21.06.2010, 11:38 | #1961 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5466
|
Cevap: Kardelencicegi'nin siir kösesi
Degerli hemserim okuyan gözlerinize, yorum yazan ellerinize saglik.
Yorumlariniz icin cok tsk ederim.[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
21.06.2010, 12:11 | #1962 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1296
|
Hoş Geldin!!!
Allah'ına kadardır benim sevgim, Dünyada bir tek,tek seni sevdim, Sen mutlu olcaksan ölmeyede giderim, Neyse güzel gözlüm sen,HOŞ GELDİN... Efkarlanırsan eğer,elini cebine at, Çıkar sigara paketini,bir tane yak. Beni hatırlarsan resmime bak, Anlayacaksın ozaman,herşeye değer aşk... Hoş geldin sen,sen hayatıma, Yaşama sevincini yeniden verdin bana, Allah yazmış seni benim bahtıma, Ömür boyu mutluluklar dilerim sana... |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
21.06.2010, 12:34 | #1963 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Hoş Geldin!!!
Allah'ına kadardır benim sevgim, Dünyada bir tek,tek seni sevdim, Sen mutlu olcaksan ölmeyede giderim, Neyse güzel gözlüm sen,HOŞ GELDİN. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dogan kardes elinize saglik, paylasim icin cok tsk ederim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
21.06.2010, 12:44 | #1964 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
GÖR
Seninde gözlerin ıslanır bir gün Hele bir ümidin kırılsın da gör Ne yaşama arzun ne aşkın kalır Kurduğun hayaller yıkılsın da gör Dumansız bir yangın başlar o anda Amansız bir deprem kopar o anda Yıkılır kalırsın bir dağ olsan da Hele bir sevdiğin terketsin de gör Bu koca dünyayı yakasın gelir Eski resimleri yırtasın gelir Bütün aynaları kırasın gelir Sırtına bir hançer vurulsun da gör |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
21.06.2010, 12:49 | #1965 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
CUMHURIYET Seksen yedi yil önce kuruldu cumhuriyet, Atam etti bizlere armagan iste hürriyet, Birlik beraberliktedir huzur ve saadet, Tüm milletimizindir cagdasca milliyet. Türk ulusu huzur ve güvene layik Atam izindeyiz, emanetine kaldik sadik, Türkiye laiktir ezelden ebede kalacaktir laik, Tüm ulusuma diliyorum baris, huzur ve mutluluk. Vatanim´dan ayrigim fakat bagliyim özümden bayragima, Sükran ve minnet borcluyum sehit ecdadlarima, Bayragimiza rengine vermisler damarlarindaki kandan, Özgürlük, huzur bizlere kaldi sizden armagan. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelencicegi 09.09.2009 Danmark [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
21.06.2010, 13:15 | #1966 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Vatan Sağ Olsun
Vatan için seve seve canımı Vermeye hazırım vatan sağ olsun Terk ederim şu dünyanın malını Herşeyden geçerim vatan sağ olsun Kökünü kazırım alçak hainin Bize gücü yetmez korkak zalimin Öcünü alırım şehitlerimin Yanına bırakmam vatan sağ olsun Vatan ana vatan namus vatan yar Ay yıldızlı bayragında gönlüm var Fitneye fesada şu dünyayı dar Etmezsem ölürüm vatan sağ olsun Emperyalist oyun kardeş kavgası Vatandaşın olmaz ayrı gayrısı Yıllardır suruyor terör belası Ben şehit olursam vatan sağ olsun Bütün dünya vatan degil yurt degil Her yer parsellenmiş sahipsiz degil Benim yurdum öksüz kimsesiz degil Uğrunda ölürüm vatan sağ olsun Mehmetçik sınırda vatanı bekler Vatan için çarpar bütün yürekler Mehmedime kursun sıkan köpekler Benide öldürün vatan sağ olsun Her canlının vatanı var yurdu var Vatansız insanın günü ahuzar Bu ülke böülnmez mahşere kadar Ülkeme kurbanım vatan sağ olsun Askere gidenler kına yakıyor Anne evladını kurban adıyor Vatan hainleri şaşkın bakıyor Kınalar yakarım vatan sağ olsun |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
21.06.2010, 13:48 | #1967 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Mehmedim Kara haberin yakti icimi Size kiyan pkk picini Hic bir kitap affetmez Aciniz unutulmaz Mehmedim Kahramanca sehitlik san size Pusuda beklemis hainler sizi Analariniz da dinmez artik bu SIZI Gözyaslarim sel oldu Mehmedim Ates düstügü yeri yakar Hainler bize gülerek bakar Her kötüyü cehennem bekler Makamin Cennet olsun Mehmedim. Yeter artik bitsin bu aci Pkk köpegi bu kacinci Icinizde kalmis kuyrugunuzdaki aci Sonlari yakindir intikam tatli mehmedim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelencicegi 21. 06 2009 Danmark [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
21.06.2010, 13:50 | #1968 |
Usta Yiğido
doğan bulut58 Şuan
|
Bu Vatan Bizim
Nehirler damarım, ırmaklar kanım Toprakları, ettim, kemiğim canım İkimizde atalardan armağan Tek aşkımsın gözüm nuru vatanım Candan sevgilisi tüm kalbimizin Bu vatan bizimdir, bu vatan bizim Orta Asya’lardan taştıkta geldik Türk’lüğün şanıyla coştukta geldik Nice engelleri aştıkta geldik Avrupa’ya ışık saçtıkta geldik Biz tek sahibiyiz bu ülkemizin Bu vatan bizimdir, bu vatan bizim İmparator olduk yurt yöremizde Adaletli olduk her töremizde Kaç millet barındı tek gölgemizde Hakim olduk üç kıta, üç denizde Her karışta kanı şehidimizin Bu vatan bizimdir, bu vatan bizim Millet borcumuz var şehidimize Bu vatan onlardan emanet bize Sevgiyle bağlansak, birbirimize Vatan aşkı doğar, tüm gönlümüze Ulusu yüceltir, sevgiyle azim Bu vatan bizimdir, bu vatan bizim |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
21.06.2010, 14:03 | #1969 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Nedir Ki.?
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir zalimin yüzünden kalmadi huzurum Zalim olmus sevdigimle kaderim Birbir aciyla sizliyor kalbim Bende anlamadim bu dertler nedir ki Allahim ondan baskasi yokmuydu Bana mutluluk cokmuydu Sevilmeyen kalbim yoruldu Bende bilemedim mutluluk nedir ki Isterse batsin dunya umurumdami yasamla ölüm var bir anda Detler vurur ben gibi sanada Söylermisiniz bana yasam nedir ki Bana dostalarimin dusmanca bakisi Göründükleri gibi degilmis durusu Ahla döndü baharim kisa Bende Yasayamadim bahar nedir ki Seni seven günah yolunu tutmus Bu gönül kaprislerinden bikmis Ask sevenlerin hayatini yikmis Bende anlamadim ask nedir ki. Kardelencicegi 21. 10.1988 Danmark. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
21.06.2010, 14:16 | #1970 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1787
|
doğan ve kardelen bugün azcık yüzüm gülmüştü bir haftadır kötüydüm ama şu mehmedim şiiri beni bitirdi yeminle tuşları zor görüyorum çok teşekkür bacım elinize yüreğinize sağlık.onlar daha çocuk vallahiçocuk be kendi oğlumdan biliyorum hey allahım koyma bunları yanlarına noolur.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|