![]() |
#17631 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Leman sam [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kiyamam sana Bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi Senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi Mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın Sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın Her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden Gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım Bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi Senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi Mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın Sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17632 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 17:14
Tecrübe Puanı: 656
![]() |
![]() KAFA DINLIYORUM
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17633 |
Navigator
![]() İlhan İrem ''Yazık Oldu Yarınlara'' Hatırlar mısın bilmem, Yıllar geçti üstünden, Yağmurlu bir akşamdı, Söyledim sevgimi ben. Belki yağmurdu bilmem, Süzülen gözlerinden, Utanmış kızarmıştın, Kaçmıştın gözlerimden. Yarınlar yarınlar bizim demiştin, Yarınlar yarınlar bizim demiştin, Yazık oldu yarınlara, Avunurum anılarla, Hani nerde ümitlerim, Hepsi sanki bir rüya. Hani biz bir bütündük Su ile toprak gibi, Döküldük dile düştük, Bir solmuş yaprak gibi. Tanrıdan dileğim bu, Sevenler sevilenler, Yarını bekleyenler, Olmasın bizim gibi. Yarınlar yarınlar bizim demiştin, Yarınlar yarınlar bizim demiştin, Yazık oldu yarınlara, Avunurum anılarla, Hani nerde ümitlerim, Hepsi sanki bir rüya.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17634 |
Navigator
![]() Seyfi Yerlikaya Penceremin Buğusuna Çizdim Yüzünü Penceremin buğusuna çizdim yüzünü O kara gözlerin düştü, düştü aklıma Kaderimize kattın el sözünü Sevdamızı sürdün zalim dar ağacına Be vicdansız neylerim ben bu sevdayı Be hayırsız dindiremem ben bu yarayı Bu yaşımda zindan ettin bana dünyayı Bu yaşımda zindan ettin bana dünyayı Kar çözülmüş bahar gelmiş benim neyime Dostum eyvahlar etmiş ağlar halime Elim varmaz sokağımdan izin sürmeye Umutlarda bakmaz oldu gayrı yüzüme Be vicdansız neylerim ben bu sevdayı Be hayırsız dindiremem ben bu yarayı Bu yaşımda zindan ettin bana dünyayı Bu yaşımda zindan ettin bana dünyayı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17635 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jacop162000 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.12.2015 09:20
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
![]() Ata Demirer
Gitmekmi mi zor kalmak mı zor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar jacop162000'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17636 |
Navigator
![]() Yusuf GüL ÖLmem ÖLmem ÖLmem ÖLmem Yar selam göndermiş alırım ama Ben ona bir selam salmadan öLmem Cansızdan canlıdan sorarım ama İllede dostumu görmeden öLmem Aramızda dağlar sıralı durur Ciğer pare pareli durur Hasretinden canım yareli durur Dost eliyle Merhem çalmadan öLmmem Mechuli yarinden hep ayrı gezse Neyleyim dünyayı hep benim olsa Azrail canımı almaya gelse Dost başım ucuna gelmeden öLmem öLmem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17637 |
Navigator
![]() Sezen aksu Biliyorsun Hayat bazen öyle insafsız ki Küçük bir boşluğundan yakalar Hissettirmez en zayıf anında Seni ta yüreğinden yaralar Ellerin kolların bağlansada Başında kasırgalar kopsada Sen tüm gücünle karşı koysanda Seni acımasız sevdaya salar Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun Haklısın biraz geç karşılaştık Oysa hiç konuşmadan anlaştık Bazı şeyler var ki söylenmiyor Biz senle sözleri susarak aştık İnsan acılarla kıvransa da Ve o aşkta bir daha doğsa da Dünyasını yeniden kursa da Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun Beraber olamayız benim gibi biliyorsun Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17638 |
Navigator
![]() Musa Eroglu Açma Yaram Derindedir Açma Yaram Derindedir Dermanını Bilen Gelsin Başka Tabipler İstemem Beni Derde Salan Gelsin ömür Bir Nefes Arası Size De Gelir Sırası Bu Yara Gönül Yarası Beni Derde Salan Gelsin Bilen Gelsin Bilen Gelsin Dermanını Bilen Gelsin Başka Tabipler İstemem Beni Derde Salan Gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17639 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Grup Seyran............Oy bernim dertli başım
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17640 |
Navigator
![]() Ağlatma Gelem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etme kurban olayım dost Ağlatma gelem gelem ... . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutup elim kollarımı Bağlatma gelem gelem Yarama boşa melhem Sürme karetmez dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birde sen çektirme yeter Sevdan bende yanar tüter Sinemde gizli yaramı Kanatma gelem gelem ![]() ![]() ![]() SEMPATİ [SES]http://s1.directupload.net/images/110915/mcvjhoft.swf[/SES] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|