![]() |
#181 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() ![]() |
![]() .............................. .............................. .............................. .
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben haberi aldığımda çok üzüldüm Allah oradaki bulunan 6 insanımızın yardımcısı olsun çok zor bi durum ama yorumlara bakıyorum da hep isyan dolu bilmem değer verilmiyor bilmem ne sizin burda yazmanız çok kolay ordaki durumu ordaki insanlarımızın ne şekilde çaba safettiğini bilemezsiniz o soğukta anlıyorum tepkinizi sizin bu durumda isyanlarınız tepkileriniz beni dahada üzdü Türk milletimiz çalışıyor çabalıyor ordaki insanlarımıza yardımcı olmak için bende şaşıyorum Uçağın bulunamasına sinyal yok deniliyor ben inanıyorumki bu kaza değildir inş hayırlı haberler alırız dua edelim Allah,ım orda bulunan askerlerimize bulabilmelerine yol göster inş.. :(
![]() |
#183 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1038
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek." + 50
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Göksun dedikleri daglik bir alan
gayri kalmadi hicbir güman Kar bürümüs her yeri olmus duman Helikopteri hala olmamis bulan Gözyaslarim sele döndü bu gece. Caresizlerin Caresi sen ol RABBIM amin......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() aminnn bulabilmeleri için yol göster...
![]() |
#186 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() ![]() |
![]() Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum Gözlerim parke parke taş duvarlarda Açılıyor hayal pencerelerim Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum Kekik kokulu koyaklardan aşarak Güvercinler ülkesinde dolaşıyor Bir çeşme başı arıyorum Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp Mis gibi nane kokuları arasında Ruhumu dinlemek istiyorum Zikre dalmış her şey Güne gülümserken papatyalar Dualar gibi yükselir ümitlerim Güneşle kol kola kırlarda koşarak Siz peygamber çiçekleri toplarken Ben çeşme başında uzanmak istiyorum Huzur dolu içimde Ben sonsuzluğu düşünüyorum Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum Durun kapanmayın pencerelerim Güneşimi kapatmayın Beton çok soğuk, üşüyorum.. Muhsin YAZICIOĞLU MUHSİN YAZCIOĞLU İÇİN TEFRİCİYE OKUYALIM LÜTFEN ISRARLA RİCA EDİYORUM ŞUAN KAPTAN ABİYLE BİRLİKTE 770 OLDU...AMA 4444 ADET OLMASI GEREKYO LÜTFEN HERKESİN OKUMAISNI RİCA EDİYORUM |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() Alıntı:
geceden sabaha tv ve pc ekranına sürekli bakan bendim.ve öyle üst üstte değişik açıklamalar geldiki yetkililerden.dalga gecer gibi hop orda hop burda az kaldı 2 saate ordayız dediler.en son akut başkanı en gec 5 te kurtaracaz dedi.hani nerde 5 tende 7 saat gecti şimdide 400 metre sonra kaza yerindeyiz diyolar.alperen ocakları başkanı Abdullah gürgür olayda ihmal var dedi ve kayseriden maraş'a aramak için gitti.başbakan gitti bakan beşir atalay gitti tüm hükümet orda devlet orda jandarma orda akut orda hani nerde bulamadılar!21 saat olacak nerdeyse......... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ates68 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.03.2009 18:17
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() irakin kuzeyinde magradaki adamin telefonu sinyalinden vuruyoruz diye aciklamalar yapan cemil cicek.Bu kazada 3 tane telefonun sinyali oldugu söyleniyor ve hala yer tesbiti yapilmiyor. bu kazada olacak ölümlerden Erdogan,Hükümeti ve belediyeleri gibi calisan valileri. sorumludur.....Insallah olumsuz bir durum olmaz. tüm bu kirli oyunlara ragmen sayin yazici oglu sag salim ailesine biz hemsehrilerine ve türkiye halkina geri döner...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yazıklar olsun bu kadar saat geciyor telefon sinyalınden nasıl bulunamaz. Biraz önce İstanbul İl başkan yardımcısı olay yerinden haber turk e katıldı hiç kımse yok bize yardım eden biz şuan dağın zirvesindeyız etrafta hiç kımse yok bizler kendı imkanlarımızlar 10 kişilık bir ekip kurduk biz arıyoruz Devlet yetkililerini görev e cağırıyorum Allah rızası için yardım etsinler diye konuştu.
![]() |
#190 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2221
![]() |
![]() iki durum var biri arama bulma diğeri ara ama bulma
bulmak için arasaydılar şimdiye bulurlardı.demekki ülkemize kaçak bir helikopter girse hepimizi kırsa gecse bu adamlar o helikopteri bulamayacak.nasıl bulsunlar!duran helikopteri bulamayanalar sürekli yer değiştireni hiç bulamazlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alemin nuru Muhammed | ...Kangallı... | Dini şiirler | 7 | 20.02.2009 10:30 |
Sivas'ın Nüfusu Yine Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 24 | 29.01.2009 22:35 |
Kızılırmak'ın Debisi Düştü | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 09.09.2008 17:40 |
Kassam Komutanı Şehid Düştü...Kassam'dan İntikam Yemini | eyupk | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 0 | 27.07.2008 11:39 |
Sivas'ta eve çığ düştü | arikarinkuchi | Anasayfa Haberler | 5 | 31.01.2008 00:02 |