|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivaslı Önemli Şahsiyetler Sivaslı Önemli Şahsiyetler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1194
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ATATÜRK'E AĞIT
Ağlayalım Atatürk'e Bütün Dünya kan ağladı, Süleyman olmuştu mülke, Geldi ecel, can ağladı, Atatürk'ün eserleri, Söyleyecek bundan geri, Bütün dünyanın her yeri Ah çekti, vatan ağladı. Bu ne kuvvet, bu ne kudret, Var idi bunda bir hikmet Bütün Türkler, İnönü İsmet, Gözlerinden kan ağladı. Uzatma Veysel bu sözü Dayanmaz herkesin özü, Koruyalım yurdumuzu, Dost değil, düşman ağladı. Aşık Veysel Şatıroğlu Şimdi TRT 1 de çaldı çok duygulandım duyunca.... :(
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın ben giderim sazım sen kal dünyada
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sivas Eski Valisi: Veysel DALMAZ (2006-2009) | Sivaslilar.Net | Sivas Valiliği | 8 | 10.12.2010 18:57 |