|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU? | |||
| EVET OLABİLİR |
|
218 | 40,45% |
| KESİNLİKLE HAYIR! |
|
161 | 29,87% |
| OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... |
|
121 | 22,45% |
| FİKRİM YOK???? |
|
39 | 7,24% |
| Katılımcı sayısı: 539. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#181 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TeknoLji Dedim BiLgisayar ALdim
Oda Yetmedi Internete BagLandim Pc PersonaL Computer Demekmi$ AnLadim Web Sayfasi HazirLamiya Ba$Ladim... Arkada$ Dedi Chat Denen Bisiy Var Kar$inda MiLyonLarca Insan Var Arada Çiksada Bir Kaç Davar Bu ALemde Çok $ey Var... BuLdum Bir xxx YükLedim BiLgisayara I$in Yoksa KanaL KanaL KIz Ara Yaki$ikLiyim Diye Gelde AnLat BunLara Fotorafda Yokki Göndereyim InansinLar Inansin Bana... Sonunda BuLdum Bir Kiz Inandi Bana OLmu$um Gözünde Bir Numara Ben OLdum Mecnun o OLdu LeyLa Bu A$k Bitmez Dedim Gitsene Mezara... A$kim Için Gece Gündüz BekLedim BeLki Gün Gelir EvLeniriz Dedim* Telefonumu Verdim Aramasini BekLedim Gün GeLdi GAY OLdugunu Ögrendim... LeyLa DEdigim Çikti Kerem Bundan Sonra Ben NeyLerem Utanmadan YoLLami$ Bir de Resim Bu CHAT ten Kaçyi Hevesim... Arkada$Lar GüLsün Dursun Ben Ugruna Yedigim BanLara Yanarim Zaten OLsaydi Birazcik $ansim* SanaL ALemde OP (@) OLarak Dogardim BeLki Bir ALman Bir IngiLiz TavLardim... GeL Zaman Git Zaman Bir Kiz BuLdum TeLefon Açtim Sesini Duydum Resmini Görünce HavaLara Uçtum Busefer IRCyi Gözünden Vurdum... Yine Bir Gün CHat Yaparken GizLiden Bir HAcker Bizi DinLerken YoLLami$ Adina Telefonunu Bir Gün Sonra ALdi ELLimden Yawrumu... Ihanet Kirdi Umudumu Nickini Gördükce Bükerim Boynumu HaLbuyki Onun Için bozmu$tum KLavyemin A-$-K-I ve M Tu$unu... Gün GeLdi Op OLdum (@) Chat I$ini Hayre Yordum Kimmi$ o Hacker Onuda BuLdum BiLgisayarina FORMATI Koydum... TerKeden A$kim Döndü Geri GeLir GeLmez Voice (+) Istedi Meger Gözü Op (@) Umdaymi$ Arkada$a SöyLedim Hemen KickLedi... Oysaki Ne Çok Sevmi$tim A$kindan Web SayfaLarina Dü$mü$tüm ArtaLana Resmini Koymu$tum BeLki Inanmazsin Ama Hatta Ve Hatta Ip Numarami EzberLemi$tim... *alıntı*
|
|
|
#182 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SANALmıydın sevdiğim...? Buz gibi bir ekranda sıcak bir merhabaydın sen, en gerçekten daha gerçektin. Rotasını, klavyeye dokunan parmaklarımızın çizdiği yolculukta aynı durakta karsılaştık biz. Sıcacık bir merhabaydın sen buz bir ekranda. Yalnızdık, yolu yok yalnızdık, bir şekilde yalnız. Gerçek yaşam içindeki sanallığımızdan kaçıp, sanal yaşamdaki gerçekliğe soyunmamış mıydık cebimizdeki yalnızlık ağırlaşınca. Sonra çıplaklığımıza kelimelerimizi giyinmemiş miydik! Açıp tüm gizlerimizin önünü, istediğimizce özgür, dilediğimizce deli, yaşayamadığımızca çocuk, inandığımızca kendimiz, nasıl aktık birbirimize zaman içinde, kol bulmuş nehirler gibi.
Söylenememiş biriktirdiklerimizi, kırılmış umutlarımızı, bedeli ödenmiş vakitlerimizin bıraktığı fermanı, yitirdiklerimizi sormadık mı, anlatmadık mı birbirimize güvenerek! En gülünmeyecek şeylere bile gülmedik mi çocuklar gibi bir masalın içinde kahkahalarla, haytaca, tüm günün ciddiliğini fırlatıp bir kenara! SANALmıydın sevdiğim...? Buz gibi bir ekranda sıcak bir merhabaydın sen, en gerçekten daha gerçektin. Rotasını, klavyeye dokunan parmaklarımızın çizdiği yolculukta aynı durakta karsılaştık biz. Sıcacık bir merhabaydın sen buz bir ekranda. Yalnızdık, yolu yok yalnızdık, bir şekilde yalnız. Gerçek yaşam içindeki sanallığımızdan kaçıp, sanal yaşamdaki gerçekliğe soyunmamış mıydık cebimizdeki yalnızlık ağırlaşınca. Sonra çıplaklığımıza kelimelerimizi giyinmemiş miydik! Açıp tüm gizlerimizin önünü, istediğimizce özgür, dilediğimizce deli, yaşayamadığımızca çocuk, inandığımızca kendimiz, nasıl aktık birbirimize zaman içinde, kol bulmuş nehirler gibi. Söylenememiş biriktirdiklerimizi, kırılmış umutlarımızı, bedeli ödenmiş vakitlerimizin bıraktığı fermanı, yitirdiklerimizi sormadık mı, anlatmadık mı birbirimize güvenerek! En gülünmeyecek şeylere bile gülmedik mi çocuklar gibi bir masalın içinde kahkahalarla, haytaca, tüm günün ciddiliğini fırlatıp bir kenara! Olabildiğimizce özgür, kırabildiğimizce rahat, umursamazca katı, tüm öfkemizle, yığılan isyanlarımızın hırsını çıkarmadık mı birbirimizden, başka bir hayattan toplayıp getirdiğimiz nefretlerimizle sessiz harflerde avaz avaz bağırmadık mi?seviyorum herseye ragmen, yalan olan gercege ragmen!! . -------------------------------------------------------------------------------- Olabildiğimizce özgür, kırabildiğimizce rahat, umursamazca katı, tüm öfkemizle, yığılan isyanlarımızın hırsını çıkarmadık mı birbirimizden, başka bir hayattan toplayıp getirdiğimiz nefretlerimizle sessiz harflerde avaz avaz bağırmadık mi?seviyorum herseye ragmen, yalan olan gercege ragmen!! .
|
|
|
#183 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
sanal aşk mektubuda güzelmiş
sen neler biliyon neler buluyon seva ![]() |
|
|
|
|
|
#184 |
|
Yiğido
![]() ![]() ogeday3358 Şuan
Son Aktivite: 22.04.2012 22:32
Tecrübe Puanı: 622
![]() |
hahaahaha super bir mektup
)
|
|
|
#185 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 805
![]() |
olabilir de olmayabilir de kişinin yaklaşımına bağlı.benim bi arkadaşım sanal alemde tanıştı 1 yıl konuştu ve şu an nişanlı yaza düğünü var. ama mesela bana çok inandırıcı gelmemişti. şu an olabileceğine inanıyorum tabi.
|
|
|
|
#186 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
insan görmeden aşık olabilir mi....
yani pervane mum ışığını görmeden nasıl aşık olabilirdi ve o ateşte nasıl yanabilirdi..
|
|
|
|
#187 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gezgin_58 Şuan
Son Aktivite: 12.02.2024 07:14
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
olur bal gibi olur isterseniz olur
|
|
|
|
|
|
#188 |
|
Usta Yiğido
![]() |
zihindeki aşk görmeden olablilir ama aşkın asıl otağı gönüldür göz görmeden gönül sever mi ki....
|
|
|
|
#189 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede olamaz. olanlarada hadi hayirlisi...........
![]()
|
|
|
#190 |
|
Usta Yiğido
![]() |
kardelen ablacım seni gördüğüme (okuduğuma) çok sevindim uzun zamandır kendimi forumda yalnız hissediyordum...
gelelim konuya...aşk ayrıdır sevgi ayrıdır..sanalda tanıdığınız insan ın kendini tanıttığı kadar tanırsınız muhtemelen iyi tanıtacaktır. ben üçkağıtçıyım yalancıyım diyecek değil ya...insan zamanla kedisine penceresindeki çiçeğe bile alışıyor bağlanıyor sanaldaki kişiye de böyle bağlanıyor ve seviyor insan.. ama asla aşk olamaz
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|