Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Özel Günler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Özel Günler Burada Bayram ve Özel Günler Hakkında Paylaşımları Yapabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.03.2009, 10:51   #171
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1090 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Doğum gününüzü tebrik ederim

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben herkese yazdım burda abircan abi okadar fırça attı bana onun bile dogum günü topiçine yazdım yani demi alaattin abi
ben burayı okumadan direk yazdım yukarıdaki sözleri, bak ne kadar haklıyım, adam beni başka bir yaratık sayıyor benim bile doğum günümü kutlamış olmayı, kendini yüceltmek mi desem yoksa kendinden bir feragat gösterisimi olarak sunuyor anlamış değilim, barikat alacağın ders daha çok kardeşim seninde, olgun olmak kolay iş değil, aydın olmak hiç kolay iş değil, daha bir kaç fırın ekmeğe ihtiyacın var , herkesin karşısındaki bireylerin birey olma özgürlüğüne saygı duymalı, onları ötelememeli, itelememeli, herkes insan, herkes aynı süreçlerden geçti dünyaya geldi, kimse kimseden üstün değil, kimse doğmadan önce kimlik seçmiyor, dil seçmiyor aidiyet seçmiyor, anne baba seçmiyor, bu yüzden kimse kimseden üstün değil, herkes eşit, biz sonrasında kendi kurallarımızla beklentilerimizle hayatta belli seçimler yaparak yol alıyoruz, bu yol alışta kimsenin hakkını gasp etmeden kimsenin ekmeğini elinden almadan, ama sen belli aidiyet ve seçimlerini haklı kılıp bunu benim ve diğerlerinin üzerinde baskı unsuru olarak kullanamazsın , sen türksün diye bu ülkede kürdün sırtına binemezsin, sünisin diye alevinin sırtına binemezsin, erkeksin diye kadının sırtına binemeyeceğin gibi, yani anlayacağın barikat kardeş sözüm sanaymış gibi anlama hepimize, hepinize tüm bu ortamı paylaşanlara, dah açok birbirimiz anlayalım, sevelim, daha çok birbirimize empati kuralım yani onun yerine kendimizi koyarak düşünüp hareket edelim,
Alt 11.03.2009, 10:55   #172
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5517 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Abircan kardesim. Sende cok muhalefetlik yapiyorsun.
niye leblebiden nem kapiyorsun. burasi bir site degilmi.?
O kardesimiz size saygi gösterip dogum gününüzü kutlamis.
Arana degil burasi. Kimseyide kimliginden ötürü yargilayan yok.
Benim Herkese saygim var. Bana saygisi olanada iki kat olur saygim.

Iyiliğe kötülük, şer kişinin kârı,
İyiliğe iyilik her kişinin kârı,
Kötülüğe iyilik de, er kişinin kârıymış oğul.

Konu Kardelencicegi tarafından (11.03.2009 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir..
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 10:56   #173
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2254 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben burayı okumadan direk yazdım yukarıdaki sözleri, bak ne kadar haklıyım, adam beni başka bir yaratık sayıyor benim bile doğum günümü kutlamış olmayı, kendini yüceltmek mi desem yoksa kendinden bir feragat gösterisimi olarak sunuyor anlamış değilim, barikat alacağın ders daha çok kardeşim seninde, olgun olmak kolay iş değil, aydın olmak hiç kolay iş değil, daha bir kaç fırın ekmeğe ihtiyacın var , herkesin karşısındaki bireylerin birey olma özgürlüğüne saygı duymalı, onları ötelememeli, itelememeli, herkes insan, herkes aynı süreçlerden geçti dünyaya geldi, kimse kimseden üstün değil, kimse doğmadan önce kimlik seçmiyor, dil seçmiyor aidiyet seçmiyor, anne baba seçmiyor, bu yüzden kimse kimseden üstün değil, herkes eşit, biz sonrasında kendi kurallarımızla beklentilerimizle hayatta belli seçimler yaparak yol alıyoruz, bu yol alışta kimsenin hakkını gasp etmeden kimsenin ekmeğini elinden almadan, ama sen belli aidiyet ve seçimlerini haklı kılıp bunu benim ve diğerlerinin üzerinde baskı unsuru olarak kullanamazsın , sen türksün diye bu ülkede kürdün sırtına binemezsin, sünisin diye alevinin sırtına binemezsin, erkeksin diye kadının sırtına binemeyeceğin gibi, yani anlayacağın barikat kardeş sözüm sanaymış gibi anlama hepimize, hepinize tüm bu ortamı paylaşanlara, dah açok birbirimiz anlayalım, sevelim, daha çok birbirimize empati kuralım yani onun yerine kendimizi koyarak düşünüp hareket edelim,
ben abircana bile derken senin yaptıgın hakaretlere ragmen demiştim seni küçük gördüğümden değil sayın abircan.şimdi tek tek dökmeyim o msjları buraya hala kayıtlı pc de.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 11:03   #174
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2342 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu geleneği sivasspor comda ben başlatmıştım burada devam ettirdim bir dönem ama kimse pek ilgi göstermedi nedense, çünkü herkesin daha büyük dertleri vardı herkes kendini belli ideolojilerin görevlisi misyoneri sayıyordu burada kimse kimseyi görmüyor tanımıyor bilmek istemiyor herkes ben de ben yine ben demekden etrafındakileri görmezden gelliyor, varsa yoksa kendi ideolojileri ve varsa yoksa anlamadıkları arapça kendilerince inançları ve topluma hizmet ettiği sanarak ısrarla burayı dini mesajlar verilen site haline getirme kaygıları dolayısıyla burayı günlük 20 kişinin keller körler birbirini ağırlar sitesi haline getirdi, herkes haklı bu stede, diğerlerinin hakkıda yok sözüde , bu anlayış kırılmadıkça bu sitede açılım , genişleme , demokratik forum olma özelliği taşıyamaz, istenen amacada bu şekilde kimse varamaz, temel prensipleri iyi koyup ve bunu her zaman uygulamak lazım, ama malesef uygulanmıyor, herkes özeleştiri yapmalı bende dahil, özellikle moderatörler
İyide kardeş şimdi bunun burada ne alakası var; sen hep birşeyler arama peşindesin herkes hürdür fikirleri neyse onu yazar ve düşünür.Byurun 20 kişi içine siz de katılın sen uyum sağlamıyorsan biz ne yapalım.
Alt 11.03.2009, 11:05   #175
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5517 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Abircan mademki cok olgunsunuz.
Kizim sana diyorum, Gelinim sen isit kavramindan vazgecin.
Ve polamige girdiginzi kisiye yazin bence.Demokratik toplumlarda bire bir olur tartismalar.
genelleme olmaz yada ortaya.

Unutmayalim akil yasta degil bastadir.....
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 11:52   #176
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4578 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bugün Doğumgünü Olan Üyelerimiz(e) ALLAH'tan Hayırlı Ömür(ler) Dileriz...

siyahatlı (48), yarenim (41), casbaron (34), yiğit58 (31), DOĞANŞAR 58 (31), zoraki (29), torpedo58 (27), torpedo (27), akıncı beyi (27), hadid58 (26), rıfattunç (26), KSK112 (23), ibrahim_58-18 (22), feskev (22), umitkrc (22), babacan_04100 (20), zaralı_ally58 (19), justwitch (19), YİĞİT EMİNE (19), NEBİKABAKTAŞ (18), fergie (18), mehase_58 (16), S+Z+A (16), BatuAN058 (16), mehmetcakir_58 (14)
Alt 11.03.2009, 12:28   #177
sibelYILMAZ
Usta Yiğido

sibelYILMAZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sibelYILMAZ Şuan sibelYILMAZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2014 09:55

Tecrübe Puanı: 970 sibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOKsibelYILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK

bugün doğum günü olan herkesin doğum gününü kutluyorum ....... Rabbim nice yaşlar nasip etsin inşallah....
Alt 11.03.2009, 14:00   #178
deniz kızı
Usta Yiğido

deniz kızı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deniz kızı Şuan deniz kızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2009 07:57

Tecrübe Puanı: 822 deniz kızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

allah hayırlı sağlıklı sevdiklerinizle mutlu ömürler versin
Alt 11.03.2009, 14:11   #179
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.03.2026 10:42

Tecrübe Puanı: 708 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

nıce mutlu yıllara her zaman umutlu ve onurlu olman dilegı ıle
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 14:26   #180
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1090 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Kardelencicegi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abircan mademki cok olgunsunuz.
Kizim sana diyorum, Gelinim sen isit kavramindan vazgecin.
Ve polamige girdiginzi kisiye yazin bence.Demokratik toplumlarda bire bir olur tartismalar.
genelleme olmaz yada ortaya.

Unutmayalim akil yasta degil bastadir.....
hadi şimdi sen bana polemik mi oldun ne oldu şimdi sen beni muhatap almış oldun , ne var bunda , şurada zaten 20 kişiyiz bazan senli benli bazan sizli bizli bazan hanımlı beyli konuşuyoruz , günün her saatindede psikolojimiz aynı değilki, muhataplarımız aynı değilki 60 yaşında yazanda var 6 yaşında yazanda var , ne nalına ne mıhına vurmadan olmuyor bazan , konu konuyu açar tartışıız diye nazımızın geçtiklerine bazan sataşıyoruz şurada ne var bunda , her daim baş öğretmen pozisyonunda olacak değiliz ya, kendimiz kasacağımız zamanlar var kasmayacağımız zamanlar var , sanal alem ama slında gerçek bir dünyayı paylaşıyoruz şuanda , herkesin herkesten bir alıp vereceği bilgi vardır diyor günlerimizi değerlendiriyoruz , aynen katılıyorum akıl yaşta değil baştadır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)