|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Annelik Anne ve Bebek |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
09.04.2010, 20:14 | #11 |
Usta Yiğido
Ebrulum Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 12:00
Tecrübe Puanı: 662
|
Cevap: ANNE OLMAK
sandallı sende babalara ac yahu
babalık annelik kadar degil ama kabul edin :(
09.04.2010, 20:17 | #12 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4523
|
Babalar icin konu acarsam senin actigin konunun ehemmiyeti kaybolur, önce buranin reytingine bakayim, ona göre acarim, belki.
09.04.2010, 20:31 | #13 |
Usta Yiğido
Ebrulum Şuan
Son Aktivite: 27.03.2011 12:00
Tecrübe Puanı: 662
|
klasik bir konu oldguu için ragbet yok sandallı sen hiç deneme ben babalarıda katayım konuya o zman
11.04.2010, 00:51 | #14 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5462
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Anne olmak Anne olmak sanırım kendinden vaz geçmekmiş şimdi daha iyi anlıyorum. İnsan kendini çoçuguna veriyormuş . Yemiyorsun yediriyorsun giymiyor gidiriyorsun. Bir yemeği biraz iştahlı yediginde sen kendini çekiyorsun onların yemesi seni doyuruyor. Onlar seyretmek bile çok güzel güler yüzlerini görmek gülüşlerini seyretmek kadar güzel bişi yok sanırım. Bir filmi seyredirken aa burda ne gülerlerdi diyorum oysa şimdi yanlızım. Onları çok arıyorum .İnsan çoçuklarının sevdi yemekleri bile yapamıyor, normalde yiyemiyorsunda ne zormuş anne olmak . Oysa sana ne eziyetler yaşatıyorlar ne hayal kırıklıkları ne üzüntüler yaşatıyorlar ama herşeye ramen onları çoçuk seviyoruz. Allah anneler ne sabır vermiş ne hoş görü vermiş. Tüm acılara tamül gücü vermiş. Anne dedinde ne derse ne yaparsa yapsın yavrum dersin canından can vermiş nasıl demesin nasıl acması yüregini nasıl acmasın o senden bir parca yüregini istese çıkarı verirsin sanırım anne olmak çok faklı bir duygu anlatılmaz yaşanır sanırım. Düşünüyorumda nasıl ne zaman bu kadar buyudular diye zaman su gibi akıp gidiyor. Birde bakmısın büyümüşler. Oysa hep kendime derdim evden uçaçaklar çok baglanma onlar sana allah emaneti diye . Ben hep kendime zaman ayırırdım evden gittiklerinde boşluga düşmeyim diye baglanmamaya calışırdım. Allah a emanet ederdim . sen bana emanet ettin ya allah ben sana geri veriyorum emanetini derdim sen esirge sen korun çoçuklarımım hep iyi insanlarla karşılaştır allah dostları , dostları olsun .Ama sanki yüregim şimdi alev alev yanıyor ne yapsamda. Dayanmak bazen çok zor oluyor. Bazen evde dolaştıkları geliyor gözümün önüne benim kızmalarım öyle yapmayın böyle yapın onları cevapları yankılanıyor içimde. Kayınvaldem derdi bir çoklugun bir yoklu vardır diye şimdi nekadar haklı oldunu görüyorum. Evimiz sanki bom boş. O baglıklar ,gülüşler şimdi duvarlarda yankılanıyor . Şimdi kendi annemi daha iyi anlıyorum. İnsan yaşadıkca olgunlaştıkca annesini daha iyi anlıyor .seni çok seviyorum annecim iyiki varsın iyiki benim annemsin . Her zaman benim biricik annem olarak kalacan. Seni her zaman anlamadım için beni af et. Ama biliyorum ki ben ne yaparsam yapıyım benimlesin yanımdasın sadece sana seslenmem yeter .rabim sana afiyet saglık huzur versin annem herşey gönlünce olsun seni çok seviyorum.Sizleri çok seviyorum ALLAHIM emanetler sana . HER ŞEY GÜZEL YÜREKLERİNİZİN İSTEDİGİ GİBİ OLSUN . SEVGİLERİMLE KaRDeLeN adasimdan Alinti.............
|
|