29.01.2009, 01:03 | #11 |
Usta Yiğido
HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 730
|
Cevap: DUY BABAM
sen varken ben hep gulerdim babam
vermedin sen kimseye zarar ve ziyan ben asker idim seni kaybettigim an şimdi arıyorum seni uyanda kalk babam.............
29.01.2009, 01:05 | #12 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1049
|
*********Baba
Sığmazsın bilirim bir kaç mısraya, Anlatmak isterim seni dünyaya, Acelen neydiki uçtun semaya, Mezar'ının başında ağlarım baba, Gururu sevgiyi senden öğrendim, Mis gibi kokunu özledim baba, Bu kadar genç yaşda ölmemeliydin, Hasretin ciğerimi deliyor baba, Bu kadar acıya nasıl dayandın, Sabırlı olmayı öğrettin baba, Bu koca dünyaya neden sığmadın, Geride bıraktın bizleri baba, Hastane yolları kaderin oldu, Yanında biz varız üzülme baba, O kanser illeti ecelin oldu, Mevladan ümitler kesilmez baba, Sen gittin kimsemiz kalmadı şimdi, Bizi terketmeye hakkın yok baba, Dostum dediklerin düşmandır şimdi, İyiki namerdi görmedin baba, Ağlarım gizlice sensiz günlerde, Faydasız bilirim ağlamak baba, Yaşamak isterdin sende bizlerle, Sensizken mutsuzuz inanki baba, Siğaran elinde kaşların çatık, Nasılda sevdiğini gizlerdin baba, Bir dilim ekmeğe soğanı katık, Çayıda çok fazla severdin baba, Şenol Mersin
29.01.2009, 01:07 | #13 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Babaya
Bir baba babayı toprağa verir Her baba yüreği babaya erir Bir baba babayı her yerden görür Bir baba babayı bekler boşuna Baba gider baba kalır ardında Baba ağlar garip kalan yurdunda Her bir baba evladının derdinde Baba derdi derde ekler boşuna Baba diye yüreklere köz düşer Babadan oğula güzel söz düşer Yaralı yürekler yere tez düşer Acıdan babalar tekler boşuna Her Ozanın içinde bir baba var Baba kokusunu yayan saba var Baba yüreğinde geniş oba var Evlat kondurmaya bekler boşuna Halime Aktaş
29.01.2009, 01:09 | #14 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Babama Mektup
Yine bu gece de rüyamda gördüm Tatlı tebessümünle seslendin baba Dünya ahvalinden haberler verdim Büsbütün rüyamı süsledin baba Canım baba.. Altı evlat büyüttün Talim verdin,yol gösterdin eğittin Merhem oldun,canımıza can kattın Bizi kuş sütüyle besledin baba Kış kıyamet demez dağlar aşardın İstikbalim için durmaz koşardın Namerdin aksine mertçe yaşardın Her zaman derdime dermandın baba Yokluğuna alışmak zor baba Sensizlik acı veriyor baba Boşluğun dolmuyor baba Sensiz hiç olmuyor baba Can baba,kurban baba Hasretim inan baba Yaratan yar olsun baba Kabrine nur dolsun baba... Baba... Baba... 12.12.2002 Horasan Seyyah Saidoğlu
29.01.2009, 01:09 | #15 |
Usta Yiğido
HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 730
|
turan abi çok zor babasızlık ben asker idim babamı kaybettigim zaman... ölüm allahın emri buda benim tesellim...rabbim benim çektigim acıları başkalarına geçciktirsin diyorum.. ben erken yedim hayatın sillesini başkaları yemesin ....
29.01.2009, 01:11 | #16 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Sen Olsaydın Baba!
'Babamın hatırasına hürmeten,bütün babalara' Sen gittin gideli hardayım baba! Gece-gündüz ahu-zardayım baba! Ateş ne kelime nardayım baba! Boynum bükülmezdi, olsaydın baba! Yaşım dökülmezdi, olsaydın baba! Varlığın ne büyük nimetmiş baba! Bu kadar yaşamak kısmetmiş baba! Ayrılığın demet demetmiş baba! Ayrılık yıkmazdı olsaydın baba! İflahım çıkmazdı olsaydın baba! Gelinmez yerdesin biliyorum baba! Kaderle yaşımı siliyorum baba! Yaratandan rahmet diliyorum baba! Perişan olmazdım, olsaydın baba! Hasretle dolmazdım, olsaydın baba! Günler geçse özlem azalmaz baba! Yüzüm gülse gönlüm haz almaz baba! Kışlarımı bahar yaz almaz baba! Kışım yaz olurdu, olsaydın baba! Gönlüm haz olurdu olsaydın baba! Teselli kaynağım imanım, baba! Özleminle geçer zamanım baba! Bir gün buluşmayı umanım baba! Ah! Neler ederdik, olsaydın baba! El ele giderdik, olsaydın baba! 15.06.2008 AY AKAR AŞIKLARIN AŞKINA 'Yeraltından, Yerüstünden' Tarık Torun
29.01.2009, 01:15 | #17 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
۞ ۞ ۞ Merhaba BABA۞ ۞ ۞
Ilık bir hasret yazından akan çağlayan gibi sana geldim ahh baba; Tüm yanık hasretimle! özlüyorum baba..! Yüreğindeki sevginin sarışını özlüyorum özlüyorum hep; özlüyorum... Takvim hala 17 Kasım yosun gözlü ceylanın yaralı yokluğuna alışamadım baba! koca evren dar geliyor tükeniyorum baba..! Can çekişiyor solgun bedenim tükeniyorum hep; tükeniyorum... Sevgiler vefalı değil baba filizlenmeden yitip gidiyor, kırık dökük sahipsiz sevdalar düzen bozuk; herşey yalan,boş! üşüyorum baba..! Yalnızlıktan üşüyor yüreğim üşüyorum hep; üşüyorum... Zamanın dilini çözemedim, yapayalnız ıssız çöl gibiyim.. Güvenli eller yok sırtımda kimsesiz,sevgisiz kaldım öylece! düşüyorum baba..! Siyah hatlar çekiliyor yüzüme düşüyorum baba düşüyorum..! Bırakma beni baba! Kimim var senden başka.... Babalar günün kutlu olsun Selam ve dualarım seninle 15.06.2007 ABANA Hacer Alioğlu Hacer Alioğlu
29.01.2009, 01:28 | #18 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Baba
Bayram sabahımı bugün baba Yine yalnızım yoksun yanımda Herkes gider baba eli öpmeye Ben mezara doğru yürürüm baba Ne olurdu yanımda olsan baba Güzel ellerini uzatsan bana Çaresiz boynu bükük bırakmasan Dağ gibi dimdik arkamda dursan Gücüm yok hayata karşı baba İhtiyacım var inan ki sana Varlığın başkaydı yokluğun acı O sulu gözlerim kurudu baba Tenimde hissetsem aksakalını Dokuna bilsem o güzel yüzüne Döksem sakladığım duygularımı Haykırsaydım sana sevgimi baba Özlem ne kadar acı yalnız olunca Yine gördüm seni ama uykumda Rüya değil gerçeği lazım bana Baba olunca seni anladım baba Var olan görevini yaptın güzelce Dürüstlük doğruluk bıraktın bize Müjdelesin seni rabbim cennetle Rahat uyu yerinde rahmetle baba Abdullah Gültekin
29.01.2009, 01:33 | #19 | |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Alıntı:
amin kardeş başın sağolsun Allah rahmet eylesin babasızlık zor babam ölünce ben 40 yaşındaydım ama insan her zaman arıyor babasını baba sırtını yasladığın bir dağ gibi o dağ yok olunca insan ne yapacağını şaşırıyor cümle geçmişlerimize Allah ım rahmet etsin mekanlarını CENNET eylesin
29.01.2009, 01:38 | #20 |
Usta Yiğido
sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 23:10
Tecrübe Puanı: 1635
|
Titremekten durmuyor kalem elimde
Oysa ben sana şiirler yazacaktım Sen bize ömrünü feda ettin de Ben seni bir satıra mı sığdıracaktım Senle öldü hayat, benzer girdaba Oysa ki ben senle yaşlanacaktım Sen beni yerlerden kaldırdın baba Ben seni toprağa mı bırakacaktım Ayberk
|
|