|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ytl çok en uzun mesafe Kümbet ve üniversite 5 yada 6 km... Bu zammı yapalara teklifim o zaman her mahalleden her mahalleye otobüs bulunabilmeli Kümbet'te oturan tek arabayla üniversite yada Doğukent'e gidebilmeli yoksa bu zammın açıklanabilir tarafı yoktur...
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 860
![]() ![]() ![]() |
Ben sadece şehiriçi ulaşımda değil bütün alanlarda alternatifsizliğe karşıyım.
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4586
![]() |
Benim şahsi düşüncem münibüslerin şehrimizen kalkması çok güzel bir olay bir şehrin en büyük görüntü kirliliğini,en büyük trafik kargaşasını ve en büyük geri kalmışlığını simgesi şehir içi calışan münibüslerdir zam zamanı diğer toplu taşımacılarla beraber olurlar daha sonra şehirde ali kıran baş kesilirler çokta iyi olmuş taksicilerimiz işsizlikten dolayı yakınıyorlar Cahar kardeşimin dediği gibi dolmuş taksi yapmak için uğraşsalarya günümüzde büyük şehirlerde dolmuş taksi çok yaygın bu sistemi sivasımıza yerleştirirlerse yeni bir ekmek kapısı acılmış olur
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|