Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.02.2008, 17:13   #11
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: ADEM'in HESABI SORULMALI

bu saldırı ne ilk nede son gibi orada yaşayan vatandaşlarımıza sabır diliyorum, başta ailemden insanlarada yakınlarımada, zor bir süreç başlıyor artık, dünyada ırk ve din savaşları çağına adım adım geri dönüyor insanlık, medeniyetler ve dinlar savaşı kaçınılmaz, çünkü güçlü bir batı emperyalizmi var kaynaklar sınırlı 7 milyar nüfus var, daha şimdiden bugün itibariyle abd yıldız savaşlarını başlattı biz ise içerde türban savaşı ile oyalanıyoruz, hristiyan batı emperyalizmi mazlum müslüman ve afrikayı ortadan kaldırmayı düşünüyor, afrikayı insanlık çoktan gözden çıkardı zaten, aids, açlık vs hastalıklar iç savaşlar, kabile ve din savaşları 50 yılda kara afrikanın sonunu getirecek , ortadoğuda ise dinler ırklar mezhepler savaşı bataklığında sürüklenecek batı ise askeri gücüyle petrolün güvenliğini sağlayacak malesef , biz ise bu gidişle ortaçağa koşar adım abd uşağı hükümetle tamgaz ilerleyeceğiz, almanyadaki türk kardeşim başının çaresine kendi bakacak malesef ona buradan sahip çıkacak haysiyette kimse kalmadı. olay olmuş başbakan köln arenada 17bin kişiye sanki pop star gibi sahne alıp konuşuyor gülüyor sırıtıyor daha dün 9 vatandaşı kaybetmiş hunhar bir kundaklamada , onurlu almanlar soruyor bu adam hangi ülkenin başbakanı diye
Alt 21.02.2008, 17:48   #12
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

söz üstüne söz bırakmayanlar, mangalda kül kalmadı galiba
Alt 21.02.2008, 18:14   #13
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 13:59

Tecrübe Puanı: 723 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

itoğlu ıtler yha şerefsız adıler nasıl kıydılar dağ gibi bir gence elleri kırılasıcalar
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 20:55   #14
elif berre
Yeni Yiğido
NO AVATAR

elif berre Şuan elif berre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2008 15:06

Tecrübe Puanı: 0 elif berre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hükümet el atsa sanki ne olacak?

insanın içinde olacak bööle şeyler.türkiye de niye olmuyo bu tarz olaylar.en fazla bi kapkaçcı kadının çantasını alıp kaçıyo.vicdan olacak millette biraz :@
elif berre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 23:40   #15
hicret
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hicret Şuan hicret isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2011 23:04

Tecrübe Puanı: 0 hicret FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gercekten burda cok tedirginiz.Artik bir duman kokusu varmi diye algilamaya calisiyorum.Herzaman yakilabilme ihtimalimiz aklimda.Bize burda hicbir zaman hicbir hükümet düzgün sahip cikmadi.Göstermelik gelip gitmeler...Gercekten bize sahip ciksalarda bu yasananlar olmazdi.Zaten Alman devletini yöneten insanlar nazi zihniyetli.Artik acik acik yabanci düsmanligi üzerinden siyaset yapiliyor.Almanyada yasayan Türk kökenli Alman vatandaslarina da cok kiziyorum cünkü Almanya genel secimlerinde Türk taraftari partiye oy atsalardi ama onlar ne yaptilar secimi dikkate alip da oy kullanmaya bile gitmediler.Biz kendimize kendimiz sahip cikmaliyiz birlik olarak.Neden Merkel hükümetinden önce böyle olaylar yasanmiyordu cünkü diger hükümetin irkciligi yoktu.Bize ne Almanya ne de Türkiye sahip cikar.....Herkes basinin caresini baksin bu olanlar az bile gidip oylarini kullansalardi duyarsiz,sorumsuzlar.
hicret isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)