![]() |
#1861 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1316
![]() |
![]() BANA NE?
Çok yalvardım gitme diye ben ona Yıllar sonra dönüyormuş bana ne Seviyordum gülüp geçti aşkıma Şimdi beni seviyormuş bana ne.. Neyleyim ben dökse bile yaşını Ben unuttum çoktan onun aşkını Vursun artık o taşlara başını Çok pişmanmış yanıyormuş bana ne.. Gönlümde aşk saati bak durdu Seven kalbim beklemekten yoruldu Yıllar var ki ne aradı ne sordu Şimdi beni soruyormuş bana ne... AHMET SELÇUK İLKAN |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1862 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KEŞKE seni ilk gördüğüm anda yüzüne bir yabanci gibi baksaydim keşke tutustum kör oldum küllerim kaldı bende seni böyle yaksaydim keske... gönlümde abide olan sevgini basite alipta yıksaydim keşke askin ömrü bu kadar mi sevdiğim bende senin gibi bıksaydim keşke.... ayrılık kararı hiç yokmus gibi gelipte kapini çalsaydim keşke sessiz çığlıklarım dudak ucumda gücüm yokki seni kırsaydim keşke... çılgınca yaşanan buruk sevgiden içinde kırıntı kalsaydi keşke beni dusunurken kalbin sizlayip gözlerin birazcık dolsaydı keşke... ne kadar rahatsın , nasıl mutlusun? cinayet işledin bilseydin keşke "canimsin" dedigin canindan oldu bari mezarima gelseydin keşke... kolaymi içimden sevgini atmak ölümüyüm sağmı sorsaydın keşke işkencene nokta koyabilirdin tek kursunla beni vursaydin keşke... C)alinti [url=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/] ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1863 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda
Gözleri kal diyor dudakları git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenilmeyeceğim Çözemedim seni çıldıracağım Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecelerimiz Anılar kal diyor dudakların git Bu romanda biter belki birazdan Ne aşklar yıkıldı gururdan nazdan Ağlıyor besteler yine hicazdan Şarkılar kal diyor dudakların git |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1864 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4547
![]() Senden de Bezilir Yaptığın yanına kalacak sanma, Senin de düzenin bozulur bir gün, Güzellik geçici aldanıp, kanma, Yüzüne çizgiler çizilir bir gün. Yalanla kurduğun tahtın yıkılır, Gül yüzün solunca senden bıkılır, Zaman geçer ince belin bükülür, İnsafsız yüreğin üzülür bir gün. Ak tenin kırışır, çekilir kanın, Sevdiklerin gider, boşalır yanın, Çok sürmez bedene yük olur canın, Ciğer pare pare ezilir bir gün. Bana yaptığını elbet çekersin, Yalnızlığa hicran, acı ekersin, Gelen var mı diye yola bakarsın, Ela gözden yaşlar süzülür bir gün. Bilirsin ki ahlar kalmazmış yerde, Ararsın, sorarsın mutluluk nerde? Geçmişin acısı birikir serde, Döşüne dertlerin dizilir bir gün. Çıkmıyor içimden gözdeki ela, Kara sevdan başa çıkılmaz bela, Bükülür dizlerin gidemez yola, Geçmişin hesabı yazılır bir gün. Siyahi der beni yaktın kavurdun, Kül ettin gönlümü yele savurdun, Yıkılmaz yiğittim yere devirdin, Dilerim senden de bezilir bir gün. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1865 |
Navigator
![]() ÇİLEYİ KOKLAYIP GÜL NİYETİNE
Çileyi koklayıp gül niyetine Zindana girersen beni de çağır Sabrı, kanaati bal niyetine Ekmeğe dürersen beni de çağır. Dostların var ise divanelerden Gözyaşın aktıysa minarelerden Binlerce senelik viranelerden Birşeyler sorarsan beni de çağır. Ezelin ezelden öncesi vardı Yine sonsuzluktur sonsuzun ardı Zaman yumağına bizi kim sardı Aklını yorarsan beni de çağır. Dışarda göz yanar, içerde yürek Taahhüt ehline tahammül gerek Mazlum yarasına merhem diyerek Gözyaşı sürersen beni de çağır. C)alinti [url=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/] ![]() Demedi deme Kulak asmazsın ama bak son kez soruyorum Nedir suskunluğunun sebebi böyle Bilirsin sana kızamam sayki rica ediyorum Bu yaptığın günahtır, demedi deme! Bana ne kal dedin ne gitmemi buyurdun Bir tek bana sağırsın tüm aleme duyurdun Sana muhtaç bir kalbi yetimliğe doyurdun Kul hakkına girer bu, demedi deme! Bu kadar sevilmezsin desem aşarım haddi Neyse problem görünen aşalım hadi Taşa bu kadar söylensem bir ses verirdi Taşarsam durulmam daha, demedi deme! Yerden bitmedi boyum, beni de doğuran var Emrine amade diye büyütmedi bu kadar Neticeye razıyım, babana rahmet bir karar Ömrüm harmana tutuldu demedi deme! Halimizi öğrenen kan davalıyız sanır Şahit olsa kavgamıza bildiğine utanır Hiç ettiğin sevgimize akbabalar dolanır Kurda kuşa yem oluruz, demedi deme! Sana meftun dilime alıştırma isyanı Sevgim kalbimin sana acizane ikramı Her nefesin ömürden, hayatın yok tekrarı Göçer gidersin birgün, demedi deme! Neydi sana zahmetim, bir selam yollaman mı? Arada bir halimi sağlığımı sorman mı? Bir çay içmeye vaktin nazarında ziyan mı? Kırdın kahvenin hatırını, demedi deme! Seni bildim bileli hayattı tebessümün Benden gittin gideli yaşamak teessürüm İbadete çevirdin sana mı tefekkürüm Allah’tan gayrı medet, şirktir demedi deme! Benden sana bir ömür düşünmene müsaade Ya gel de varlığıma, ya da aşka ziyade Çok üstüne geldiysem Hakk”ın için helal de Kor olur ebedi alemim, demedi deme! MEHMET ERCAN [url=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/] ![]()
Konu Kardelencicegi tarafından (03.06.2010 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1866 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (10.06.2010 Saat 00:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1867 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ARA
Yorgun bir hasretle dönersen bir gün Beni burda değil kalbinde ara! .. Ne kadar yıkılmış olsan da o gün Beni bende değil kendinde ara! .. Saçında beyazlar taradığın gün Maziyi yeniden aradığın gün Hıçkıra hıçkıra ağladığın gün Beni gözyaşında, gözünde ara |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1868 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1869 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Akşam erken çöker yalnızlığıma
Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni Gözyaşlarım kurur yanaklarımda Hüzünlü bir ıslık dudaklarımda Sigaram sabahlar parmaklarımda Nefes nefes çeker ararım seni Gölgen düşer sanki hep yollarıma Adım adım yürür izlerim seni Bir çılgın özleyiş girer kanıma Yudum yudum içer ararım seni... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1870 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |