![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() izmirliyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2013 14:23
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 804
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Aşk var olmaz olurmu
![]() . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4541
![]() |
![]() Aşk illaki vardır Evet aşka inanırım
![]() |
#15 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Aşk,bazen sihirli bir iksir gibidir.Oyun oynarsın o iksirle..Ya zehirler seni,ya da büyüler.. ![]() Aşk,bazen yıllanmış bir çınarın öksüz kalan son yaprağıdır.Ürpetir seni yalnızlık..Ya vargücünle tutunursun,ya da yere düşer kaybolursun.. ![]() Aşk,bazen uzaklara dalmaktır.Gıpta edersin başkalarının duygularına..Ya hasret çekersin,ya da çektirirsin.. ![]() Aşk,bazen sanatçı ruhunu yansıtmaktır.Sözcükler sessizleştiğinde konuşur onlar..Ya aşkını gösterirler,ya da çöküşünü.. ![]() Aşk,bazen bilgilenmektir.Satırlar içinde bulur seni..Ya gerçekleri çıplak gözle görürsün,ya da kendini masallarla avutursun.. ![]() Aşk,bazen gitmekle kalmak arasında verdiğin en büyük savaştır..Yorgun düşürür seni bu savaş..Ya aklın kazanır,ya da kalbin..
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aşk yoktur... Cismani aşk asla yoktur... Onu siz aşk sanırsınız ama o asla aşk değildir... Sevgidir, bağlılıktır ama aşk değildir...
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ask bir kelime ile anlatilmaz
Ask bir bakista tadilmaz Ask o kadar kutsal bir seyki her insan ASIK olamaz Ask yolunu kaybeden bir kisiye yol gösteren bir mum isigidir Ask bir enayinin actigi kuyuya baska bir enayinin düsmesi gibidir. Ask bir elma sekeridir. Yalarsin Yalarsin sapi elinde kalir. Ask göz bakismasi, dudak sapirtisi, yatak gicirtisi, cocuk civiltisidir. Ask gözlerde baslar, dudaklarda nihayetlernir dokuz ay on gün sonra baba diye seslenir. Ask dünyanin en tatli mutlulugu ile dünyanin en derin acisindan yaratilmistir. Ask bir rüya kadar serin, bir günes kadar yakicidir. Ask'i herkes farkli yasar... Ask'in asil tabiri yoktur.. Bazilari icin dünyanin en güzel duygusuyken digerleri icin en aci veren duygudur. Bazilari icin haytinin baslangici digerleri ise hayatinin sonudur. Ask'i her yas, her cinsiyet ayri yasar. Ask sevdigin insanin gözlerine bakarken icin kipir kipir olmasi, damarlarindan tüm kanlarin cekilmesi gibi bir duygudur. Ask daim olan birsey degildir. Ask'in yerini zamanla SEVGI alir. ASIK olmayan bir insan ask'i asla tabir edemez. Zaten gercek bir tabiride yoktur. Cünkü ASKI herkes farkli yasar....
![]() |
#18 |
Yeni Yiğido
![]() ilyas özer Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2011 14:37
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() bahsettiginiz ask leyla ile mecnun,asli ile kerem,ferhat ile sirinle öldü,basiniz sagolsun
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1074
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim adim ASK'tir ey insan!
Beni tanimlamak zordur inan! Her gectigin yolda bulamazsin! Parayla hic satin alamazsin! Servetini harcasan benim ugruma Kolaylikla ele gecerim sanma! Eger bir gün bulursan beni, Mutluluktan ucar görürüm seni Yalniz dikkatli sakla tut gönlünde Kayip gidebilirim senden bir günde Icin yanar, beni atar tutar, gecersin Iste böyle kötüdür ASK dersin.....!!!!!!
![]() |
#20 |
Yiğido
![]() ![]() umitbsr58 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.04.2015 22:57
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
![]() simdi asklar sahte
simdilerde mecnun kupeli leyla ise ka..r!!! Leyla ıcın tabırımden dolayı herkesten ozur dılerım ama bu gercek !!!
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|