![]() |
#17541 | |||
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]()
Etinle, kemiğinle, sokakların malısın! Kurulup şiltesine bir tahtaravan gibi, Sonsuz mesafelerin üstünden aşmalısın! Fahişe yataklardan kaçtığın günden beri, Erimiş ruhlarınız bir derdin potasında. Senin gölgeni içmiş, onun gözbebekleri; Onun taşı erimiş, senin kafatasında. İkinizin de ne eş, ne arkadaşınız var; Sükût gibi münzevî, çığlık gibi hürsünüz. Dünyada taşınacak bir kuru başınız var; Onu da, hangi diyar olsa götürürsünüz. Yağız atlı süvari, koştur, atını, koştur! Sonunda kabre çıkar bu yolun kıvrımları. Ne kaldırımlar kadar seni anlayan olur, Ne senin anladığın kadar, kaldırımları... (1927) Necip Fazıl Kısakürek
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17542 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() sivasli gönül Şuan
![]() Son Aktivite: 22.09.2012 21:06
Tecrübe Puanı: 596
![]() |
![]() AYNI
Aynı yoldan, geçmişiz biz Aynı sudan içmişiz biz Yazımız bir kışımız bir Aynı dağın yeliyiz biz Şarkılar bir türküler bir Hep beraber söyleriz biz Halaylar bir horonlar bir Aynı sazın teliyiz biz Gönüller bir dualar bir Bir Allahın kuluyuz biz Has bahçemiz yurdumuzdur Aynı bağın gülüyüz biz |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sivasli gönül'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17543 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 01.03.2012 08:51
Tecrübe Puanı: 826
![]() |
![]() müslüm can
sivasliyim halay |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17544 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yücel Erzen - Devrim Gürenç / Ne Olur Ağlama Kalbim..
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17545 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Kıvırcık Ali - Unutamadım Kıvırcık Ali – Unutamadım Korktuğum başıma geldi duydun mu Ben seni bir türlü unutamadım Aradan kaç mevsim geçti saydın mı Ben seni bir türlü unutamadım Sensizlik öyle zor, öyle zalım ki İçimde bir yerler kanıyor sanki Bir başka yüreğe yar olamam ki Ben seni bir türlü unutamadım Seyranoğlu der ki imansız Gidecek ne vardı böyle zamansız Hiçbirşey yolunda gitmiyor sensiz Ben seni bir türlü unutamadım. Sensizlik öyle zor, öyle zalım ki İçimde bir yerler kanıyor sanki Bir başka yüreğe yar olamam ki Ben seni bir türlü unutamadım
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17546 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben her gece sarhoşum derdimden böyle Aşk yolunda berduşum kaderim böyle Felek benim yazımı kışa çevirdi Fırtınaya kapılmış aşığım böyle. İçki nedir bilmezdim Şimdi, bir ayyaş oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Kederle ızdırapla hep Arkadaş oldum Derdimi hiç kimseye diyemiyorum Böyleymiş alın yazım silemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden içtiğimi ben de bilemiyorum İçki Arkadaş oldumnedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla hep Arkadaş oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17547 |
Navigator
![]() Abdurrahman Önül [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cürmüm ile geldim sana Ey rahmeti bol Padişah Cürmüm ile geldim sana. Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana. Haddi tecavüz eyledim Deryayı zenbi boyladım Malum sana ben neyledim Cürmüm ile geldim sana. Senden utanmadım heman Ettim hata gizli ayan Vurma yüzüme el-aman Cürmüm ile geldim sana. Senin adın Gaffar iken Ayıp örtücü Settar iken Kime gidem sen var iken Cürmüm ile geldim sana. Hiç sana kulluk etmedim Rah-ı rızana gitmedim Hem buyruğunu tutmadım Cürmüm ile geldim sana. Sübhan Allah, Rahman Allah Tüm dertlere derman Allah Ben eyledim hadsiz günah Cürmüm ile geldim sana.
![]() |
#17548 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Murat Başaran / Gülümse ANNE....
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17549 |
Navigator
![]() ŞEHİTLER ÖLMEZ EY !!! BENİM MEHMEDİME KURŞUN SIKAN HAİN ELLER... SANMAYIN BU ZULMÜN HESABI MAHŞERE KALACAK... SİZE YAR OLURMU KANLA GÖZYAŞIYLA YIKANMIŞ BU YERLER... ŞEHİTLER ELBET BİR GÜN SİZDEN İNTİKAMINI ALACAK... ![]() YEDİĞİNİZ İÇTİĞİNİZ ZEHİR ZIKKIM OLSUN MİDENİZE... ALDIĞINIZ NEFESLER HARAM OLSUN ŞEREFSİZ BEDENLERİNİZE... BİR BİR TÜKÜRSEM YİNEDE DOYMAM KEFENSİZ LEŞLERİNİZE... GURURLA HAYKIRIYORUM DUYUN KALLEŞLER NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... ![]() SEN RAHAT UYU EY BENİM ŞANLI ŞEHİTİM, ASKER MEHMEDİM... GÖZÜ YAŞLI TÜM ANNELERİ YÜREĞİME YOLDAŞ EYLEDİM... AHİR ÖMRÜME KURŞUN SÖZLERDEN BİR SÜRÜ ŞİİR EKLEDİM... SİZİ HER İKİ CİHANDA REZİL ETMEZSEM EĞER CİĞERİME BATSIN YAZAN BU KALEMİM
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17550 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yavuz Bingöl............ÇANAKKALE
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |