11.11.2011, 18:06 | #17681 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ugur Isilak NAMUSUM ÜSTÜNE [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] width=850 height=600
13.11.2011, 20:08 | #17682 |
Usta Yiğido
serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1158
|
Ozan Arif - Aşığıyım
Siz sormayın bana aşkı, Ben bu yurdun aşığıyım. Kalleş dosttan gözüm yıldı, Mert düşmanın aşığıyım. Biri dişli biri çarktır, Aynı millet aynı ırktır, Alevi Türk, sünni Türktür, Çerkez, Kürdün aşığıyım Bu dünyanın kıymetine, Aldanmayın servetine, Aç kalsa da devletine, Bağlı ferdin aşığıyım Yolcusu var kızıl yolun, Farkı benden şudur onun, O Lenin`in, O Mao`nun, Ben Bozkurt`un aşığıyım Arif dönmüş bir bülbüle, O aşıktır bağda güle, Ülkücülük dertse bile, Ben bu derdin aşığıyım
13.11.2011, 20:13 | #17683 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
zambaklar en ıssız yerde açar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dinlemenizi tavsiye ederim.
13.11.2011, 20:17 | #17684 |
Usta Yiğido
serhat_58 Şuan
|
Ozan Arif - Padişah Olsam
Bugün Türkiye'de padişah olsam, Medyanınn ağzına tıpa verirdim Fazla değil fazla üç dört gün kalsam, Çoğunu gaz yapar tüpe verirdim. Önce solcu liderlerden başlardım. Deniz'le Murat'ı fena haşlardım. Hırlşatıkça peşlerinden taşlardım. Yetiştikçe bir ton sopa verirdim. Ecevit'e kimler ne derse desin, Bırakırdım Hikmet Çetin'i yesin, Erdalla ilgili kararım kesin; Tipsizlikten adli tıpa verirdim. Biri hariç biri sadece biri Satardım sağdaki tüm liderleri Hele hele yeni türeyenleri Parasız samana sapa verirdim. Mesut kibirlidir kendini över Bir lafı ağzında üç saat gever Necmettin Bey temel atmayı sever Ona kazma kürek çapa verirdim. Aygır zaten bıktırmıştı canımdan Bir de kısrak tepti zayıf yanımdan İktidarı alır Tansu Hanımdan Bir başörtü iki küpe verirdim O gitti miyadı dolmak üzere Nerde ise yolda kalmak üzere Kıratı kocaldı ölmek üzere Süleyman'a genç bir sıpa verirdim Ta seksenden kalma kinim yüzünden Yaktığı binlerce canım yüzünden Orda bir kahpe var onun yüzünden Bütün Marmaris'i topa verirdim Meclisi toplardım emir buyurup Vekillere suçlarını duyurup İçlerinden dürüstleri ayırıp Geri kalanını çöpe verirdim Ayıklardım pireleri bitleri Katiyyen vermezdim bu şehitleri Bu vatan bölünsün diyen itleri Sorgusuz sualsiz ipe verirdim Arif bu milletin huyu huy değil Alkışı var rey yok olur şey değil Ben olsam Türkeş'e sade rey değil Hem madalya hem de kupa verirdim.
13.11.2011, 20:30 | #17685 |
Usta Yiğido
serhat_58 Şuan
|
Mustafa yildizdogan - Barışmam Sözleri
Küstürdü yar beni kırdı kalbimi Düğün olsa bayram olsa barışmam Bilemedi kıymetimi kadrimi Ağlasa sararsa canlar solsa barışmam Ağlasa sararsa dostlar solsa barışmam Vuslat diyarından etmişim firar Ben bu ayrılıktan görsemde zarar Gönlüm umuyor ya kararım karar Özür dilemeye dostlar gelse barışmam Özür dilemeye dostlar gelse barışmam Feymanim kar yağdı boran üstüne Bina yapılırmı viran üstüne Yemin etmedim ya Kur-an üstüne Gayrı bundan sonra ölse barışmam Gayrı bundan sonra dostlar ölse barışmam
13.11.2011, 20:32 | #17686 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Ayıklardım pireleri bitleri Katiyyen vermezdim bu şehitleri Bu vatan bölünsün diyen itleri Sorgusuz sualsiz ipe verirdim Hayirdir ablam costuk mu bugün??
13.11.2011, 20:39 | #17687 |
Usta Yiğido
serhat_58 Şuan
|
Mustafa Yildizdogan - Taze karlar yagmis
Taze karlar yağmış karın üstüne Bülbül figan eder gülün üstüne Dediler ki nazlı yarini el almış Daha iflah olmam bunun üstüne Ekine gidiyor elinde orak Ekini kurumuş tarlası ırak Yarimi görünce alıyor merak Ben yari görmedim bunun üstüne Yine güz geldi de hava soğudu Benim nazlı yarda ahdım çoğudu Ondan gayri sevdiceğim yoğudu Başka yar sevemem bunun üstüne
13.11.2011, 20:51 | #17688 |
Usta Yiğido
serhat_58 Şuan
|
Celal yarici - gucendi yureyim
Dünya tat vermiyor düzen kalmadı, öle mm kalmadı Aşk ile çalınan sazım gücen di öle mm, gücendi Muhabbetim bitti Sözüm gücendi öle mm öle mm öle mm Sözüm gücendi kardeş, kardeş Sözüm gücendi öle mm öle mm Sözüm gücendi Gücendi yüreğim aşka gücendi Fazla hırpalandı Fazla gücendi, fazla gücendi Öyle incittin ki oy, oy Öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendim Sana gücendim Öyle incittin ki oy, oy Öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendim Sana gücendim Gücendi yüreğim aşka gücendi Fazla hırpalandı ay, ay Fazla gücendi fazla gücendi Öyle incittin ki Öyle kırdın ki dünyada en fazla Sana gücendi Sana gücendi Öyle incittin ki kardeş Öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendim Sana gücendim ______ Gücendi yüregim aşka gücendi Fazla hırpalandı Fazla gücendi Öyle incittin ki öyle kırdın ki Vallahi be gülüm Dünya da en fazla sana gücendim Dünya da en fazla sana gücendim _______ Gücendi yüreğim aşka gücendi Fazla hırpalandı Fazla gücendi Fazla gücendi Öyle incittin ki öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendi Sana gücendi Öyle incittin ki kardeş Öyle kırdın ki Dünyada en fazla Sana gücendim Sana gücendim
13.11.2011, 21:04 | #17689 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Songül Karli [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neler ettin Neler ettin neler ettin Sevdin amma neler ettin İyi kötü kıymetimi Bildin amma neler ettin Çevirdin beni harmana Karıştım toza dumana En sonunda sen imana Geldin amma neler ettin Bırak çıkarın peşini Belaya koyma başımı En sonunda gözyaşımı Sildin amma neler ettin
13.11.2011, 21:24 | #17690 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
nurettin Bay Gülfidan Bülbül oldum gül dalında ötüştüm Ben seni bir başka sevdim gülfidan Kerem gibi aslım için tutuştum Ben seni bir başka sevdim gülfidan Beni ferhat seni şirin bildiğim Aşkım için yüce dağlar deldiğim Neredesin öğlerinde öldüğüm Ben seni bir başka sevdim gülfidan Mejnun oldum çöle düştüm hayından Leylasını ayırmayın BAY ından Zannedersem huri melek soyundan Ben seni bir başka sevdim gülfidan... (nakarat) 1- Hani varya ilkbaharda kelebek Hani varya beşikteki gül bebek Ne güzel şey gülüm seni özlemek Ben seni bir başka sevdim gülfidan 2-Güzel kuşum güvercinim kekliği Özlem özlem hasretini çektiğim Yollarına mor menekşe ektiğim Ben seni bir başka sevdim gülfidan
|
|