![]() |
#1971 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BİR TEMMUZ AKŞAMI ALLAH ŞAHİTKİ,ŞAHA KALKMIŞ VATAN İDİ MEHMEDİM..
BU AKŞAM YILDIZLAR KARARMIŞ GİBİ, TEPELER TİTREŞİR HAVA KIŞ GİBİ. BİR DAĞIN SIRTINDA DAĞ VARMIŞ GİBİ, OMUZLANMIŞ BİR MEHMEDİ MEHMEDİM.. CAN ASKERİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1972 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() aşkı erteliyorum
ölümü erteler gibi söyle aşk ta bir parça ölmek değil mi? bütün kozlar zamanın elinde şimdi ağsa gök şahlansa deniz ne gelir elimizden ölüm biliyor hançerini |
![]() |
![]() |
![]() |
#1973 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() SEL
Yağmur yağıyordu, Ölüm şehre gelmeden önce. Yağmur yağıyordu, Şehir ölümü görmeden önce. Sen geliyordun, Sel gidiyordu. Sen ağlıyordun Aysel |
![]() |
![]() |
![]() |
#1974 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() CENNETLE CEHENNEM
Zannetmeki cennetle cehennem çok uzakta Beklenmedik an mevt bizi bekler bu tuzakta. Mevt = ölüm Tuzak = Bizim bilmeden geldiğimiz bu dünya |
![]() |
![]() |
![]() |
#1975 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() ORMANDA ÖLÜM YOKMUŞ
kapkaranlık bir ormanda, soluksuz bir düşe uyansak seninle sen daha on yedisinde ürkek, meraklı, telaşlı yaşamaktan yana korksan sonra rüzgarın hışırtısından sokulsan bana, biraz daha içimdeki fırtınaları bilmeden kurtlar ulusa uzakta ben adını haykırsam yankılansa sesim dağların yosun tutan kayalarında sesim sana dönse bir gök gürültüsü gibi yaban çiçekleri toplasam sana sevinsen, mutlu olsan, sarılsan sımsıkı boynuma |
![]() |
![]() |
![]() |
#1976 |
Yiğido
![]() ![]() sadettinatalayx Şuan
![]() Son Aktivite: 30.08.2012 16:54
Tecrübe Puanı: 645
![]() |
![]() YETİMLERİN TÜRKÜSÜ
Bu kaçıncı bayram günü Anne, babam dönmedi mi? Söylesene öldüğünü Anne, babam dönmedi mi? ************ Bu bayramda gelir sandım Yoksa yine mi aldandım? Yine mi onsuz uyandım? Anne babam dönmedi mi? ************** Aklım yetiyor ,kandırma Ağlıyorsun,inandırma Gelmeyince uyandırma Anne babam dönmedi mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 |
Yiğido
![]() |
![]() Bütün minarelerde sustu ezan sesleri
Artık yaşamak zordu. Zehir zıkkım bir rüzgar esiyordu Irak'tan Ölüm sokaklarda kol geziyordu Bir gece Kerkük�te vurdular beni Geçti sokaklardan bir kızıl ordu İslam'ı ve Türk'ü vuruyordu kurşunlar Peygamber kabrinde ağlıyordu. Bütün Hadis-i Şerif'ler, Ayet-i Kerime'ler Yüreğimdeki kordu Ama çıplak ayaklı ve çıplak kafalı adamlar Beni sokak sokak sürüklüyordu Benim kafam kanıyordu kaldırım taşlarında Evim barkım yanıyordu Ve benim cesedim kanlı bir bayrak gibi Demir direklerde sallanıyordu. Artık yaşamak zordu Ölüm sokaklarda kol geziyordu Evim barkım yanıyordu Peygamber kabrinde ağlıyordu Bir gece kerkük te vurdular beni Geçti sokaklardan bir kızıl ordu İslam'ı ve Türk'ü vuruyordu kurşunlar Peygamber kabrinde ağlıyordu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
Yiğido
![]() |
![]() Ey Türk !
Vur vatanın bakirlerine Günahkar gömleği biçenleri vur Kemikten taslarla şarap yerine Şehitler kanını içenleri vur. Vur güzel aşıklar cenazesinden Kırmızı meşaleler yakanları vur Şehvetin raksına yetim sesinden Besteler şarkılar yapanları vur Vur katlin o kızıl sapanlarıyla Dünyaya ölümler ekenleri vur Vur zulmün o kanlı urganlarıyla Bir kavmi iplere çekenleri vur Vur etten kemikten saraylar kuran O vahşi ruhları ezmek için vur Dört büyük rüzgara küller savuran O mücrim elleri kesmek için vur Vur sende mukaddes hürriyet için Dünyanın diktiği bayrak için vur Her dinin sevdiği adalet için Her yerde haykıran bir hak için vur Vur aşkın ve hakkın zaferi için Vur senden bak dünya bunu istiyor Vur yerde bak tarih senin seyircin Vur gökten bak Allah sana vur diyor Vur çelik kolların kopana kadar Olanca aşkınla kuvvetinle vur Son düşman son gölge kalana kadar Olanca kininle şiddetinle vur Vur senin darbenden çıkacak ateş İntikam isteyen bir milletindir Alnında doğacak kırmızı güneş Bu senin ilahi hürriyetindir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Yiğido
![]() |
![]() Hükmümüz kesilmiş, kaydımız düşülmüş
Fermanımız gelmiş, görülmüş gayrı Boşuna nefesini yorma,yorulma Defterimiz belli dürülmüş gayrı Nalına mıhına vursunlar gayrı Dünya’nın hayrını görsünler gayrı Gider olduk sevdamızın yurdundan Namerdin sazını çalsınlar gayrı Kalleşlik meydanı tutmuş neyleyim Tanıyıp bilmem kime şikayet eyleyelim Bizim çektiğimiz adamlığın bedeli Yolumuz diken olsa da biz gül derleyelim Nalına mıhına vursunlar gayrı Dünya’nın hayrını görsünler gayrı Gider olduk sevdamızın yurdundan Namerdin sazını çalsınlar gayrı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Yiğido
![]() |
![]() Anneme Söyle
Gidiyorum buralardan Türkümü sana bıraktım Dönüşsüz yollardayım Gemilerimi yaktım Ben bahar özlemindeyim Çiçekler açsın isterim Yetimler, öksüzler gülsün Ben başım alıp gideyim Ben gidiyorum Sen kal sevdiğim böyle Gidip te dönmemek var Anneme söyle Ana yüreği yanar Senin yüreğin kor olur Türkümüz dağları tutar oy oy Anneme söyle Beni bayramlarda bekleme anne Kaldım mekan içre mekanlarda Şefkat, anılarımda gezer Sıcaklığından eser yok buralarda Buralar zemheri sığınağı Etrafım duvar Vuslatın nafile, erişilmez annem Öpüp okşadığın saçların şimdi kar beyazı Hele bakmaya kıyamadığın o çehrem Zemheride titreyip, üşümüş Solmuş bir çiçektir anne Annem, mutluluğu tattığım o eski bayramlar Şimdi Kaf dağında bir masal Bayramlarda şeker topladığım Çocukluk tebessümüm Kollarımda kelepçe Bayram sabahı sana tebessümle verdiğim gül Beni bayramlarda bekleme anne Şefkat, anılarımda gezer Sıcaklığından eser yok buralarda Buralar zemheri sığınağı Etrafım duvar Vuslatın nafile, erişilmez annem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |