|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
289 | 57,68% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
212 | 42,32% |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#171 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
![]() Helal kardeşime...bendensin...bu milletin şahlanmasını ıstıyorsak milli ve manevi ülkü birliği yurt birliği kardeşlik ruhyla hareket eder geleceğin büyük gücü türkiye cumhurıyetı için gayret eder ve üzerimize düşeni içtimai hayatta idrak şuurunu içinde yaparsan ne mutlu biz davasına yurekden inanmışlara...vatan millet aşkına geçen çileli omur yatak yorganda değil çınar ayakta ölür..hayallerın gerçeğe hicretini gerçekleştirmek bizlere nasip olsun inşallah...rakiplerimizden hep bi adım önde olmakla ,metodlu ve akıllı olmakla yurekli ve inançlı olmakla sağlayacağız inşallah bunuda...
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı kasparix'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#172 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kardes sen kime neyi anlatiyorsun , Gelip geçtik bu yollardan Hamdolsun merak etme ![]() Benim demek istedigim her bir isi baslarken yok Ülkücü Haraket hayir der , Evet diyen haindir bilmem ne ? Bak yine Konuyu Ülkücülüge getirdik ? Anlatabiliyomuyum ,,, hainlerin ekmegine yag sürmüyelim. Bu aci gunlerde her kesimden Can'lar asildi , Neden Birlik olmiyalim ? Neden hala Basimiza o günden kalan Hainler var Neden ? Bir kenara atmakla birsey olmaz bence , arastirmak lazim . Milleti gaza getirmiyelim . Slogan adami olmiyalim . Ülkücü olan kadar olmiyanda bu ülkede huzur istiyor ..,
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#173 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2![]() Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
abi senin derdin ne anlamadım referandumamı karşısın yoksa Dinimiz İslama mı anlamış değilim üyeler referandum vs hakkında msjlar atarken sen anti İslam karşıtı insanları karalamalar hakaret içerikli mesajlar eğer karşındaki insanı eleştirmek istiyorsan önce sen dört dörtlük olda sonra ne yazıyorsan yaz eleştiriyonmu kınıyonmu hakaretmı ediyon buda doğru değil ama sana ne diyelim artık böyle, mesajlarda ısrarcısın eğer bura seni sarmıyorsa sana göre site google amcamızda mevcut yazarsan sana her konuda yardımcı olacaktır emin ol ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 12:00
Tecrübe Puanı: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ben bunları sylerken bir önceki sayfadan bahsetmiştim bir önceki sayfaya baksaydın tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayın dmeek istediğimi anlardın araştırmacı olun derken kastım oydu yoksa başka bir niyetim yok herhalde düşüncelerinizi yazınız
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Ebrulum'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#175 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
HERKES BİLİYORKİ 19 DA BİTEN SEÇİMDE OYLARIN %25 İ 2 SAATTE SAYILIP AKP ÖNDE BAŞLAMAZ AMA SENİN FETONUN NASİHATLARINI YERİNE GETİRDİKLERİ İÇİN ÖLÜLER BİLE OY KULLANIYOR TÜRKİYEDE AMERİKA İKTİDARINI SAĞLAMA ALMAK İÇİN , SANDIĞA GİDEMEYEN TÜM SAKATLARIN YERİNE OY KULLANILIYOR ŞİMDİ SANA CANLI BİR ÖRNEK İSTANBULDA DAYIMIN AZA SEÇİLDİĞİ KIRAN KIRAN GEÇEN BİR MUHTARLIKTA SON SEÇİMDE SADECE BİR MAHLLEDE 2000 NİN ÜZERİNDE MÜKERRER KAYITLI SEÇMEN VARDI FETONUN ÖLÜLERDEN SEÇİMDE OY İSTEMESİ ÇOK MANİDAR SALTANATI SALLANACAK FARKINDA İM***** Alıntı:
ELİNDE ÇİN, KIÇINDAKİ KOT BANGALDEŞ MALI, YEDİĞİN YAĞ HOLLANDALI, ET SÜT SUCUK NERDEN GELİR HABERİN YOK, BUĞDAY DIŞARDAN EKMEĞİN GDO LU SONRADA VATAN MİLLET SAKARYA UÇ GİTSİN, NASIL MİLLİCİ GENÇSİNİZ BEEE, BİRAZ İNSAFFF UYANIN ARTIK NE VAR NE YOK SATARAK KİMSE ZENGİN OLMAMIŞTIR KİMSE BİŞEY İCAD ETMEMEMİŞTİR BİRAZ AKIL YAHU ARKADAŞLAR BU SÖZÜM SIRF SANA DEĞİL OY İLE SANDIKLA SAYIYLA UÇANA, KİMSENİN AYAĞI YERE BASMIYOR HERŞEYİN İTHAL EDİLDİĞİ BU KADAR DIŞA BAĞIMLI ULUS MİLLET DİN KARDEŞİ OLUNMAZ ARKADAŞLAR BUNUN SONU YOKK AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN AMERİKAN UŞAKLARINA DUR DEYİN HERGÜN DİKLİNDE ALLAHIN ADI OLSADA ALLAH DOSTU OLMAYANLARA PRİM VERMEYİN VATANININ BİR KARIŞ TOPRAĞINI DAHİ KİMSEYE PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYEN YENİ NESİL AKILLI İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR ARTIK YOK ÖYLE ŞUCULUK BUCULUKLARA ÇAĞ BİLİM TEKNOLOJİ ÇAĞI DİLİNE KÜLTÜRÜNE VE EN UFAK ÇAKILTAŞIN ABİLE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR
zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ Konu abircan tarafından (10.08.2010 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() Anayasa oylamasına " EVET" dediğimizde bizlere getirisi ne? bizlerden götürüsü ne?
Bunları çok iyi analiz etmek gerekiyor, Anayasa oylamasına "HAYIR" dediğimizde bizlere getirisi ne? bizlerden götürüsü ne? Bunları da çok iyi analiz etmek gerekiyor, Burda ne A Partisi nede B partisi için oy veriyoruz, burda geleceğimiz için oy veriyoruz, kabul ettiğimizde ne gibi sonuçlar doğuracak bizim için iyi mi olacak kötü mü olacak? bilenimiz var mı? hangimiz anayasının 23 maddesi değişiyor, bu 23 maddeden birini sayabilecek birisi desinki ben neye göre oy vereceğimizi biliyoruz desin, mümkün değil, ha değişse vatandaşa ne gibi yararlar sağlıyor, ne gibi zararlar sağlıyor, bilenimiz allah aşkına kaç tane bırakalım körü körüne sarılmayı bilinçli olalım, bilinçli oy vermeye bakalım Örneğin bu değişen maddelerden memur yasasıda bunların içinde oylanacak, bilen varmı? Memurlardan neler alınıp, nelerin verildiğini bileniniz varmı? Çoğmuzdan duyar gibiyim koskocaman bir YOOOOOOO neler varmış? Neler yokki? İş güvencesinin alınmasından, köleleştirmeden, memurun dilini kesmeden, daha bunları çooğaltabileceğimiz sadece bir maddesi Hadi vicdan sizin merhamet sizin gelecek çocuklarımızın vicdanınızın sesini dinleyin diyebilirim
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#177 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 12:00
Tecrübe Puanı: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ya bende bunlardan bahsediyorum işte
sadece 12 eylül ü düşünerek karar vermeyin arkaaşlar diyorum zaten 12 eylül göz boyama sanatı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Ebrulum'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#178 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#179 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
![]() Arif hocam bizler teşekkür ederiz en azından burada fikir beyan edebiliyoruz sayenizde
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#180 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() REFERANDUM MAÇINDA İLK YARI RAPORU..
Referandumu 90 dakikalık bir maç olarak düşünürseniz, ilk yarının sonuna geldik sayılır.. Ara değerlendirme yaparsak, ilk yarının galibi Başbakan diyebiliriz.. Evetler önde, hayırlar geride anlamında söylemiyorum.. Belki hayırlar öndedir, bilemem.. Topa hâkim olma, istediği gibi çevirme, rakibin sahasına yığılma, boş alan yaratma kriterlerine baktığımızda, Başbakan çok önde.. Oyunun hâkimi.. Muhalefet topu bir türlü kapamıyor.. * * * Şunu demek istiyorum.. Başbakan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] stratejisi kurdu, harfiyen uyguluyor.. Muhalefeti peşine takmış sürüklüyor.. Tartışılan konuya bakın.. Başbakan 30 yıl öncesine gidiyor, muhalefet, idamlar olurken [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]’de top koşturuyordun, diye cevap veriyor.. Alın size tartışma.. Başbakan top koşturuyor muydu? Koşturmuyor muydu? Boş tartışma!.. * * * Başbakan’ın istediği de zaten bu.. Bugünü tartıştırmamak.. Kürt açılımını unutturmak, terördeki artıştan söz etmemek, [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...], [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...], [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] gibi konulara hiç girmemek.. 30 yıl öncesiyle durumu idare etmek.. Başbakan topu 30 yıl öncesine, 50 yıl öncesine götürüyor, muhalefet hurra peşinden.. Başbakan topu sağa atıyor.. Sola atıyor.. Kendi alanında çeviriyor, ama kaptırmıyor.. Referandum maçının ilk yarısı bitmek üzere, muhalefet çarpıcı bir gündemle ortalığı sarsamadı.. Topu kapamadı.. En basitinden iki yıldır askıda bekleyen [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] davasını bile soramadı.. * * * [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] olduğunda Erdoğan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] muydu, değil miydi? Şimdilik mevzuumuz bu.. Mehmet TEZKAN / Milliyet
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 10:07 |
Yeni bir Anayasa hazırlanmalı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 07.08.2008 15:31 |
Kapatmayı bitirecek teklif | fertelliyim | Arşiv | 5 | 28.03.2008 11:57 |
-->Sivil anayasa taslağı | ceylankimya | Arşiv | 53 | 21.03.2008 22:27 |
Anayasa taslağımız ABD'lilere anlatıldı | abircan | Arşiv | 4 | 05.03.2008 15:48 |