28.02.2009, 17:58 | #11 |
Tecrübeli Yiğido
...Kangallı... Şuan
Son Aktivite: 21.04.2010 13:02
Tecrübe Puanı: 621
|
Cevap: Bu Yürek Sen'in İçin ..ya Rabbi..
Kalbim Adın İle Yanar…
Günaydınım.. Günümü aydın edenim.. Gözlerimi açınca Sen varsın yanı başımda Seninle uyanmak ne güzel.. karanlıklardan.. Yüzümde şükre vesile bir tebessüm olur, Seninle başlayan her günün sabahında Yüreğimi teslim ettiğim.. yüreğimin sahibi.. Kalbimi Senden başkasına bırakmadın bu sabahta.. Kalbim Seninle dolu yine Çok teşekkür ederim
11.03.2009, 22:22 | #12 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5461
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
11.03.2009, 22:23 | #13 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
12.03.2009, 02:25 | #14 |
Tecrübeli Yiğido
love_me_58 Şuan
Son Aktivite: 19.07.2009 01:31
Tecrübe Puanı: 605
|
paylaşımlar için tşkr ederim
14.03.2009, 00:40 | #15 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
14.03.2009, 00:43 | #16 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SORGULARDAYIM Kendimle bir hasbihal edecek oldugumda Beyhude geçmiş yıllar yazık yazık der bana Hesabını veremem çürüttüğüm ömrümün Boşuna akmışım der anlımdaki ter bana Ne bıraktın ardında adını yad edecek Bir fatiha okuyup ruhunu şad edecek Ne mucizeler indi seni irşad edecek Gafletin iziyim der ruhumdaki kir bana Hiç dehşete düştümü titreyip duyguların Bölündü mü sâlâ da o derin uykuların Yalan Dünya bir oyun sahnesiyken kulların Kötü rol benimsedim ahbap oldu şer bana Duymazmısın ezanlar günde beş kez okunur Ah üşengeç bedenim asi tavır takınır Ecel gelmiş arkamda omuzuma dokunur Faydasız gitmem demek kullanıyor zor bana Daracık yarın altı bir toprak gediğinde Başımı kaldırınca alnıma değdiğinde Münkir nekir dikilip Rabbin kim dediğinde Rabbim Allah diyecek kadar kudret ver bana İzanım korkulardan çatlasa da ne yazar Çiyanlar etlerimi kopartır azar azar Mezar taşım titreyip bir incecik ah sızar Gözünün önündeyken neden baktın kör bana Yarın ruz-i mahşerde hesaba çekilirken Günahlarım önüme yağarken dökülürken Güneş bir mızrak boyu tepeme dikilirken Ya Rahman defterimi sağ elimden ver bana |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
14.03.2009, 00:43 | #17 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SORGULARDAYIM Kendimle bir hasbihal edecek oldugumda Beyhude geçmiş yıllar yazık yazık der bana Hesabını veremem çürüttüğüm ömrümün Boşuna akmışım der anlımdaki ter bana Ne bıraktın ardında adını yad edecek Bir fatiha okuyup ruhunu şad edecek Ne mucizeler indi seni irşad edecek Gafletin iziyim der ruhumdaki kir bana Hiç dehşete düştümü titreyip duyguların Bölündü mü sâlâ da o derin uykuların Yalan Dünya bir oyun sahnesiyken kulların Kötü rol benimsedim ahbap oldu şer bana Duymazmısın ezanlar günde beş kez okunur Ah üşengeç bedenim asi tavır takınır Ecel gelmiş arkamda omuzuma dokunur Faydasız gitmem demek kullanıyor zor bana Daracık yarın altı bir toprak gediğinde Başımı kaldırınca alnıma değdiğinde Münkir nekir dikilip Rabbin kim dediğinde Rabbim Allah diyecek kadar kudret ver bana İzanım korkulardan çatlasa da ne yazar Çiyanlar etlerimi kopartır azar azar Mezar taşım titreyip bir incecik ah sızar Gözünün önündeyken neden baktın kör bana Yarın ruz-i mahşerde hesaba çekilirken Günahlarım önüme yağarken dökülürken Güneş bir mızrak boyu tepeme dikilirken Ya Rahman defterimi sağ elimden ver bana.. |
18.03.2009, 17:44 | #18 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir güzeli sevdim ben Bir güzeli sevdim ben, adı gonlümde gizli olan, bir yetimi sevdim. Yalanı bilmeyen, ALLAHı dilinden düşürmeyen, yüregi yaralıyı sevdim. Aşkı uğruna bütün hendekleri aşan, dağları delen ve hiçbir kalbi incitmeyeni sevdim. Bir çiçek için bin çiçeği ezmeyen, ridaullah için canından ciğerinden geçeni sevdim. Gecesini gündüzüne katan, uykusunu ibadete harcayan, şeytana bakmayan yüzü sevdim. Takva ve teslimiyette en ileride olan, hasretiyle çıra gibi yakan nur yüzlüyü sevdim. Taşa gül atıp baş yarmayan, adaletten şaşmayan, her insana hürmet ile davrananı sevdim. Sevdim ben cennet kokulu bir güzeli sevdim, ismi MUHAMMED(s.a.v) olan Habibullahi sevdim. Mübarek zatı zikredildiğinde kalbimi alev alev yakan, başka aşklara yer bırakmayan sevgiliyi sevdim. Cennet bahçesi gül makamına davetini, nurlara bürünüp aşıklarını cezbetmesini sevdim. Ayrımcılık yapmayıp, her insanı ALLAHın yarattığı kul bilip evinde ağırlamasını sevdim. Sevdim ben kardeş çok sevdim, onu gerçekten sevenler gibi sevdim. Ravzasında kokusunu alıp, yanıp yanıp ağlamayı sevdim. Rüyalarımda bile Seni anmayı sevdim Sultanım. En çok Seni, Seni görmek istedim, göremesem bile ben Seni çok sevdim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
03.04.2009, 21:49 | #19 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
|
04.04.2009, 13:15 | #20 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2173
|
Biz, kısık sesleriz.. minareleri,
Sen, ezansız bırakma, Allah'ım! Ya çağır şurda bal yapanlarını; Ya kovansız bırakma, Allah'ım! Mahyasızdır minareler.. göğü de Kehkeşansız bırakma, Allah'ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu Müslümansız bırakma Allah'ım Bize güç ver.. cihad meydanını Pehlivansız bırakma, Allah'ım! Kahraman bekleyen yığınlarını Kahramansız bırakma Allah'ım! Bilelim hasma karşı koymasını: Bizi cansız bırakma, Allah'ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu Müslümansız bırakma Allah'ım Yarının yollarında yılları da Ramazansız bırakma, Allah'ım! Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü Ya çobansız bırakma, Allah'ım! Bizi Sen sevgisiz, susuz, havasız Ve vatansız bırakma, Allah'ım! Müslümanlıkla yoğrulan yurdu Müslümansız bırakma Allah'ım ARİF NİHAT ASYA
|