|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Yemekler Yöresel ve Ulusal yemekler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
27.08.2008, 17:17 | #11 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 825
|
-->: ramazan hazırlığı
Bizlerde daha önceki senelerde gecen Ramazanlari özledik. Tabi yine güzel geciyorda ama eskisi gibi tutmuyor. Teravih namazindan sonra sohbetler olurdu, Cay felan ikram edilirdi, yani ortam cok güzeldi. Ama son senelerde baya bi cöküs oldu, sohbetler haftada bir kere yapilmaya basladi ve ilgi gittikce azaldi malesef. Bu senede Teravih Namazinin gec bitmesiyle haftada tahminen bir kere sohbet yapilacak ama insallah gencler arasi hos bir ramazan geciririz. Her haftasonu sahur programi hazirlamayi düsünüyoruz. Ayrica haftasonlarinda camide Iftar programlari olacak, ordada ortam cok güzel oluyor. Insallah Ramazan ayi cümlemiz icin hayirli gecer. Benim icin en önemlisi Ibadet'den sonra tabiki cok kisileri bir arada görmek, uzun zamandir görmedigin kisileri görmek. Hosgeldin 11 ayin Sultani
29.08.2008, 03:38 | #12 |
Tecrübeli Yiğido
banu58 Şuan
Son Aktivite: 23.11.2008 19:30
Tecrübe Puanı: 648
|
--->: ramazan hazırlığı
Bizleride eskilere götürdüğün ve Ramazanın özüne inildiğinde görülecek şeyin çok daha hoş bir bina olduğunu anlattığın için sağol!
|
|