17.06.2008, 21:25 | #11 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
Son Aktivite: 01.11.2013 10:58
Tecrübe Puanı: 664
|
--->: sivasli kenan'nın yüregınden
Gittın mı Bu Sehırden....
sensizim ve gecenın karanlıgını izlıyorum derınden yine acı bir hüsran oldun özlemın buhran ıcınde bıraktı gözlerımı ama yazıkkı aglamayı beceremıyorum atamıyorum doyasıya içimden sensızlık derdını nerdesın gittınmı bu sehırden hep sensız olmaz derdın belkıde hala aynı yerdesın bıraktıgım gibi gelecegımı beklemektesın kımbılır aynı yerde bır baskasıyla belkıde gece ilerliyor heryer sus pus yalnız titreyen bedenımın ugultusu ve kanayan yüregımın çıglıgı var yıldızlarda gözlerın ayısıgında yüzün nerdesın gittinmı bu sehırden bana nelerı emanet ettın varmı birgun başlamak yıne delı sevdamıza sevgımı hala yüregınde tasıyormusun dönecekmısın birgun habersız yoksa sende yağmurlar gibi gittinmı bu sehırden ...............goktan (kenan) |
17.06.2008, 21:42 | #12 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1098
|
-->: sivasli kenan'nın yüregınden
oo sitemize bir şair daha kazanmışız
18.06.2008, 08:45 | #13 |
Tatlı Yarışması 1.si
gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 927
|
ya eğer bunları gerçekten sen kendin yazdıysan sözüm yok süpersin.........bize de bir şiir yaz nereden geliyor bu ilham aşık mısın aşık olunca mı dökülüyor bu dizeler kaynağını sırrını ipucu verir misin biraz?
19.06.2008, 17:37 | #14 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
yaklasık 7-8 yıldız sıır yazmaya calısıyorum kımı sıırlerımı asık oldugum zaman yazdım bu dogru ama yaklasık 300 sıırım var ve bunun cogunu asık olmadan yazdım...bılmıyorum ama siir yazmak benım ıcın hayatta tattıgım en buyuk mutluluk ve huzurlardan bırısi...bos kaldıgım heran ılk bıkac mısrasını yazdıgım sıırlerı sonradan tamamladıgımda oluyor hatta bu aylar sonra bıle olabılıyor..sızlerın begenısını alabılıyorsam ne mutlu bana..yuregımden kopup gelen her mısrayı sızlerle paylasmaya devam edecegım...ama kendıme saır demem ıcın con erken sanırım.....yınede hepınıze cok cok tsk .......saygı ve sevgıler
|
19.06.2008, 17:56 | #15 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
Uzaktan sevdım
diyecek okadar çok seyım vardıkı sana ama sen söylememe bile ızın vermedın bır eylul sabahıydı bu yürekten gidisın senden sonra koyamadım baska asklarıda sevdalarıda öyle bendesınkı ve öylesıne sendeyımkı birtürlu senden kopmayı basaramadım gözlerımde hayalın vardı hep senı ben uzaktan sevdım sana ulasacak yolu asla bulamadım rüzgarlarla kokunu duydum yağmurlardan dıledım hep senı damlalara yalvardım ama yoktun ıste her gece yıldızlarda gözlerını görürdüm senı ben caresızce uzaktan sevdım yaklastıkca kactın benden tek ıstedıgım sana yakın olmaktı bedenımın buna ıhtıyacı vardı sen ıctıgım su aldıgım nefes gıbıydın sen damarlarımdakı kan gıbıydın olmasan olmazdı ama kader buna manı oldu senı hep uzaktan sevmektı çilem bununla yetındım hep yıllarca unutmayıda denedım senı bir cırpıda yüregımden sılmek istedım düşlerımı olmadı yapamadım senı karanlıklar ortasında bırakıp sonsuzluga uzanan güneşe çıkıp ardıma bıle bakmadan bu sehırden çekıp gidemedım olmasanda yanımda düşlemekte güzeldı senı ve yağmurun yağısını belkı bırgun bu ugurda can verecektım ama ben senı UZAKTAN SEVMEKTEN hiç vazgecmedım sen hıssetmesen bıle ben senı hep UZAKTAN SEVDIM...goktan (kenan) 2004 |
19.06.2008, 18:08 | #16 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
-->: sivasli kenan'nın yüregınden
Çok güzel şiirler yazmışsınız beğenerek okudum ellerinize sağlık
24.06.2008, 16:09 | #17 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
Yaslı Bir Yasam....
nerdesin zavallı yüregım hüzünlerde zalim yıllarım teslim almis düşlerımı kimbilir gözlerinde hangi sevda ateşi kalbinde kimin sevgisi var olmayacak biliyorum senınle bu hayal sen bana ait olmayan baharınsın sen uzanamadıgım bir yıldız sen görmeye hakkımın olmadıgı bir rüyasın ardından gözyaslarim bile kurudu ağlamayı bıle beceremez oldum sebebim oldu deli sevdan beni bitirdi bu son gidişin kayboldu buralardan yüzünde hayalınde ben kendımı sensızlık ıcınde aradım bu yalnızlık nedendır diye acılar cektım sorulan soruların hiç manası yoktu zaten sensızlıge verılecek cevap bıle yok sevgınden mahrum bıraktın kalbımı sevkatini esirgedin bedenimden ardından bu sehır gözümde büyüdü kayboldum sensız sokaklarda bu bınalar evler üzerıme yürüdü insanlar bu halin ne diye bana güldü sebepsiz yere ağlar oldum hep nerdesın neolur bır ses bır nefes kimbilir bulutlar ardındasın uzanamayacagım bırdaha sana bunu düşünmek kahredıyor körpecık yüregımı katlanamıyorum inan caresızım nice olacak benım bu halim gitmenın ardında kalan yaslı bır yaştam işte bu ve hergün sensizlik ardından hayata edılen sitem birde dualar allahıma ah bir geri dönsen.....goktan(KeNaN) 2003 |
24.06.2008, 16:22 | #18 |
Yiğido
yiğidodoğan Şuan
Son Aktivite: 30.06.2008 16:36
Tecrübe Puanı: 608
|
coooooook güzel yazmışsın şiirleri bizimle paylaşdığın icin cok tsk
|
28.06.2008, 17:31 | #19 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
Özledım ANNE
ben köyümü özledım anne rüzgarla savrulan topraklarda yürümeyı her yağmurlu gunde hüzünlenmeyı gecenın bı yarısı ben gibi dertlı dostlarımla baraja cıkıp haykıra haykıra sarkı söylemeyi kahvede oturup sohbet etmeyı BEN SESINI ÖZLEDIM ANNE ben hayallerimi özledım anne gercek olmasada mutlulugu yıldızları seyrederken hep bıgun olacak dediğim her gece yatmadan içtiğim kahvemı dertlerımı paylastıgım şiir defterımı yatagım yanı basında duran radyomu BEN ELLERINI ÖZLEDIM ANNE ben güneşi özledım anne her güne dunde kalan dertlerı topraga verip baslamayı sevdıkce daha çok acı cektıgımı sevildikçe büyüdüğümü yarınımı yaşantımı BEN SAÇLARINI ÖZLEDIM ANNE ben çocuklugumu özledım anne hiçbişeyden habersiz el bebek gül bebek mısalı ne dertten nede asktan habersız dizlerınde yatmayı BEN ŞEVKATINI ÖZLEDİM ANNE ben evımızı özledım anne acı tatlı paylastıgımız anılarımızı sımsıcak yarınları yuvamızda yaşamayı her güne baska bı ümitle bakmayı BEN GÜLÜŞÜNÜ ÖZLEDIM ANNE ben her bayram boynuna sarılıp ağlamayı ellerını öpemedıgım BABAM İÇİN AĞLAMAYI ÖZLEDIM ANNEEEEEE AĞLAMAYI...................... goktan(kenan) 2001 |
02.07.2008, 18:49 | #20 |
Tecrübeli Yiğido
goktan58 Şuan
|
KIYAMAZDIM
son kezde olsa ıstemedım gözlerın gözlerıme degsın kıyamazdım ayrılırken ağlayan gözlerıne bakmaya üzülme diye uyandırmadan gittim bu evden sessızce sonuna gelmıstık artık bışeylerın bitmesı gerektı bu ask hıkayesının son kez tenını kokladım saclarını oksadım yanagından bır buse aldım ve senı sevıyorum dıyemeden bu şehırden uzaklastım senın olmadıgın senın konusulmadıgın ve yasamadıgın baska dıyarlara yol alacagım sensızlık nereye kadar sürer bılmıyorum bu çaresızlık ıcınde ne kadar büyurum hıssedemıyorum sonbır ses vermeden senden ve bu sehırden gidiyorum ve giderken senden af dılıyorum...............goktan (kenan) 2004 |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|