![]() |
#17621 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hasbi Rabbi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]![]() O Allah the Almighty Allahu Allah Protect me and guide me Allahu Allah To your love and mercy Allahu Allah Ya Allah don't deprive me Allahu Allah From beholding your beauty Allahu Allah O my Lord accept this plea Allahu Allah ![]() Hasbi rabbi cellallah Allahu Allah Ma fi kalbi ğayrullah Allahu Allah ![]() Hindi: Wo tanha kaun hai Allahu Allah Badshah wo kaun hai Allahu Allah Meherba wo kaun hai Allahu Allah ![]() Kya unchi shan hai Allahu Allah Uskey sab nishan hai Allahu Allah Sab dilon ki jan hai Allahu Allah ![]() Turkish: Affeder gunahi Allahu Allah Alemin padisahi Allahu Allah Yureklerin felahi Allahu Allah ![]() Isit Allah derdimi, bu ahlarimi Rahmeyle, bagisla gunahlarimi Hayreyle hem aksam hem sabahlarimi ![]() Arabic: Ya rabbe'l alemin Allahu Allah Salli ala Tahal emin Allahu Allah Fi kulli vaktin ve hıyn Allahu Allah ![]() Imla' qalbi bil yaqin sebbitnii ala hazeddiyn vağfirli vel muslimin ![]() Hasbi rabbi cellallah Allahu Allah Ma fi kalbi ğayrullah Allahu Allah ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17622 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3675
![]() |
![]() ferdi tayfur
tövbekar oldum ölmeden diktirdim mezar taşımı sonunda sevmeye tövbekar oldum |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17623 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 983
![]() ![]() |
![]() Yavuz Bingöl elagözlüm
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17624 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
![]() haberleri izliyorum mahkumları taşıyan araç yanmış beş mahkum canlı canlı yanmış ne acı bi durum.Allah rahmet etsin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı özgüven'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17625 |
Navigator
![]() KALBİMİ KAYBETTİM ![]() Kalbimi kaybettim ağladım Santim santim aradım ıssız tenha [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]larda Ben kalbimi kaybettim ![]() Karanlıkta kaldı ruhum Geceler kabuslara gebe Damla damla akıtır zehrini yalnızlıklara Bir şahinin pençesinde çırpınır yüreğim Parça parça olurken bedenim Seni düşlerim Ben kalbimi kaybettim ![]() Düşünceler yordu yorgunum Sokak lambalarının sönük ışığında Umutlar umutsuzluklar kaybolur Yağan kar tanelerinde şekillenir düşler Yanağında kalır yarin öpüşleri Dudaklarında kalır [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]lerin Hasretin ciğerimi dağlarken Gözyaşların karışır kar tanelerine Ben kabimi kaybettim karanlık bir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]de ![]() Hiç buğulu camlara yazdınmı adımı Gözyaşlarınla suladınmı umutlarını Hiç yakardınmı mevlaya bir ses diye Her sesi sen z[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]dip ağladınmı umutsuzluğuna Yok yok yağmur [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]lüm yok aramadın bile İşte böyle bir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]de kaybettim kalbimi Vefasızlığına ağladım ![]() yorum ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hayrunisa şenel [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17626 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3675
![]() |
![]() Söyleyecek sözüm yok
Herşeyi tanrı bilir Suç kimin günah kimin Anlarsın bir gün gelir Yüreğin taş olsada Gururunda olsada İnsansın ne olsada Ağlarsın bir gün gelir Sana bıraktım seni Aşkını ve sevgini Yalnız kalınca beni Ararsın birgün gelir Yüreğin taş olsada Gururunda olsada İnsansın ne olsada Ağlarsın bir gün gelir |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17627 |
Navigator
![]() Kıvırcık Ali Unutamadım Korktuğum Başıma Geldi Duydun Mu Ben Seni Bir Türlü Unutamadım Aradan Kaç Mevsim Geçti Saydın Mı Gel Seni Bir Türlü Unutamadım Sensizlik Öyle Zor Öyle Zalım Ki İçimde Bir Yerler Kanıyor Sanki Bir Başka Yüreğe Yar Olamam Ki Dön Seni Bir Türlü Unutamadım Seyran Oğlu Derki Ey Be Hey imansız Gidecek Ne Vardı Böyle Zamansız Hiç Birşey Yolunda Gitmiyor Sensiz Gel Seni Bir Türlü Unutamadım Sensizlik Öyle Öyle Zalım Ki İçimde Bir Yerler Kanıyor Sanki Bir Başka Yüreğe Yar Olamam Ki Dön Seni Bir Türlü Unutamadım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17628 |
Navigator
![]() Günel Adi yok Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Ne sen varsın ne ben varım Baktım senli benli sayfalara Yazdığımız her şey yarım Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özürdilerim sen affedersin Per perişan geldim kabul edersin Sadece sarıl[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]p birbirimize ağlayalımmı ne dersin Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Sevgilim bu nasıl aşk hikayesi Senli değil benli değil Nasıl çekip gittik birbirimizden Sebep neydi belli değil Ne söz vermiş tutmuşuz Yemin etmiş unutmuşuz Birbirimizden giderken bile Konuşmamışız susmuşuz Gelip kapına dayansam Elimde bir demet çiçek Ben özürdilerim sen affedersin Per perişan geldim kabul edersin Sadece sar[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]lıp birbirimize ağlayalımmı ne dersin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17629 |
Navigator
![]() Engin Nurşani Böyle İçin İçin Erirmiydin Hiç Eger tanısaydım önceden seni Başka birisine verirmiydim hiç Sen o zaman gelip görseydin beni Böyle için için erirmiydim hiç Bilirsinki gönlüm bir sana vurgun Eger yalan isem sorulsun sorgu Kapınızın önünden geçerken hergün Böynumu bükerek yürümüydüm hiç Bu gönüllü coşkunum her zaman böyle Konuş benim ile canım bir şeyler söyle Benim olsan eyvah diyerek böyle Elimi dizime vururmuydum hiç................... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17630 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kıvırcık Ali / Arzu Şahin / Yavrum
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |