|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
11.05.2012, 16:18 | #11 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1096
|
Cevap: Doğan Ürgüp'ün İcraatları..
Her konuda eleştir ama Sıcak çermiğin bu hale gelmesinde hakkını yeme hemşerim...Gidip görünce sıcak çermiğe ne dediğimi anlayacaksın
11.05.2012, 19:14 | #12 | |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1282
|
Alıntı:
Eğer orayı eski düzen kullanmaya devam edeceksek yapılan işler doğru.Ama yok,burası Afyon gibi,Kozaklı gibi cazibe yeri olacak(ki Başkanın vaadi de buydu) diyorsak bu yatırımlar oraya bir ivme kazandırmaz
11.05.2012, 20:42 | #13 | |
Usta Yiğido
BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 785
|
Alıntı:
Ancak Doğan Ürgüp'ün seçim vaatlerinde Sıcak Çermik'teki yatak kapasitesini 3000 (yazıyla üçbin) yatağa çıkarma vaadi vardı. Üç yılın sonuna elde var 180 yatak. Arada uçurum var uçurum. Bu kadar üzerine eğilip önem verdikten sonra yapabildiği bu kadarsa bunu büyük bir başarı olarak görmemek lazım. Umarım önümüzdeki iki yıl içerisinde yapılacağı söylenen yatırımlarla 3000 yatağın yarısına yaklaşırız.
11.05.2012, 21:54 | #14 |
Usta Yiğido
eyuphulagu Şuan
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 649
|
Başkanı salı günü Mehmet Şarkışla'nın proğramında yaklaşık 3 saat dinledim..Başkan yapmak istediklerinin bir kısmını anlattı;sorulara cevap verdi;eğer zaman olsaydı Terminal Projesi,Eski Sanayinin Dönüşüö Projesi,AVM ,5 Yıldızlı Otel projeleri hakkında bilgi vereckti ama zaman yetmedi...Belediye Başkanının artık Projeleriyle gündeme gelmesi güzel..Amma bu projeler hayata geçirilemezse gelecek seçimde Sivas'ta kimseden oy olamaz...Başkanın yeni bir projesini de duydum;başkan Çermikte 5 yıldızlı otelden vazgeçmiş onun yerine devre mülk projesi hayata geçirilecekmiş...Bu projede yatak kapasitesi binlerin üzerine çıkacak diye söylüyorlar..Bakalım bu proje de hayata geçirilecek mi?Başkan seçim öncesi Özbelsan arazisine Toki yaparak halakın gözüne girmek istiyor;inşallah uzun zamndır gündeme gelmeyen Tokilerle de tekrar tanışmış oluruz...Belediye Başkanı kent meydanında sinevizyon yolu ile gösterdiği projeleri yapamazsa seçimde işi zor..Eğer istediklerini gerçekleştirirse o zaman seçimi kimin kazanacağı da hiç belli olmaz..Ben bu seçimde CHP,MHP ve HAS partiden bomba adaylar bekliyorum..Bilhassa MHP ve CHP kaliteli,projeleriyle gündeme gelecek adaylar çıkarabilirse seçim kıran kırana geçer;sonunda kazanan da Sİvas olur..
|
29.07.2012, 19:27 | #15 |
Usta Yiğido
H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 752
|
Bence yeterli değil yapamıyor Belediye başkanlığı konser yaptırmak veya yarış düzenlemekle olmuyor bu sene içinde somut bir projeye yönelik çalışma yok boyna göz boyuyor bir şehir meydanına dev ekran kurmuş kendi yaptıklarını gösteriyor Bence o da yanlış o dev ekran farklı şekilde değerlendirilebilirdi
29.07.2012, 20:03 | #16 |
Yasaklı
58MUAMMER58 Şuan
Son Aktivite: 02.01.2016 19:11
Tecrübe Puanı: 0
|
sivasta yaşamadığım için doğan ürgüpün icraatlarını değerlendirmek doğru olmaz diye düşünüyorum sivasda yasayan çok yakınım var dışardan gördüğüm ve duyduğum kadarıyla A.K.P zihniyeti ve eski dönemden kalan çalışanlar amirler ve yardımcılarının yeterince destek olmadığıdır A.K.Pyalakası sivas medyasıda hep eleştiri tarafındalar yaptığı icraatları halka göstermek işlerine gelmez güzel gönül kimi severse odur A.K.P zihniyetine mensup kişilerden objektif fikir beyan etmelerini beklemek doğru olmaz bu yalakalara desenki türkiye cumhuriyetinde gelmiş geçmiş en hortumcu hırsız antihalkçı yolsuz belediyecilik kimlerin eseridir desen ya apışır kalırlar yada günah keçisi başka partileri derler doğan başkan hakkında yolsuzluk hırsızlık iddiası varmı ?sadece iki zihniyet arasındaki farkı görmek için şuna bakılmalı sivasta sokak hayvanları için barınak yapılıyor keçiörende 3000 köpek katlediliyor aslında türkiyedeki akpli belediyelerin yediği naneleri yazsam millet apışır kalır konu doğan ürgüp olduğu için yazmıyacağım sataşma olursa yazarım sivaslı olmayıpda cumhuriyet üniversitesinde kızılırmak suyu içenlerin çok büyük memnuniyetsizlikleri vardı sebeke suyunu bağlaması iyi oldu mevcut otogar sivasın ihtiyacını karşılamıyor yakışmıyor malatya samsun kayseri elazığın otogarları muhtesem sivasımıza muhtesem bir otogar kazandırırsa iyiolur artık işadamlarınımı ikna eder kendimi yapar 5 yıldızlı otel kazandırırsa sivas için hayırlı iş yapmış olur elbetteki tekrar aday olursa karnesini halkımız verecek ben tekrar seçileceğine inanmıyorum çünkü hem genel olarak hem sivas yereli olarak bu millet herzaman güçlüden yanadır hırsızdan yolsuzdan sahtekardan hortumcudan ab ye abdye yalakalık yapanlardan yanadır öyle olmasa 1 milyon müslümanı katlettiren teskereyle yolaçan yardım eden zihniyete yüzde 50 oy vermezdi
|
29.09.2012, 23:54 | #17 |
Usta Yiğido
aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 633
|
Dostum ona buna sataşmayacağım demişsin ama saydırmışsın AKP'ye.
Hırsızlık ve yolsuzluk maalesef bu dönemin de gündeminde. Ben daha önce de söylemiştim. Doğan Ürgüp esasında ve kişisel olarak mükemmel bir insan. İyi niyetli ve dürüst. Ama bunlar yetmez. Kontrol mekanizmanı kurmaz isen gelen şikayetlerin tek sorumlusu sen olursun. Bana göre Doğan Ürgüp'ün kaybettiğği husus çevresi, danışmanları. Her işe başkan koşturamaz, tek başına takip edemez. Burada yardımcılar girer devreye. Sen onları sorgularsın. Onların yularını da bıraktığında ortalık bu hale gelir. Sıcak Çermik gerçekten eskiye nazaran çok güzel olmuş ama ben şehirdışından gelen bir misafir olarak faydalanamadım. Neden? Halen inşaat halinde, yeterli yer yok. Balıklı Çermik konusunun da belediye tarafından el atılması lazım. Resmen harami bir işletmecilik söz konusu. Tanıtım işinin ise bence belediye tarafından yapılması gerekir. Turistik mekanlar? Yıllardır inşaatta. Tamam. Kültür Turizm ilgili ama belediye olarak senin ne kadar baskın var? Duruma müdahale için ne yaptın? Hep pasif. Arka planda.
30.11.2012, 23:18 | #18 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1096
|
Herşey güzel olacak inşallah.
Sivasımızı müthiş projeler bekliyor.projelerin hepsi bittiğinde Sivasımız büyük bir yol katedecek.Ama yapılacak çok iş var. |
01.12.2012, 12:30 | #19 |
Usta Yiğido
H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 752
|
Doğan Ürgüp İyi niyetli vaya iyi insan olabilir o ayrı konuda Ama iyi belediye başkanı değil.İlerki seçimlerde seçilirmi onu bilemem
24.03.2014, 14:25 | #20 |
Yiğido
ZiDaNe58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2016 13:32
Tecrübe Puanı: 514
|
secimlere 1 hafta kaldı yarısması muhtemel olan dogan ürgüp ve sami aydının tamamladıkları yaptıkları işleri tartıya koyacak olursak sizce daha cok hangisi agır basıyor?
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|