|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Şarkışla Devlet Hastanesinin yeni binası tamamlanarak İlçe Sağlık Grup Başkanlığına teslim edildi. Şarkışla Devlet Hastanesi’nin, Yıldırım Mahallesinde 40 bin metrekare alan üzerine 2006 yılının ekim ayında yapımına başlanan yeni hizmet binası tamamlandı. Zemin katıyla birlikte 6 katlı olarak inşa edilen, 15 bin metrekare kapalı alana sahip, modern teknolojik imkanlarla donatılan yeni hizmet binasının, şubat ayında hizmete açılması planlanıyor. Şarkışla’nın yanı sıra Gemerek ve Altınyayla ilçelerine de hizmet verecek olan bölge hastanesi konumundaki Şarkışla Devlet Hastanesinin yeni binasının yaklaşık 10 milyon YTL’ye mal olduğunu belirten yetkililer, hastanenin içerisinde son sistem 3 adet ameliyathane, 10 yataklı yoğun bakım ünitesi, modern bir doğumhane bulunduğunu kaydettiler. Hastanede, biri acil serviste olmak üzere 2 adet radyoloji ünitesi, 10 yataklı çok modern diyaliz ünitesi de bulunduğunu belirten yetkililer, hastanenin personel-muayene-müşahade odaları, laboratuvarları, sosyal hizmet alanları (kafeterya, yemekhane, bekleme salonu, çiçekçi, morg ve otopsi salonları, otoparkı ile modern bir sağlık kurumu olduğunu bildirdiler. Şarkışla Kaymakamı M. Şerif Olçaş, “Böylesi modern ve büyük bir hastaneye kavuştukları için Şarkışla halkı çok şanslı. Vatandaşlarım adına ben çok mutluluk duyuyorum’’ dedi. Şarkışla Sağlık Grup Başkanı Dr. Ergül Demiral ise “Bundan böyle daha rahat, daha çabuk ve daha verimli çalışacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|