20.05.2010, 12:29 | #1841 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
21.05.2010, 16:39 | #1842 |
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 18:13
Tecrübe Puanı: 0
|
Konu ömer yalcin tarafından (21.05.2010 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
21.05.2010, 21:40 | #1843 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
22.05.2010, 21:55 | #1844 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
24.05.2010, 00:36 | #1845 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Erguvan yillarim
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sararmis bir yapraktan ibaret Her yanim aci her yanim ihanet Uzak bir hayalmis bana saadet Erguvan yillara sancili umudum hasret [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Erisilmez yarinlarda acip soldular Dost bildiklerim simdi el oldular Beni dertten derde salan yillar Erguvan yillara özlemle doluyum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Beklentilerim coktu hepsi yok oldu Hüsrana ugramak cok aci geldi Yillar gecti bakmadan geriye Erguvan cicegi gibi solan hayallerim vardi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yüregimde dügümlendi arzularim, sevdam Ucsuz bucaksiz dizildi hayal kiriklarim Icimdedir duyulmaz sessiz cigliklarim Erguvan yillarimdaki unutulmaz hayallerim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Daliyorum kanadi kirik hülyalara Bakmadim uzun zamandir kirginim aynalara Benimkisi asilik bu bir bas kaldiris öyküsü Icimden mirildanirim bIr ERGUVAN türküsü. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yazan Kardelencicegi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
24.05.2010, 00:40 | #1846 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3332
|
ağzına yüreğine sağlık kardelen çiçeği
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
24.05.2010, 06:17 | #1847 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben tsk ederim. Cok sagolun Osman ECE kardesim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
25.05.2010, 08:45 | #1848 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
GÜVENİLMEYEN KALPLER
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] İntizar yerine sitem yerine, Ardından dualar ettiğimi bil Bir sızı bıraktın seven gönlüme Canımdan koparak gittiğini bil. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sensiz gecen günler hep sensiz biter Mazi duman, duman gözümde tüter, Her gün, gün batışında öldüğümüm bil. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gönlümde hasretin gözümde yaşlar Meçhule yokluk hep böyle başlar Bir haber getirmez ucan kuşlar Bir gün sana hasret öldüğümü bil YETER! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kaybettiğim mutluluk geri gelirimi bilmem Ümitlerimle birlikte çoktan unutulduk Bir hayaldi belki o mesut günler Seni SEVİYORUM diyen diller Unutuldu şimdi o söylenen sözler Şimdi geriye kalan SADECE GÜVENİLMEYEN KALPLER Not arkadaşım irem (İrem) Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
25.05.2010, 10:49 | #1849 |
Usta Yiğido
ela58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2010 21:35
Tecrübe Puanı: 1238
|
Bir yalnızlık dolar gözlerime,
Sen kirpiklerimden taşarsın, Bir kaçak olurum kendime, Bir çığlık, Bir matem, Bir isyan, Ve bir ayrılık olurum. Sensiz doğan güneşi gözlerinden vururum. Belki bir rüzgara satarım kendimi, Belki de arkası yarın olurum Mahcup sevdalar kaldı bize, Mahzun yürekler, Ateş dolanmış şeker pamuğu yalanlar, Saçak kenarı ıslak sokaklar kaldı bize… Dilimizden düşmeyen şarkılar, Yalan yanlış hatıralar, Kırık dökük bu satırlar, Keşkeler kaldı bize, Bir de yara, bir de dert kaldı bize…
25.05.2010, 12:07 | #1850 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Hasretinden bir gün deliye dönüp gidersem bu yerden kınama beni her gün biraz daha fazla süzülüp kaçarsam bu yerden kınama beni. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tükenir kalırsam sensizliğimden kaybolursam eğer arama beni olur vazgeçersem direnişimden ben beni yitirirsem kınama beni. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Şu gurbet elinin bir kösesinde soranım yok zaten derdin ne diye anla su halimi çarem yok iste gidersem bu yerden kınama beni. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Verdiğim sözleri tuttum yeminle yıllarca savaştım kendi kendimle yine seni unutamadım diye kaçarsam bu yerden kınama beni. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir gün bende tükenirim yalnızlığımda. Benliğim yok olur hasretin kucağında. İşte o gün sende beni kınama... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevdam uğruna bendeki ben ölürse... bir mezar kaz ama taa yüreğine; ne bir damla gözyaşı dök nede tek bir çiçek dikme yeter ki adimi dudakların fısıldayabilsin... kimse bilmesin neden öldüğümü nereye gömüldüğümü... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sevdalım; Duyabiliyorsan yüreğimdekini hak ver bana Hoş gör şu seven kulu ne olursun sende beni kınama... İste o gün beni dualarla göm yüreğine ben sersefil yaşamış olsam da... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ALINTI... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [url=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/]
|
|