Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
} İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL - Sayfa 18 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.02.2009, 16:32   #171
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1025 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
belediye başkanı demişken hatırlatman iyi oldu seva
peki ne dersin tobbaşın olayına , önce bilmiyorum tanımam dedi mal sahibini sonra oğlu ortak çıktı tadilat adı altında 60 m2 lik yeri boğaz kıyısında şimdilik 150 m2 ye çıkaranlara
bu ahlaksızlık yalancılık değilde ne
bu olay son bir haftada japonyada yaşansaydı, topbaş şimdi kendini çoktan öldürmüştü,
BELEDİYE BAŞKANI DEDİNDE AKLIMA GELDİİİİİİİİ ....

CHP'li Kılıçdaroğlu'na PKK şoku

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlayacak.

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında, “PKK ile işbirliği, bölücülük ve sivil darbe girişimciliği” suçlamasıyla fezleke hazırlayacak.

Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, CHP milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.

Bir dönem Alman Emniyeti'nde görev yapan araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. CHP'nin Alman Ebert Vakfı'ndan para aldığı iddialarını gündeme taşıyan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında şu suçlamaları yaptı:

HÜKÜMETİ DEVİRME PLANI

“Bölücü terör örgütü PKK ile Almanya'da işbirliğine gitme ve onlara yataklık yapma. Türkiye'nin üniter yapısını bozmak isteyen Alman siyasi vakfı Friedrich Ebert Vakfı ile proje çalışması adı altında (Yeni Türkiye Projesi) üzerinden Türkiye'yi bölmek. AK Parti hükümeti ve Başbakan'a komplo düzenlemek ve hükümeti bir sivil darbeyle devirmek." Başvurudaki iddiaları yerinde gören Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı ise CHP'li Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırlayacağı fezlekeyi Meclis Başkanlığı'na göndermesi bekleniyor. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.
Alt 10.02.2009, 16:32   #172
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2183 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
çok şükür 4 yıldır buradayım adımla sanımla namımla, onun bunun sözcüsü avukatı değilim , özgür bir bireyim herşeyden önce,
sabahtan beri karı değilsin kız değilsin varsa yoksa türban derdindesin zaten bütün türbanistlerin aşırılarının % 99,99999 u erkek nedense
kadın girdiği yerde ahlak arar, vicdan arar, eşitlik arar
ama kadına yer olmadığı için senin temsile soyunduğun dünyada , arkasına sığındığınız dini duyguları, inancı kullanma konusunda bu işi artık ticarete dökmüşlerin niye senin gibi gariban anadolu çocukları yapar hala anlamış değilim, galiba bir çıkarın var yoksa bu körlük niye
BIRAKIN BU ÜLKEDE YAŞAYAN İNSANLAR NASIL YAŞARSA YAŞASIN
İNSANLARIN NASIL YAŞADIĞINDAN BANA NE SİZE NE
KİMSE KİMSEYE YAŞAM ŞEKLİ DAYATMASIN
21 YÜZYILDA YAŞIYORUZ HALA İNSANLAR NASIL YAŞASIN DİYE BİRBİRİMİZLE DİDŞİYORUZ

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 16:34   #173
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2208 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar karanlık bir dere burası 70 milyon ampul tutsanızda ışımaz.gecmeyin yerler çamur az yukarda köprü var ordan gecin.burası kas katı karanlık hiç bir ampul fayda etmez
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 16:34   #174
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1045 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ AHANDA SİZE ÖRNEK İŞTE..

ÇOK İYİ Bİ HÜKÜMET DEMİYORUZ AMA ŞU ORTAMDAKİ EN İYİ HÜKÜMET. DİĞERLERİ GELSE TÜRKİYE ÇOKTAN BATMIŞTI. İLKLERİ YAZARKEN HEP KÖTÜ TARFLARI YAZMIŞLAR AYNI MUHALEFET GİBİ.. AMAN İYİ YÖNLERİ YAZMAYIN. ZATEN YAZMANIZA GEREKTE YOK. CEVAP GENE SEÇİMLERDE VERİLECEK BAKALIM O ZAMAN BAYKAL EFENDİ NE DİYECEK..
erdal hoşgeldin
hükümet demek hizmet etmek demek, tabiki hizmet edecek, bence yapacağını söylediği ve milletin % 70 inden gönül rızalığını alan işi yapmadı

nedir onlar
dokunulmazlığı kaldırmadı
devlet ihale yasasını dünya ve avrupa standardında kanun olarak düzenleyip yürülüğe sokmadı, devlet ihale yasasını tam 15 kez değiştirip değiştirip kullandılar canım kardeşim,
mühim olan milletin sofrasındaki ekmeğin artıp artmadığı ben ona bakarım, yılda her yeni gelen 700.000 bin gencimize iş alanı çılıp açılmadığı, bence başarısız kaldılar
Alt 10.02.2009, 16:34   #175
Eyüp Bayrak
Yeni Yiğido

Eyüp Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eyüp Bayrak Şuan Eyüp Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2009 13:25

Tecrübe Puanı: 0 Eyüp Bayrak isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

bu ilklerin bircogu yalan ve özellikle siyasi görüsü farkli kisilerin uydurdugu seylerdir özellikle de
30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
zinayi suc olmaktan cikaran akp degil anap mhp dsp hükümeti dir bunu extra akp ye yüklemek acikca terbiyesizliktir.
akp bu sucu tekrar getirmek istemistir fakat sözüm ona aydin kesim,basta chp milletvekili canan aritman ve sözüm ona kadin haklari savunuculari dernekler siddetle karsi ciktiklari icin akp gerilimin daha cok artmamasi icin bu talebini geri cekmistir.
kim olursa olsun bir kisiyi veya kurumu suclamadan önce arastirin ve öyle yazin madem is yapiyorsunuz adam gibi yapin
Eyüp Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 16:36   #176
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2183 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
belediye başkanı demişken hatırlatman iyi oldu seva
peki ne dersin tobbaşın olayına , önce bilmiyorum tanımam dedi mal sahibini sonra oğlu ortak çıktı tadilat adı altında 60 m2 lik yeri boğaz kıyısında şimdilik 150 m2 ye çıkaranlara
bu ahlaksızlık yalancılık değilde ne
bu olay son bir haftada japonyada yaşansaydı, topbaş şimdi kendini çoktan öldürmüştü,
BANA NE KİMİN NEYİ ÇIKTIYSA ÇIKSIN
BU MEMLEKETTE KANUN VAR ADALET VAR 60 M2 LİK YERİNİ 150 M2 ÇIKARDILARSA ŞİKAYETTE BULUNSUNLAR BU AHLAKSIZLIK YALANCILIK CEZASINI BULSUN BANA NE SİZE NE

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 16:37   #177
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1045 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BELEDİYE BAŞKANI DEDİNDE AKLIMA GELDİİİİİİİİ ....

CHP'li Kılıçdaroğlu'na PKK şoku

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlayacak.

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında, “PKK ile işbirliği, bölücülük ve sivil darbe girişimciliği” suçlamasıyla fezleke hazırlayacak.

Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, CHP milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.

Bir dönem Alman Emniyeti'nde görev yapan araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. CHP'nin Alman Ebert Vakfı'ndan para aldığı iddialarını gündeme taşıyan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında şu suçlamaları yaptı:

HÜKÜMETİ DEVİRME PLANI

“Bölücü terör örgütü PKK ile Almanya'da işbirliğine gitme ve onlara yataklık yapma. Türkiye'nin üniter yapısını bozmak isteyen Alman siyasi vakfı Friedrich Ebert Vakfı ile proje çalışması adı altında (Yeni Türkiye Projesi) üzerinden Türkiye'yi bölmek. AK Parti hükümeti ve Başbakan'a komplo düzenlemek ve hükümeti bir sivil darbeyle devirmek." Başvurudaki iddiaları yerinde gören Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı ise CHP'li Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırlayacağı fezlekeyi Meclis Başkanlığı'na göndermesi bekleniyor. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.

erdal güldürme beni
20 yıldır ortalıkta olan bu adam daha 10 gündür pkk lı olduğu ortay çıktıda adaylık gündeme gelince geldi, ben siyaset kamu yönetimi okudum çocuk değilim cahil değilim , 7 yaşında hiç değilim , boşversene sen inanıyormusun bu dediğine
Alt 10.02.2009, 16:37   #178
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 808 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erdal hoşgeldin
hükümet demek hizmet etmek demek, tabiki hizmet edecek, bence yapacağını söylediği ve milletin % 70 inden gönül rızalığını alan işi yapmadı

nedir onlar
dokunulmazlığı kaldırmadı
devlet ihale yasasını dünya ve avrupa standardında kanun olarak düzenleyip yürülüğe sokmadı, devlet ihale yasasını tam 15 kez değiştirip değiştirip kullandılar canım kardeşim,
mühim olan milletin sofrasındaki ekmeğin artıp artmadığı ben ona bakarım, yılda her yeni gelen 700.000 bin gencimize iş alanı çılıp açılmadığı, bence başarısız kaldılar

Erdal Değil Mustafa abi daha yazıyı kimin yazdığını göremiyorsun, şimdi ben ne diyeyim ki...
Alt 10.02.2009, 16:39   #179
barikat58
Usta Yiğido

yedim bitirdim seni ssk
aç bana kollarını pkk
başkan olacam ite kaka
uymayacam hukuka

söz-müzik-beste-köfte kemal kılıçdaroglu
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 16:39   #180
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Erdal Değil Mustafa abi daha yazıyı kimin yazdığını göremiyorsun, şimdi ben ne diyeyim ki...
çünkü bakmadan yazıyor körü körüne muhalefet dedikleri bu işte

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)