagladigim senin için Şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin Damla damla gözümdesin Agladigim senin için Sensiz hayat bir işkence Dilimdesin gündüz gece Satir satir hece hece şiirlerim senin için Garip derki neyleyim Derdimi kime söyleyim Can vermeden gel göreyim Ölecegim senin için Ibadetim senin için Dualarim senin için [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
29.12.2010, 23:32 | #17269 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Grup Türkü Yarinimsin Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sen canımsın canımsın, damarımda kanımsın, damarımda kanımsın. Sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. sensizlik dünde kaldı, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın, bugünüm yarınımsın. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bu bendeki sen hep yasayacak, senin sevginle dolup tasacak, senden baskasi hiç olmayacak. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. Bir sen varsın gönlümde,Hayalimde düşümde, hayalimde düşümde. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatlı sözümsün, benim iki gözümsün. En içten gülüşünde çıkan tatlı sözümsün, çıkan tatli sözümsün, benim iki gözümsün. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. Ben sende tattım aşkı sevdayı, sende anladım bir tek kalmayı, birini sevip onun olmayı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
31.12.2010, 22:36 | #17270 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Ekrem Düzgünoğlu Sultanım Can yakan gözlerini, bak görmeye geldim Abu hayat sözlerinle gül olup yeşermeye geldim Ben aciz ben yarım Sana tamam olmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Şeyda bülbüller gibi, gül dalına konmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Dağ, taş, toprak iken umman olmaya geldim Aşksız bi çareyken Kendimi bulmaya geldim Yalana meyil ederken gerçeği görmeye geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yaşayan bir ölüyken gönlünde doğmaya geldim Yanar içim senden öteye yer yok Yanar sözlerim bakma gözlerime Canımdan başka servetim yokken Canımdan geçmeye geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim Kabul et nolur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim
|