17.05.2010, 18:33 | #1821 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
ARA
Yorgun bir hasretle dönersen bir gün Beni burda değil kalbinde ara! .. Ne kadar yıkılmış olsan da o gün Beni bende değil kendinde ara! .. Saçında beyazlar taradığın gün Maziyi yeniden aradığın gün Hıçkıra hıçkıra ağladığın gün Beni gözyaşında, gözünde ara. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 18:34 | #1822 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
Allah Kahretsin Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kalbimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! .. Durup durup seninle gezdiğim yerlerde dolaşıyorum Sanki köşe başından sen çıkacaksın Sanki duraklarda beni bekliyorsun Geçen gün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen gözleri sen kaşları sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim senin yüzünden Allah kahretsin! ... Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurunda mı senin? Kimbilir hangi cehennemdesin? Allah kahretsin! .. Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içikiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğumgünlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin! .. İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa? Allah kahretsin! .. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 18:38 | #1823 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
|
Bana Bunu Yapmayacaktın!Bana bunu yapmayacaktın
Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin. Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin Görüyorsun işte Gittin Ve de bittin… Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hançerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirli miydi senin denizlerin? İşte ellerimde Suç ortağın bir sinema bileti Bir pastane köşesi Bir tiyatro gişesi. Bu kadar ucuza gitmeyecektin Sigara dumanlarında harcamayacaktın bu aşkı Ve aşk cellatlarına meze yapmayacaktın beni Şimdi boş bir mezar bulsam Seni böylesine sevdiği için Oraya bırakırdım kalbimi… Bana bunu yapmayacaktın Böyle küstürmeyecektin şiirlerimi Kaz kırmızısı yağmurlar Yağdırmayacaktın gecelerime Kanatlarını kırmayacaktın umutlarımın Beni böyle çıldırtmayacaktın! Artık Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? .. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana! .. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 18:41 | #1824 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Bir mavi gecede başlamıştı sevdamız Ve maviye çalmıştı bütün umutlarım o gece Unutturmuştun bana karanlığın siyah olduğunu Ve gözlerinde farkettim ilk kez Bütün gecelerin mavi olduğunu Bir mavi geceydi o Bütün gecelerden güzel Bir mavi geceydi o Benim için ömre bedel Ve sonra... Bir gidişin vardı ki Mutluluğuma inat Bir gidişin vardı ki Kırıldı içimde kol kanat Umutlarımın mavisini alıp gittin Denizlerimin mavisini çalıp gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakıp gittin... Gittin Ve sen de her yalan gibi bittin... C)Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 18:47 | #1825 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Söylemem.. Sır.. Bilmesin gece yarılarında hayaliyle Nasıl sarmaş dolaş Ve özlemiyle ne kanlı savaşlarda olduğumu.. Söylemem.. Sır.. Kimse bilmesin bu hüznü hangi mevsimden çaldığımı Umutsuzluğu nasıl canımla besleyip Yokluğuna ne yalanlar kattığımı.. Sus.. Söyleme sen de şiirim Adının dilimde ne dualarla döndüğünü duyma...sın Kanasın içimde bırak Terli ellerinden alsın nemini gözlerim.. "O" bilmesin! Bilmesin semtime mesken kurduğunu yalnızlığın Tortu tortu dökülsün sevinçler Kitap arasındaki kuru güllerde koksun acı Çığlık çığlığa sevişmelere salınsın sessizliğim Kuytularında bir yetim duygu vurulsun gecenin İçten içe bir yangın sarsın odamı.. "O" bilmesin! . . . Sonra zamanlı zamansız Bir türkü misafir olur zihnime Savrulur kelimeler, başım döner çırpıntılardan Kollarını uzatır ölüm meleği Ve kanlı mızrağını doğrultur yokluğunu giyinmiş iblis Sırat olur sevdam, korkarım Geçemem sevdiğimden öteye Takılır yüreğim, sol yanım cehennem Kırılır içimde inceden bir dal Tutunamam kendime zaman zaman Severim, çok severim.. Söylemem.. Kırgın sevdalı yanım Sus.. Sen de söyleme şiirim; "O" bil(me)sin! C)Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 19:13 | #1826 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
|
BİR BEYAZ KARANFİL
Benden son arzumu sorsaydın eğer Seni son bir defa görmek isterdim Ayrılıp gittiğin o günden beri Nerdesin nasılsın bilmek isterdim Bir beyaz karanfil vermek isterdim |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 19:25 | #1827 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Ben baharda ölmeliyim Tan yeri ağarırken, Elimde kalemim, aklımdan geçenlerle Yazarken ölmeliyim. Herkes uykuda ben uyanıkken, Sessiz bir sabahın eşiğinde Gecemin gündüz olduğu bir karanlıkta Ölmeliyim... Tabakta dilinmiş yarım portakal, Kabuğunda sigara külü silkelenmiş Ve sigaram halen yanıyorken ölmeliyim Öldüğümde bir yolum olsun, Bir vasiyetim olsun istiyorum yazdıklarımdan Kırkayak Parkında salladığım çocukluğumla Vedalaşmak istiyorum... Uğur Mumcu Parkından geçirin beni Yaşlılığıma elvedaı çocukluğuma merhaba dediğim, Yaşadığım salıncakları görmek istiyorum. En son çalıştığım kurumun önünden geçirin beni Kapısı mutlaka açık olmalı Telefonları çalıyor olmalı Terasta öğrencilerim el sallamalı Hocam demeli... Hocam güle güle demeliler Bir hoca nöbet tutmalı benim yerime, Gözyaşı istemiyorum, gerek yok ağlamanıza Yanımda canıma can katan parçalarım olmalı Çocuklarım, dostlarım, arkadaşlarım, öğrencilerim... Yalınayak tartıcı çocuklar, Sokak çocukları olmalı Kendi halimle kalmalıyım Kuşlar ötüşmeli başucumda En tepede olmalı mezarım, esmeli püfür püfür Yağmurlar, karlar önce bana düşmeli Güneş en çok bana vurmalı, Isınmalı ruhum, ısıtmalı içimi... İsteğim bunlar, bense ölümümü yaşıyorum. Gezdirdim bu caddelerde bu mekanlarda Siz mutlu olun yeter... Tan yeri ağarırken, Elimde kalemim, aklımdan geçenlerle Yazarken ölmeliyim. Herkes uykuda ben uyanıkken, Sessiz bir sabahın eşiğinde Gecemin gündüz olduğu bir karanlıkta Ölmeliyim... C)Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
17.05.2010, 19:27 | #1828 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
|
BEN ARTIK SEN OLMUŞUM
ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum senden öncesi yoktu seninle var olmuşum sende bütün ümitler,sende bütün özlemler beni bende arama artık ben sen olmuşum |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 19:59 | #1829 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
KÜSKÜNÜM
Aldana aldana geçti bir ömür Dünlere küskünüm yarına küskün Nerede mutluluk nerede huzur Hayata küskünüm devrana küskün Yıllar var bitmedi kadere borcum Delice sevmekmiş en büyük suçum Sayende tükendi kalmadı gücüm Aşklara küskünüm sana da küskün Peşimde bir gölge zehir gözlerin Aklımdan çıkmıyor yalan sözlerin Beni öldürmeye yetti hasretin Dünyaya küskünüm zamana küskün Herkese küskünüm sana da küskün |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
17.05.2010, 20:39 | #1830 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
|
KÜSKÜNÜM
Aldana aldana geçti bir ömür Dünlere küskünüm yarına küskün Nerede mutluluk nerede huzur Hayata küskünüm devrana küskün Yıllar var bitmedi kadere borcum Delice sevmekmiş en büyük suçum Sayende tükendi kalmadı gücüm Aşklara küskünüm sana da küskün Peşimde bir gölge zehir gözlerin Aklımdan çıkmıyor yalan sözlerin Beni öldürmeye yetti hasretin Dünyaya küskünüm zamana küskün Herkese küskünüm sana da küskün ÖZLETİYOR SENİ BU YAĞMURLAR Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirgânlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazen Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir Sonra yürümeliyiz seninle Sokaklara caddelere çıkmalıyız Belki bir aşktır bu kentin Belleğini geri getirecek olan Burada yağmur yağıyor ama sen Şemsiyeni almadan gel yine de Özletiyor bu çılgın sağanak seni Sırılsıklam özletiyor biliyor musun Konu ömer yalcin tarafından (17.05.2010 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|