![]() |
#1761 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1316
![]() |
![]() GÖZLERİN KAL DİYOR
Buna nasıl ayrılık bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git. Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenileceğim Çözemedim seni delireceğim Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecelerimiz Anılar kal diyor dudakların git Bu romanda biter belki birazdan Ne aşklar yıkıldı gururdan nazdan Ağlıyor besteler yine hicazdan Şarkılar kal diyor dudakların git |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1762 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1763 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() İŞTE BENİ ÖLDÜREN BU
Günler sensiz geçmiyor mu İşte beni çıldırtan bu Yüzün bensiz gülmüyor mu İşte beni ağlatan bu! Dört bir yanım taş bir duvar Ne merhamet ne vefa var Üstelik de sen yoksun yar İşte beni delirten bu! Vursalar da akmaz kanım Hasret dolu her bir yanım Bu sensizlik yok mu canım İşte beni öldüren bu! Sensiz bomboş koca şehir Günüm zindan gecem zehir Kimi görsem akıl verir İşte beni delirten bu! Nazarında yokum gibi Dağılmışım bir kum gibi Günden güne bir mum gibi İşte beni eriten bu! Sen benimdin öyle sandım Nasıl sevdim nasıl yandım Sana hasret çölde kaldım İşte beni çürüten bu işte beni öldüren bu! AHMET SELÇUK İLKAN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Darağacından şiirler Dün gecenin bitiminde Bi şafak sökmüştü hani Kapkara bulutları yırtarak göstermişti kendini Ve bir şafak sökmüştü Başka kimsemin olmadığını bildiği halde Yıldızlarımı alıp götürmüştü Son gecemin olduğunu bilmiyordu belki Sabah beşte boynuma takılcak ilmiği bilmiyordu Ölümün soğukluğundan habersiz Bir şafak sökmüştü... Oysa ben hazır diildim daha Aramıza ölümü sokmaya hazır diildim Ve hazır diildim darağacından şiirler okumaya ışığın hışmı uyandırınca itleri bulutların serzenişine bakılmadı gün ağardı ve şafak söktü iskemlenin üzerinde türlü şeyler geliyordu aklıma gözyaşlarım inatla direniyordu sen yoktun, ve şafak söküyordu yüreğim hiç bitmeyen ümitlerle beklerken seni ellerim gururumun emriyle geçirdi boynuma ilmiği oysa ben hep bir sigara yakardım seni beklerken bir s,gara yakardım gözlerini düşlerken gün ağarırken bir sigara yakardım ama son gecemin bitiminde sigaram yoktu ve şafak söküyordu ansızın gidişin geldi aklıma sana veda ediyorum demiştin karanlığa zulmeden gülüşlerle şimdi sıra bende sana veda ediyorum darağacından şiirlerle yunusbalkaya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1765 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() KÜSKÜNÜM
Aldana aldana geçti bir ömür Dünlere küskünüm yarına küskün Nerede mutluluk nerede huzur Hayata küskünüm devrana küskün Yıllar var bitmedi kadere borcum Delice sevmekmiş en büyük suçum Sayende tükendi kalmadı gücüm Aşklara küskünüm sana da küskün Peşimde bir gölge zehir gözlerin Aklımdan çıkmıyor yalan sözlerin Beni öldürmeye yetti hasretin Dünyaya küskünüm zamana küskün Herkese küskünüm sana da küskün AHMET SELÇUK İLKAN |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1766 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[url=http://img689.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/] ![]()
![]() |
#1767 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() NASILSIN BUGÜN
Bir haber alamadım gittin gideli Mutlu mu, mutsuz mu, nasılsın bugün? Hayli zaman oldu görüşmeyeli Nasılsın birtanem, nasılsın bugün? Gönül defterini karıştırdın mı? Kalbini hasrete alıştırdın mı? Ayrılığı bize yakıştırdın mı? Nasılsın sevgilim, nasılsın bugün? Bilmem ki beni hiç anar mısın? Unuttun mu yoksa, hatırlar mısın? Söyle; eskisinden bahtiyar mısın? Nasılsın birtanem, nasılsın bugün? Seninle doluyken aldığım nefes Bitirdi bu aşkı sendeki heves 'Çekinme, sor' diyor içimden bir ses Nasılsın sevgilim, nasılsın bugün? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1768 |
Navigator
![]() |
#1769 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() NE ZAMAN SEVDİMSE
Kaç kere yaşadım ben bu romanı Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Hep kendim kuruttum gözyaşlarımı Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı Sen de git bırak git beni düşünme Kader de, hayat de boşver üzülme Alıştım hasretin her türlüsüne Ne zaman sevdimse ayrılık vardı Alıştım kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnızlık vardı Yaşamadım gitti gönül tadında Nelerden vazgeçtim senin uğrunda Seni de kaybettim yol ortasında Ne zaman sevdimse karanlık vardı Ne zaman sevdimse pişmanlık vardı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Navigator
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |