|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50
Tecrübe Puanı: 1094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Yazdiklarimda kim daha akilli yada daha zeki diye birsey yazmiyor, kadinlarda erkeklerden daha cok hücreler oldugu yaziyor. Bildigimiz gibi erkegin (1375 g) beyni bir kadinin (1245 g) beyninden büyükdür. Ama bu bir erkegin daha zeki oldugu anlamina gelmiyor. Ayriyetden bilimsel olarak: kadinlar daha cabuk bir lisan ögrenebiliyorlar ve erkeklerde matematik konusunda daha yetenekliler... Simdi kesin birileri yine: yok bende lisan ögrenebiliyorum diyecek yada matematikde cok iyiyim diyecek, ama istisnalar oldugunu unutmayin. Ben kendi cevreme baktigimda 10 bayandan 8 i yabanci dil ögrenmekte hic zorluk cekmemis hatda ana dilinden ve almancadan haric en az iki lisan daha biliyorlar. 10 bayandan 2'si de matematiksel yetenekli. Ayni sekilde erkeklerdede var. Kesin simdide biri diyecekki: "Ben iki konudada cok yetenekliyim" ![]() O zaman ne mutlu sana arkadasim, bu yeteneklerini umarim bosuna harcamazsin.... ![]() haaa bu arada bide unutmadan sunuda eklemek istiyorum: Erkek beyni sistematize eder, kadin beyni daha cok bilgi toplamak ister. hadi size iyi beyin yormalar ![]()
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
Son Aktivite: 18.01.2011 13:17
Tecrübe Puanı: 799
![]() ![]() ![]() |
haaa bu arada bide unutmadan sunuda eklemek istiyorum: Erkek beyni sistematize eder, kadin beyni daha cok bilgi toplamak ister.
KATILIYORUM ![]()
|
|
|
#13 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |