Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
} İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL - Sayfa 19 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.02.2009, 16:40   #181
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1025 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
erdal güldürme beni
20 yıldır ortalıkta olan bu adam daha 10 gündür pkk lı olduğu ortay çıktıda adaylık gündeme gelince geldi, ben siyaset kamu yönetimi okudum çocuk değilim cahil değilim , 7 yaşında hiç değilim , boşversene sen inanıyormusun bu dediğine
abi ben erdalın kardeşi nmustafa

valla abi sen akp hakkında her duyduğuna inanıyonda ben niye chp hakkında her dediğime inanmim. senin dediklerinde hep seçim zamanı ortaya çıkan haberler
Alt 10.02.2009, 16:40   #182
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2183 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
erdal hoşgeldin
hükümet demek hizmet etmek demek, tabiki hizmet edecek, bence yapacağını söylediği ve milletin % 70 inden gönül rızalığını alan işi yapmadı

nedir onlar
dokunulmazlığı kaldırmadı
devlet ihale yasasını dünya ve avrupa standardında kanun olarak düzenleyip yürülüğe sokmadı, devlet ihale yasasını tam 15 kez değiştirip değiştirip kullandılar canım kardeşim,
mühim olan milletin sofrasındaki ekmeğin artıp artmadığı ben ona bakarım, yılda her yeni gelen 700.000 bin gencimize iş alanı çılıp açılmadığı, bence başarısız kaldılar
ERİNDEN GENERALİNE
HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINDAN
MİLLETVEKLİNDEN BAKANLARINA
BAŞBAKANDAN CUMHURBAŞKANINA
HERKESE DOKUNULSUN DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 16:44   #183
Eyüp Bayrak
Yeni Yiğido

Eyüp Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eyüp Bayrak Şuan Eyüp Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2009 13:25

Tecrübe Puanı: 0 Eyüp Bayrak isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
zinayi suc olmaktan cikaran akp degil dsp mhp anap hükümetidir.akp bu yasagi tekrar getirmek istemis ama basta chp milletvekili canan aritman olmak üzere sözde kadin haklari savunuculaari buna siddetle karsi cikarak akp yi protesto etmislerdir.akp de bunun üzerine zina nin suc sayilmasi kanun teklifini gerilimin artmamasi icin geri cekmistir,madem biseyler yaziyor ve idda ediyorsunuz iyice arastirin ve öyle yazin.siyasi görüsünüz uymasa bile kimseyi körü körüne kötülemeye kimsenin hakki yoktur
Eyüp Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 16:45   #184
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 808 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
erdal güldürme beni
20 yıldır ortalıkta olan bu adam daha 10 gündür pkk lı olduğu ortay çıktıda adaylık gündeme gelince geldi, ben siyaset kamu yönetimi okudum çocuk değilim cahil değilim , 7 yaşında hiç değilim , boşversene sen inanıyormusun bu dediğine
Allah Allah... o ben değilim mustafa o mustafa....
Alt 10.02.2009, 16:47   #185
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1025 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Eyüp Bayrak Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
30- İlk defa zina suç olmaktan çıktı.
zinayi suc olmaktan cikaran akp degil dsp mhp anap hükümetidir.akp bu yasagi tekrar getirmek istemis ama basta chp milletvekili canan aritman olmak üzere sözde kadin haklari savunuculaari buna siddetle karsi cikarak akp yi protesto etmislerdir.akp de bunun üzerine zina nin suc sayilmasi kanun teklifini gerilimin artmamasi icin geri cekmistir,madem biseyler yaziyor ve idda ediyorsunuz iyice arastirin ve öyle yazin.siyasi görüsünüz uymasa bile kimseyi körü körüne kötülemeye kimsenin hakki yoktur
gardaş bunların hepsi yalan. hepsini araştır mutlaka chp çıkar. davosta bile tüm dünya erdoğanı alkışladı yunanistan bile övdü. baykal o zaman bile yaptı muhalefetliğini
Alt 10.02.2009, 16:48   #186
SIRIKLIOGLU.58
Yiğido
NO AVATAR

SIRIKLIOGLU.58 Şuan SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2009 17:53

Tecrübe Puanı: 612 SIRIKLIOGLU.58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ne zaman kuyruğa basılsa ortay açıkanlardansınız, ama nekadar övgü sevgi dizersen diz buna başka şey denir ama demiyorum, sema erdoğan kadar zengin olamayacaksınız heheheheheeee ,
çünkü onlar takı-süs-püs günah deyip yıllarca propaganda yaptılar ama şimdi altın pırlanta şirket ortağı

sağolasın kemal kılıçdaroğlu sayende öğrendik
allah razı olsun senden, hırsızı arsızı namussuzları ne güzel pazara döküyorsun iplerini,
bazıları yalanırken bazıları yol alıyor
Kuyruk acisini sizler daha iyi bilirsiniz &maksat yol almaksa seksen yildir sizler yol aldiniz bizler geride kaldik ozaman birakin bizde biraz yol alalim neden iradeye saygi göstermeyip nifak tohumlari ekiyorsunuz tabaninizdan tavaniniza hep ayni türküyü söylüyorsunuz neden gercek&gecerli bir idda ortaya atip kanitlayamiyorsunuz?Neden verdiginiz gensorulari dahi savunacak cevap bulamiyorsunuz neden birilerinin Fakir fukaraya yardim etmesini oy avciligi olarak yorumluyorsunuz?Sizler Gaz kuyruklarini tuz kuyruklarini ekmek kuyruklarini ya$adigimiz günleri cok arzu ediyorsunuz herhalde Eyer bu memlekette ya$iyor&bu milleti bu bayragi seviyorsaniz ozaman milletin iradesinede saygi göstermeyi bileceksiniz.AKP gider MHP gelir o gider CHP grlir vs ama hepisinde millet iradesi vardir Sadece yazmayin lütfen yazilanlarida okuma zahmetinde bulunun ögrenmenin ya$i olmaz .Ama biz neden iktidar olamiyoruz diye kendinizi kahrediyorsaniz AKP kapilari sizlerede acik en azindan bu kisacik ömürde bir iktidar olmu$ partinin $evkini ya$arsiniz yoksa ömrünüz laklakla gecer heba olmayin hem bir ömür böyle gecmez.
SIRIKLIOGLU.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2009, 17:09   #187
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1045 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ERİNDEN GENERALİNE
HİZMETLİSİNDEN MÜSTEŞARINDAN
MİLLETVEKLİNDEN BAKANLARINA
BAŞBAKANDAN CUMHURBAŞKANINA
HERKESE DOKUNULSUN DOKUNULMADIK KİMSE KALMASIN
bana değil akp ye söyle söylet, tabanına söyle söylet , öyle hemde utana sıkıla değil , 2002 kasımındaki tayyipin gırtlağından çıkan ses kadar söyleeeee
yolsuzluklllllllarrrrrıııııı kallldıracağızzzzzz, yıkkkkkaacaağğııızzz haaarraaamilllerrriinnn salltaaannnaatınıııııııı
kallldıııraaacccaaaaağıııızzzz z dookuuunulllmazzzlıklarrıııııı ıı diyyyee bağır seva utanma, utanacaklar utansın, söz veripte kaldırmayanlar utansın
Alt 10.02.2009, 17:15   #188
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1045 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
SIRIKLIOGLU.58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kuyruk acisini sizler daha iyi bilirsiniz &maksat yol almaksa seksen yildir sizler yol aldiniz bizler geride kaldik ozaman birakin bizde biraz yol alalim neden iradeye saygi göstermeyip nifak tohumlari ekiyorsunuz tabaninizdan tavaniniza hep ayni türküyü söylüyorsunuz neden gercek&gecerli bir idda ortaya atip kanitlayamiyorsunuz?Neden verdiginiz gensorulari dahi savunacak cevap bulamiyorsunuz neden birilerinin Fakir fukaraya yardim etmesini oy avciligi olarak yorumluyorsunuz?Sizler Gaz kuyruklarini tuz kuyruklarini ekmek kuyruklarini ya$adigimiz günleri cok arzu ediyorsunuz herhalde Eyer bu memlekette ya$iyor&bu milleti bu bayragi seviyorsaniz ozaman milletin iradesinede saygi göstermeyi bileceksiniz.AKP gider MHP gelir o gider CHP grlir vs ama hepisinde millet iradesi vardir Sadece yazmayin lütfen yazilanlarida okuma zahmetinde bulunun ögrenmenin ya$i olmaz .Ama biz neden iktidar olamiyoruz diye kendinizi kahrediyorsaniz AKP kapilari sizlerede acik en azindan bu kisacik ömürde bir iktidar olmu$ partinin $evkini ya$arsiniz yoksa ömrünüz laklakla gecer heba olmayin hem bir ömür böyle gecmez.
kaldır madem o kafanıda sor bakalım madem darbeci yargılayacaksınnnn
ozaman yüreğin yetiyorsa amerikanın bizim uşaklar darbe yapmış dediği kenan evreni yargılasana, 12 eylülün tüm anti demokratik uygulamalarını yargılasana , değiştirsen siyasi partiler yasasını, kamu ihale yasasını, memurin muhakeması ve korunması hakkındaki kanunu,
zıpçıptılık yapıp madem beni muhatap alıyosun ne zannediyosun beni chp limi, kuyruk muyruk deyip kendinde olan şeyi bende aramaya ne cüretle kalkıyorsun canım kardeşim,
yargıla kenan evreni ve darbecileri erkek olduğunu bileyim senin akp nin
solu ezdiler ne sendika ne dernek ne parti koydular çağdışı yasaklar getirip ülkeden düşüne insanları yokettiler, her düşüneni kominist ilan edip ülkeyi uçurumun eşiğine getiren beyinsiz takımlarıyla halkı karşı karşıya bıraktılar
erkeksen yargılatsana kenan evreni yalancı demokratlar
Alt 10.02.2009, 17:15   #189
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1292 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Akpliler CHPlilerin yolsuzluklarını yazıyor, CHPliler de Ak partinin yolsuzluklarını..

Demek ki iki taraf da çalıyor,çalnınan da biz oluyoruz..
Alt 10.02.2009, 17:17   #190
Sari58
Yeni Yiğido

Sari58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sari58 Şuan Sari58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.02.2009 10:30

Tecrübe Puanı: 0 Sari58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gardaş bunların hepsi yalan. hepsini araştır mutlaka chp çıkar. davosta bile tüm dünya erdoğanı alkışladı yunanistan bile övdü. baykal o zaman bile yaptı muhalefetliğini
Aynen katiliyorum Gardas...

INADINA AKP......10 Millionda oyumda olsa hepside Tayyipe.......
Sari58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir)