![]() |
#1861 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kapalıydı kapılar perdeler örtük
silah sesleri uzakta boğuk boğuk bir yüzüm ayrılığa bir yüzüm hayata dönük bugünde ölmedim annem üstüme bir silah doğruldu sanki rüzgar beline dolandığında bir dalın korktum,güldüm,kendime kızdım bugünde ölmedim candostum BANA BÖYLESİ GARİP DUYGULAR BİLMEM NİYE GELİR NEREYE GİDER DÖNDÜM İŞTE ACI YÜREĞİMDEN BEYNİME ÇIKAR BUGÜNDE ÖLMEDİM ANNEM,BUGÜNDE ÖLMEDİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() MUSTAFA YILDIZDOĞAN-KOL KOLA GENÇLER
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
![]() |
#1863 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HERCAİ
Çok uzun yıllar önce iki kır çiçeği birbirlerine aşık olurlar. Her bahar diğer çiçekler gibi onlarda açıp güneşe merhaba derler.Fakat bir bahar bahar başlangıcı bu çiçeklerden biri diğerine; Biz diğer çiçekler gibi bu bahar açmayalım kışın ortasında herkesin soğuktan kaçtığı karlı günlerde açalım ki bütün doğa bize ait olsun der. Ve ikisi de o bahar açmamaya karar verirler. Biri açmak için kışın gelmesini ve karın yağmasını beklerken, diğeri o yaz açar. O gün bugündür karda açan ve sevgilisini bekleyen çiçeğe Kardelen, sevgilisini yarı yolda bırakan çiçeğe de Hercai denilir. ......... Kardelenin hikayesi evet yeni dinledim hoşumagitti arakadaşlarımında hoşuna gideceğini tahmin ettiğim için paylaşmak istedim.. İşte bu yüzden hayırsız sevgiliye Hercai denilir |
![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2183
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aklıma Sen Düşünce şiirini dinliyorum...
![]() |
#1865 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TracyMcGrady58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 836
![]() |
![]() Abdurrahman Önül - Bilal-i Habesi
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() vuslat5858 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2011 16:20
![]() |
![]() daha senden gayrı aşıkmı yoktur sevcan orhan
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İBRAHİM SADRİ- NAMIN YÜRÜSÜN!!!!!!!!!!!!
![]() |
#1868 |
Yasaklı
![]() gurunlumezun58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.11.2008 15:08
![]() |
![]() suat sayından arabacı--------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 875
![]() |
![]() Zuhal Olcay - Yalnızlığım Yeni tanıştık belkide Ama kimbilir belkide hep vardın Eşlik ediyordun sessiz ve sinsice belkide Şimdi şimdi anlıyorum kurnazca ayırdın beni belkide Liğme liğme savurdun sevdiklerimi belkide Yalnızlığım yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin Yalnızlığım kanımsın canımsın sen benim çaresizliğimsin Yalnızlığım bugünüm yarınım sen benim hüzünlerimsin Yalnızlığım tek bilebildiğim sen benim vazgeçilmezimsin Senin olmamı istedin ama belkide bir aşık gibi İnatla bunca zaman kendine sakladın belkide Bir tohum gibi serpildin filizlendin ben olun belkide Yatağımı bile paylaşabilmek için benimle Yalnızlığım yaşamak zorunda olduğum beraberliğimsin Yalnızlığım kanımsın canımsın sen benim çaresizliğimsin Yalnızlığım bugünüm yarınım sen benim hüzünlerimsin Yalnızlığım tek bilebildiğim sen benim vazgeçilmezimsin
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 875
![]() |
![]() Zuhal Olcay - Aynalar Harmanım ben, harmanım. Bir satırlık fermanım. Yok dizimden dermanım. Eyletmen beni, söyletmen beni, ağlatman beni, Aynalar, aynalar... İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Eyletmen beni, Söyletmen beni, Ağlatman beni, Aynalar, aynalar... Hüznüm sizde görünür. Saçım beyaz örülür. Yaşarken de ölünür. Eyletmen beni, Söyletmen beni, Ağlatman beni, Aynalar, aynalar... Yüzümde hep çizgiler. İçimde hep ezgiler Uçup gitti seneler Eyletmen beni, Söyletmen beni, Ağlatman beni, Aynalar, aynalar...
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 7 Misafir) | |
|
|