|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
01.02.2008, 16:17 | #11 |
Usta Yiğido
leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 798
|
--->: BAŞKANDAN DEDİKODULARA CEVAP
Anladığım kadarıyla daha çok Sivas dışında yaşayan hemşehrilerimiz tarafından başarılı bulunuyor Sayın Başkan.
02.02.2008, 19:51 | #12 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
-->: BAŞKANDAN DEDİKODULARA CEVAP
Benim anladığım kadarıyla başkanın üzerinden bazı şahıslar siyaset yapıyorlar başkan basın acıklaması yapmış bunu çok merak edenler bir basın acıklamasıda kendileri alır burda gecen maddelerle ilgili şayet varsa yolsuzlukları bir dilekceyle cumhuriyet savcılığına suc duyurusunda bulunmalıdır bence çok büyük bir karalama kampanyası başlatılmıştır buda gayet normal secimler yaklaşıyor yıpratmak için bazı kampanyalar yapılıyor ben sivasta kalmam senede 3-4 kez sivasa gider ilimizdeki gelişmeleri görür kendi kendime taktir ederim allah hakkı için ben sayın sami aydın beye oy vermedim ne ben onu tanırım nede o beni tanır sadece doğru bildiğim düşüncelerimi aktarıyorum kaldıki sayın başkanı benimde çok eleştirdiğim oldu mesela şehirler arası otobüs bilet fiatlarının yüksek olmasından dolayı bende çok eleştirdim ama asla bilmediğim bir konu üzerinde iftira atmak gibi bir celişkiye düşmedim eğer bu adam devletin parasın ona buna peşkeş cekiyorsa veya rüşvet yiyiyorsa vaya belediyenin paralarını doğru yolda harcamıyorsa bizlerde bunu bilipte savcılığa suc dyurusunda bulunmuyorsak bizde en az onlar kadar suclu değilmiyiz varsa bu suclamaların belgesi cıkıp konuşacaksın yoksa susacaksın padişahında arkasından konuşuyorlarmış ama iş icraata gelince sus pus oluyorlarmış bir insanı suclamak zan altında bırakmak hem suctur hemde günahtır hemde ayıptır sözüm kimsenin şahsına değildir ama bazen bu siteden kos kaca bir şehrin belediye başkanına rüşvet yemekle ve cevresine rant sağlamakla suclayan ve ayıp denecek nitelikte yazılar yazanlaradır
03.02.2008, 09:11 | #13 |
Yiğido
blacksky Şuan
Son Aktivite: 29.12.2015 16:21
Tecrübe Puanı: 714
|
--->: BAŞKANDAN DEDİKODULARA CEVAP
Bende sivas disinda yasiyorum, sivasta yasayan arkadaslar belediye calismalari konusunda daha iyi fikir sahibidirler eminim, ama sadece sunu soyliyebilirim su anki baskandan onceki baskanlar da sivasa bundan cok daha faydali olmamislardi gibime geliyor, yani gonul ister ki yukarida bahsedilenlerin hepsi gerceklessin tabi ama, bundan onceki belediyelerinde yapamadigini sadece bu belediyeye yikmamak lazim, zamanla hepsi olur umarim,partiler,baskanlar degisebilir ama insallah sivas hep ileriye gider.. her alanda...
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|