|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() |
bu saldırı ne ilk nede son gibi orada yaşayan vatandaşlarımıza sabır diliyorum, başta ailemden insanlarada yakınlarımada, zor bir süreç başlıyor artık, dünyada ırk ve din savaşları çağına adım adım geri dönüyor insanlık, medeniyetler ve dinlar savaşı kaçınılmaz, çünkü güçlü bir batı emperyalizmi var kaynaklar sınırlı 7 milyar nüfus var, daha şimdiden bugün itibariyle abd yıldız savaşlarını başlattı biz ise içerde türban savaşı ile oyalanıyoruz, hristiyan batı emperyalizmi mazlum müslüman ve afrikayı ortadan kaldırmayı düşünüyor, afrikayı insanlık çoktan gözden çıkardı zaten, aids, açlık vs hastalıklar iç savaşlar, kabile ve din savaşları 50 yılda kara afrikanın sonunu getirecek , ortadoğuda ise dinler ırklar mezhepler savaşı bataklığında sürüklenecek batı ise askeri gücüyle petrolün güvenliğini sağlayacak malesef , biz ise bu gidişle ortaçağa koşar adım abd uşağı hükümetle tamgaz ilerleyeceğiz, almanyadaki türk kardeşim başının çaresine kendi bakacak malesef ona buradan sahip çıkacak haysiyette kimse kalmadı. olay olmuş başbakan köln arenada 17bin kişiye sanki pop star gibi sahne alıp konuşuyor gülüyor sırıtıyor daha dün 9 vatandaşı kaybetmiş hunhar bir kundaklamada , onurlu almanlar soruyor bu adam hangi ülkenin başbakanı diye
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() |
söz üstüne söz bırakmayanlar, mangalda kül kalmadı galiba
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
Son Aktivite: 06.02.2010 13:59
Tecrübe Puanı: 723
![]() ![]() |
itoğlu ıtler yha şerefsız adıler nasıl kıydılar dağ gibi bir gence elleri kırılasıcalar
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Yiğido
elif berre Şuan
Son Aktivite: 27.02.2008 15:06
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
hükümet el atsa sanki ne olacak?
insanın içinde olacak bööle şeyler.türkiye de niye olmuyo bu tarz olaylar.en fazla bi kapkaçcı kadının çantasını alıp kaçıyo.vicdan olacak millette biraz :@ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() hicret Şuan
Son Aktivite: 05.01.2011 23:04
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Gercekten burda cok tedirginiz.Artik bir duman kokusu varmi diye algilamaya calisiyorum.Herzaman yakilabilme ihtimalimiz aklimda.Bize burda hicbir zaman hicbir hükümet düzgün sahip cikmadi.Göstermelik gelip gitmeler...Gercekten bize sahip ciksalarda bu yasananlar olmazdi.Zaten Alman devletini yöneten insanlar nazi zihniyetli.Artik acik acik yabanci düsmanligi üzerinden siyaset yapiliyor.Almanyada yasayan Türk kökenli Alman vatandaslarina da cok kiziyorum cünkü Almanya genel secimlerinde Türk taraftari partiye oy atsalardi ama onlar ne yaptilar secimi dikkate alip da oy kullanmaya bile gitmediler.Biz kendimize kendimiz sahip cikmaliyiz birlik olarak.Neden Merkel hükümetinden önce böyle olaylar yasanmiyordu cünkü diger hükümetin irkciligi yoktu.Bize ne Almanya ne de Türkiye sahip cikar.....Herkes basinin caresini baksin bu olanlar az bile gidip oylarini kullansalardi duyarsiz,sorumsuzlar.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|