14.04.2008, 21:49 | #11 |
Usta Yiğido
WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 757
|
--->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
bende katılıorum bılmem sacını oksa bılmem kahve yap evı supur aksam yemegını hazırla muhahahaha
14.04.2008, 22:05 | #12 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4523
|
-->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
29. Ayaklarına masaj yap
30. Televizyonun kumandasını ona ver 31. Konsere götür 32. Onu her yerde ve her zaman bekle 33. Tanrıçan yap 34. Onunla birlikte rejim yap 35. Onunla birlikte spor yap 36. O uyumadan uyuma 37. O uyanmadan uyanma 38. Ne istediğini önceden anla 39. Günde yedi kez özür dile 40. Sürekli onu dinle 41. Arkadaşlarına katlan 42. Yorganı çekince ses etme 43. Yorganı titretme Kadınlara bu yukardakileri yapasan yinede yetmez
14.04.2008, 22:19 | #13 | |
Usta Yiğido
WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 757
|
--->: -->: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
Alıntı:
aynen bunların yanında EVİ SÜPÜR YEMEK HAZIRLA KAHVE YAP AYAKLARINI YIKA ÇOCUGU EMZIR KAYNANAN ILE DEDIKODU YAP KOMSUYU CEKISTIR
22.09.2008, 15:23 | #14 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
|
Kadınları mutlu etmek bazan dürüst olmakla bazan iki cümle güzel sözle,bazanda bir demet çiçekle mümkün oluyor.
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
22.09.2008, 15:25 | #15 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
(Hiçbir kadın bu yalvarışa kayıtsız kalamaz.)
Ben böyleyim işte..Böyle büyük sevdim seni..Söylesene kim sevdi seni bu kadar körü körüne..Bu kadar beklentisiz..Bir varlığı seviyor olmak kolaydı her zaman..Bense yokluğunu sevdim senin..Kolay olan varlığını dğil,zor olan yokluğunu sevdim..Dönmen için değil..Hiç dönmeyeceğini blerek…Sevmen için değil,hiç sevmeyeceğini bilerek,koskocaman bir sensizliği içimdeki her bir hücreye itinayla yerleştirerek,gittiğin yollara mutluluk duaları serperek,beklemeden,ağlamadan, dönmen için ylvarmadan,ölmeden,yaşaya yaşya ve acımı sindirerek sevdim.. …..Dönme sakın! |
22.09.2008, 15:31 | #16 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
BİR SEVDA MASALI GİBİYDİK
Bir sevda mevsiminde bulduk kendimizi…..açan her gülü yüreğimize koyup çıktık yola… hani ağlarsın bazen hani boğazın düğümlenir ya bazen düşünürsün dalarsın uzaklara…. şimdi yüreğim tebessüm zamanı acılara…umut lazım yarınlara…. ve sev yüreğim sadece sev nedensiz sev sebpsiz sev…. öyle sevki yalnızlığa arkdaş olsun..öyle sevki yüreklere umut olsun sevgin…. sevlim yüreğim hesapsızca,sınırsızca,sonsuzca vee yüreklice… şmdi güneşi alıp arkamıza yola çıkalım yüreğim..sevda misali evemizi alrak… vve aşk ipine sımsıkı tutunarak…çıkalım sabah olmadan…şehir uyanmadan… Hüzün mevsiminde dökülen yaprak gibiyiz….savrulduk heryere..kaybettik benliğimizi.. Hasret yükünü sırtlayarak çok yollar aldık…gözyaşlarımızı gönlümüze akıttık… ve yüreğim senle beraber kanadık,acıtıldık,incitildik,i tildik….. Umut hayalimiz..sevdamız sermayemiz…gözlerimiz ışığımız olsun… sözümüz özümüz…halimiz aşkımız olsun… güneşimiz rüyamız olsun….ve bir gün öldüğümüzde ADIMIZ AŞIK KONSUN….. ve şimdi bir gecede yürüyoruz….yıldızlar arkamızda… selamımız sevdalı yüreklere…. bizim sözümüz sevmeyi bilenlere……gönlümüz baharda açan güllerle birlikte….. ve yüreğim yine gitme zamanı….. şimdi güneşi alıp arkamıza yola çıkalım..sevda misali Hayallerimizii alarak… ve aşk ipine sımsıkı tutunarak…çıkalım yüreğim sabah olmadan…şehir uyanmadan…… |
23.09.2008, 13:43 | #17 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Valla sevgiyi hak eden bir bayana bunların fazlasınıda yapmak gerekir
biz neymisiz be HARBİ ERKEK NASIL OLMALI..???? *Harbi erkek gözleriyle konusmayi bilir, *Harbi erkek gülüsüyle sarmayi bilir, *Harbi erkek bir dokunusla sevgisini gösterir, *Harbi erkek tirnak uzatmaz, *Harbi erkek bir kadinla konusurken dinler,seyre tmez, *Harbi erkek dürüsttür, iki iliskiyi birarada yasamaz, *Harbi erkek sevmekten korkmaz, *Harbi erkek pazularini göstermeye çalismaz, *Harbi erkek kusacak kadar içmez, *Harbi erkek sevgilisini dansa kaldirdiginda ayagina basmaz, *Harbi erkek maç seyrederken ve araba sürerken 'geçirme' hazzi duymaz, *Harbi erkek kaba gücünü, güçsüz insanlar üzerinde kullanmaz, *Harbi erkek su içerken serçe parmagini kaldirmaz, *Harbi erkek sirnasmaz, sinek gibi yapismaz,vazgeçecegi zamani bilir, *Harbi erkek anasiyla karisini asla mukayese etmez, *Harbi erkek karisinin cenazesinde saçini taramaz, *Harbi erkek çocugu gece aglarken, battaniyesini alip yan oda ya geçmez, *Harbi erkek kasilmaz, *Harbi erkeg in gögüs killari arasindan altin zincir sarkmaz, *Harbi erkek aglamayi da bilir, *Harbi erkek kiz arkadasini bir partiye ilk kez götürüyorsa, ona 'tavanin sapi cezvenin kulpu' gibi davranilmasina izin vermez, *Harbi erkek partide baskalariyla sohbete dalip, kiz arkadasini bir kösede unutmaz, *Harbi erkek bir kadina çiçek vermeyi bilir, *Harbi erkek """seni seviyorum"" demekten gocunmaz," *Harbi erkek ayakkabilarini boyar, *Harbi erkek kullanim kilavuzlarini okumayi, evde tamir yapmayi bilir, *Harbi erkek küfür etmez, *Harbi erkek televizyonla kavga etmez, *Harbi erkek susacagi zamani da, konusacagi zamani da iyi bilir *Harbi erkek yatakta sohbet ederken horlamaya baslamaz *Harbi erkek bir kadinla iki lafin belini kirinca, 'lan bu kari benle oynasiyo mu ne?' diye düsünmez, *Harbi erkek 'Babalar da çocuk bakabilir' kitabini okur,
23.09.2008, 13:52 | #18 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Bayanlara göre Ideal erkek nasil olmali?
Ideal erkegim (Yas 22) 1. Yakisikli 2. Sempatik 3. Maddi durumu iyi 4. Beni ilgiyle dinleyecek. 5. Espri anlayisi gelismis 6. Gücü kuvveti yerinde 7. Iyi giyinen 8. Her konuda zevk sahibi. 9. Sürpriz yapmayi seven 10. Romantik ve hayal gücü gelismis Ideal erkegim... gözden geçirilmis liste (Yas 32) 1. Iyi görünümlü - tercihen kafasinda saçi olan 2. Arabadan inerken kapiyi açan, yemege gittigimizde sandalyemi tutan. 3. Pahali bir restorana götürecek kadar parasi olan 4. Konusmaktan çok dinleyen 5. Fikra anlattigimda katila katila gülen 6. Alisveriste paketlerimin hepsini zahmetsiz tasiyacak kadar gücü kuvveti yerinde 7. En az 1 kravata sahip 8. Yaptigim yemekleri begenen 9. Dogumgünü ve yildönümlerini unutmayan 10. Haftada en az 1 kez romantik olabilen Ideal erkegim... tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 42) 1. Çok da çirkin degil - Tamam kel olabilir 2. Ben binmeden arabayi hareket ettirmeyen. 3. Isinde disiplinli - Firsat oldukça aksam yemegine götüren. 4. Beni dinlerken basini sallayan. 5. Anlattigim fikralarin can alici yerlerini hatirlayan 6. Evdeki esyalarin yerini degistirmeme yardim edecek kadar gücü kuvveti yerinde 7. Göbegini kamufle edecek sekilde kiyafet seçen 8. Klozetin kapagini indirmeyi unutmayan 9. Çogu hafta sonu tras olan Ideal erkegim... tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 52) 1. Burun ve kulaginin içindeki killar fazla uzun olmayan. 2. Topluluk içinde gaz çikarmayan 3. Para isteme aliskanligi edinmemis 4. Ben birsey anlatirken uyuyakalmayan 5. Haftasonlari poposunu koltuktan kaldiracak kadar gücü kuvveti yerinde 6. Ayagindaki 2 çorap ayni renk olan ve temiz giyinen 7. TV karsisinda aksam yemeginden hoslanan 8. Adimi unutmayan 9. Bazen tras olan Ideal erkegim...tekrar gözden geçirilmis liste (Yas 62) 1. Küçük çocuklari ürkütmeyen 2. Banyonun nerede oldugunu hatirlayan 3. Bakimi fazla masrafli olmayan 4. Mümkün oldugu kadar gürültüsüz horlayan. 5. Neye güldügünü birden unutmayan 6. Yardim almadan ayaga kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde 7. Giyinen 8. Lapa yiyeceklerden hoslanan 9. Dislerini nereye koydugunu unutmayan 10. En son ne zamandi, hatirlayan Ideal erkegim... son kez gözden geçirilmis liste (Yas
23.09.2008, 14:56 | #19 |
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
|
...................Ben hep zor olan şeyleri sevdim hep imkansızların peşinde koştum,yükseklerdekini hayal ettim davam gibi aşkımda oldu .....KIZIL ELMA...............
Zor Sevda Aramadan gelir girer kalbine Sevda insanları alır götürür Herşey güllük gülistanlık değildir Gerçek seven insan aklın yitirir Sevdanın hasreti çekilmez çile Kavuşmak bir hayal olursa hele Ateş gibi yakar çevirir küle Ölmeden insanı yakar bitirir Çeken bilir sevdakar ın halinden Düşmez sevda türküleri dilinden Hele birşey gelmiyorsa elinden o zaman haline ağlar oturur |
23.09.2008, 15:03 | #20 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1360
|
Cevap: KADINLARI MUTLU ETME SIRLARI
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış .Mutlu olmasanda mutluymuş gibi davranınca bi süre sonra sen bile inanıyorsun mutlu olduğuna .Bi de polyannacılık oyunu çok işe yarar
|