![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.05.2008 23:27
![]() |
![]() Alıntı:
Valla bende birilerinin bize saldirdigini hissetdim, ama bizi Isyanci yapmalarina garipsedim. Mille menfaatleri korumak, ülke cikarlarinin düsünmek isyanci olmak mi? Daha evvel fasist, statükocu diyorlardi, simdi ikinci cumhuriyetciler, liboslar, AB ci, ve BOP cular bize isyanci diyor. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Yiğido
![]() SONOSMANLI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.03.2010 17:56
Tecrübe Puanı: 637
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BEN ÇOCUKKEN KARA BORSA VARDI
ŞİMDİ SPEKÜLÜSYONLAR VAR BEN ÇOCUKKEN PARA VARDI AMA ALACAK BİR ŞEY YOKTU ŞİMDİ HERŞEY VAR AMA ALACAK PARA YOK BEN ÇOCUKKEN TÜP ŞEKER YAĞ KUYRUĞUNDA ÖLENLER VARDI ŞİMDİ EMEKLİ MAAŞI KUYRUĞUNDA ÖLENLER VAR BEN ÇOCUKKEN SAĞ SOL ANARŞİ VARDI ŞİMDİ DE TERÖR VAR BEN ÇOCUKKEN HAYALİ İHRACATCILAR VARDI ŞİMDİDE HORTUMCULAR VAR BEN ÇOCUKKEN ZENGİNLERİN ARABASI VARDI ŞİMDİ HERKESİN VAR AMA BENZİN PARASI YOK BEN ÇOCUKKEN (MEŞHUR) SİYASETCİLER VARDI ŞİMDİ ÇIRAKLARI VAR ( HEMDE USTALARINI GEÇENLER) BEN BÜYÜDÜM AMA NE TÜRKİYE BÜYÜDÜ NEDE DEĞİŞEN BİR ŞEY OLDU SADECE OYUNCULAR DEĞİŞTİ
![]() |
#14 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Alıntı:
neden hemen aliniyorsunuz. ben isim verdigimi hatirlamiyorum. benim bildigim yarasi olan gocunur. her lafin altinda art niyet aramiyalim lütfen.
![]() |
#17 |
Yiğido
![]() ![]() kasap duran Şuan
![]() Son Aktivite: 10.03.2014 22:15
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
![]() kardesim ben almanyada yasiyorum devletin tek islettigi postane-demiryollari100/50 si büyümenin gelismenin kaynagi iyi tesfik ve özellesmedir yoksa bizim ülkemizde devletin mali deniz yemeyen k-zihniyeti hakimdi oyüzden özellesmesi devletin yararina tabi bastakiler yakinlarina cikarlarina peskes cekmedigi sürece saygilarla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 830
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Hasan Kaçan'a binlerce kez tşk ederim. Ağzına sağlık. Tabi, o zamanlar EDEP vardı. Şimdilerde gelişmek, modernleşmek adına bir kenara atılan; banal diye nitelendirilen EDEP. Yazıyı ekleyen arkadaşımdan da Allah razı olsun. Bende mevcut bir yazıydı ama eklememiştim...
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sadece şunu söyleyim, bunu yakın çevremden ve okuduğum duyduğum tv.haberlerindende, her gün gazetede boy boy gösteren resimlerdende şunu anlıyorum ki, toplum olarak"Mutlu değiliz" her geçen gün geçen günü aratıyor.İnsanlar gergin, insanlar barut gibi, en ufak tartışmada cinayet kavga kafagöz kırmalar, hırsızlıklar, modern soygunlar, yağmalar, işsizlik,açlık,uyuşturucu tacirleri ilkokullara kadar girdiler,fuhuş çığ gibi çoğaldı.insanların iyice canını burnuna getirdi artık toplum cinnet geçirmeye başladı. Eskiden tv. de gazetede okuduğumuz cinayet haberleri yanı başımızda olmaya başladı.Son iki ay içinde olduğum yerde 2 cinayet bir bıçaklama oldu.Bu kadar sorun olan bir yerde huzur olurmu? Huzursuzlukları yaratan nedenler neler? Elbetteki başta ekonomik sorunlar, isşizlik, açlık yoksulluk, eğitimsizlik,çaresizlik. Bunca sorunlar varken tutup gündemi farklı konularla meşgul etmek,pisliği halının altına süpürmekten hiç bir farkı yoktur.Halk yöneticiyi niçin seçer elbetteki bu sorunalrın üstesinden gelsin diye? Kim olursa olsun hangi siyasi çizgi iktidarda olursa olsun, bu amaçla gelir. Eğer tamam yaptı diyorsanız mutluysanız çevreniz eşiniz dostunuz mutlularsa siz kendinizde inanıyorsanız sorun yok demektir.Haberleri izleyip gazeteleri okuduktan sonra bir cinayet haberi duymuyor bir soygun haberi görmüyor okumuyorsanız biz demekki iyi yoldayız. Eeeeee öyleyse "Yola Devam" Çıkmayın karşımıza engel olmayın be yahu!!!!
![]() |
#20 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |