|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
kebapçıya mı gidiyoz arkadaşlar bensiz olurmu valla ayıp ediyonuz
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
Son Aktivite: 28.09.2015 23:05
Tecrübe Puanı: 1147
![]() ![]() |
Alıntı:
fratt abim ikimizide götürecek zaten
|
|
|
|
#13 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() orhanakbulut_58 Şuan
Son Aktivite: 25.04.2011 21:00
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
Alıntı:
fratt abi sen bizim herşeyimizsin fratt abi sen bizim herşeyimizsin ooooooooo oooooooooo en büyük fratt abi başka büyük yok en büyük fratt abi başka büyük yok bağırsana len samet ölee aylak aylak durma
|
|
|
|
#14 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
fratt abi bizi diskoya götür pardon kebapcıya durmak yok fratt abiyle yola devam
|
|
|
|
#15 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() fratt Şuan
Son Aktivite: 26.05.2011 07:17
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
beni şımartıyorsunuz arkadaşlar diskolar benden
sametim sen banka hesap numarası ver zira ben istanbul gaziosmanpaşada oturuyorum orhan sen burdaydın mı yauv?
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
kargoylada kabul ederiz dert etme ************fratt abi bizi diskoya götür*************
|
|
|
|
#17 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bayan "Harbi Kız"
Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. Avantajları : Kafa dengi, eğlenceli. Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... Bayan "Cıyak Cıyak" Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Baş belası. Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... Dezavantajları : Sürekli kafanıza bir şeyler fırlatır, uçan tekme savurur... Bayan "Mızmız" Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı." Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan 'Patron' Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... Bayan "Kararsız" Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..." Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir. Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bayan "Vahşi" Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. Avantajları : Her an her şeye hazırdır. Dezavantajları : Güvenilmezdir... şimdiden söylüyorum sakın alınmayın biraz olsun eylenelim diye koydum Bayan "Donuk" Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.." Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı. Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bir şeyiniz kalmışsa Bayan "Rüya Kız" Şunları Söyler : "Seni her şeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Valla arkadaşlar herkes kendine uyan kısmı belirtirse çok iyi olacak.!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 725
![]() ![]() ![]() |
Bayan 'Patron'
Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... ![]() ![]() BU BANA GÖRE SANKİ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Çok güzel ya!!! abartılı olmuş diye endişeliydim ama iyi.....................
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|