Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
çocuktum ufacıktım - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.04.2008, 22:53   #11
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: çocuktum ufacıktım

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Isyanci olarak kimleri kast ediyorsun?
Kadir58 sen burda kime dendiğini gayet iyi anladın.Ya arkadaş bunlar bizi isyancı bile ettiler vallahi.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.04.2008, 23:06   #12
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kadir58 sen burda kime dendiğini gayet iyi anladın.Ya arkadaş bunlar bizi isyancı bile ettiler vallahi.

Valla bende birilerinin bize saldirdigini hissetdim, ama bizi Isyanci yapmalarina garipsedim.

Mille menfaatleri korumak, ülke cikarlarinin düsünmek isyanci olmak mi?

Daha evvel fasist, statükocu diyorlardi, simdi ikinci cumhuriyetciler, liboslar, AB ci, ve BOP cular bize isyanci diyor.
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.04.2008, 23:13   #13
SONOSMANLI58
Yeni Yiğido

SONOSMANLI58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SONOSMANLI58 Şuan SONOSMANLI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2010 17:56

Tecrübe Puanı: 637 SONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDISONOSMANLI58 TAM BIR BEYEFENDI

BEN ÇOCUKKEN KARA BORSA VARDI
ŞİMDİ SPEKÜLÜSYONLAR VAR
BEN ÇOCUKKEN PARA VARDI AMA ALACAK BİR ŞEY YOKTU
ŞİMDİ HERŞEY VAR AMA ALACAK PARA YOK
BEN ÇOCUKKEN TÜP ŞEKER YAĞ KUYRUĞUNDA ÖLENLER VARDI
ŞİMDİ EMEKLİ MAAŞI KUYRUĞUNDA ÖLENLER VAR
BEN ÇOCUKKEN SAĞ SOL ANARŞİ VARDI
ŞİMDİ DE TERÖR VAR
BEN ÇOCUKKEN HAYALİ İHRACATCILAR VARDI
ŞİMDİDE HORTUMCULAR VAR
BEN ÇOCUKKEN ZENGİNLERİN ARABASI VARDI
ŞİMDİ HERKESİN VAR AMA BENZİN PARASI YOK
BEN ÇOCUKKEN (MEŞHUR) SİYASETCİLER VARDI
ŞİMDİ ÇIRAKLARI VAR ( HEMDE USTALARINI GEÇENLER)
BEN BÜYÜDÜM AMA NE TÜRKİYE BÜYÜDÜ NEDE DEĞİŞEN BİR ŞEY OLDU SADECE OYUNCULAR DEĞİŞTİ

YUFKA YÜREKLİLERLE ÇETİN DAĞLAR AŞILMAZ
SONOSMANLI58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 15.04.2008, 23:14   #14
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Valla bende birilerinin bize saldirdigini hissetdim, ama bizi Isyanci yapmalarina garipsedim.

Daha evvel fasist, statükocu diyorlardi, simdi ikinci cumhuriyetciler, liboslar, AB ci, ve BOP cular bize isyanci diyor.
Vallahi kim ne derse desin ben kendimi herkesten iyi biliyorum.Allah iftiraya uğrayanların yanındadır.
Alt 15.04.2008, 23:26   #15
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
SONOSMANLI58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BEN ÇOCUKKEN KARA BORSA VARDI
ŞİMDİ SPEKÜLÜSYONLAR VAR
BEN ÇOCUKKEN PARA VARDI AMA ALACAK BİR ŞEY YOKTU
ŞİMDİ HERŞEY VAR AMA ALACAK PARA YOK
BEN ÇOCUKKEN TÜP ŞEKER YAĞ KUYRUĞUNDA ÖLENLER VARDI
ŞİMDİ EMEKLİ MAAŞI KUYRUĞUNDA ÖLENLER VAR
BEN ÇOCUKKEN SAĞ SOL ANARŞİ VARDI
ŞİMDİ DE TERÖR VAR
BEN ÇOCUKKEN HAYALİ İHRACATCILAR VARDI
ŞİMDİDE HORTUMCULAR VAR
BEN ÇOCUKKEN ZENGİNLERİN ARABASI VARDI
ŞİMDİ HERKESİN VAR AMA BENZİN PARASI YOK
BEN ÇOCUKKEN (MEŞHUR) SİYASETCİLER VARDI
ŞİMDİ ÇIRAKLARI VAR ( HEMDE USTALARINI GEÇENLER)
BEN BÜYÜDÜM AMA NE TÜRKİYE BÜYÜDÜ NEDE DEĞİŞEN BİR ŞEY OLDU SADECE OYUNCULAR DEĞİŞTİ
.............................. .............................. .............................. ...................Vallahi Son Osmanlı söylenecek herşeyi söylemişsin ağzına sağlık
Alt 16.04.2008, 00:20   #16
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1075 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Alıntı:

neden hemen aliniyorsunuz. ben isim verdigimi hatirlamiyorum. benim bildigim yarasi olan gocunur.
her lafin altinda art niyet aramiyalim lütfen.

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.04.2008, 01:03   #17
kasap duran
Yiğido

kasap duran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasap duran Şuan kasap duran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.03.2014 22:15

Tecrübe Puanı: 674 kasap duran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardesim ben almanyada yasiyorum devletin tek islettigi postane-demiryollari100/50 si büyümenin gelismenin kaynagi iyi tesfik ve özellesmedir yoksa bizim ülkemizde devletin mali deniz yemeyen k-zihniyeti hakimdi oyüzden özellesmesi devletin yararina tabi bastakiler yakinlarina cikarlarina peskes cekmedigi sürece saygilarla
kasap duran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.04.2008, 11:19   #18
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 830 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
masum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dokuz- on yaşlarında falandım.O yaşlarda çok dolanırdım.

Okul harçlığımı çıkarmak için, İstiklal Caddesinde, şimdiki 'Atlas' sineması'nın önünde kapsız 'Teksas- Tommiks' satardım.

Bir gün, bir adam ve bir kadın gördüm. Elele tutuşmuşlardı.

Oradan geçen fötr şapkalı, gravatlı bir amca 'Beyefendi, hanımınıza söyleyin kolunuza girsin' demişti.

Bu gibi durumlar ayıp karşılanırdı.

O zamanlar Ak Parti diye birşey yoktu. Böyle şeyler 'laikliğe tehdit' olarak algılanmıyordu.

Lunapark'lardaki 'dönen zincir'lere kadınları bindirmezlerdi.

'Korku tüneli' vagonlarına da, karı- koca değilse erkek ve kadını yanyana oturtmazlardı.

O zamanlar Ak Parti diye birşey yoktu. Böyle şeyler 'laikliğe tehdit' olarak algılanmıyordu.

Meyhanelere ancak kelli felli adamlar girebilirdi. Bu mekanların mutlaka perdesi vardı ve dışarıdan içerisi görünmezdi.

İstanbul'un mutena semtlerinden Moda'da, Bostancı'da 'Kadınlar Plajı' vardı.

Bu plajlara 'erkek- kadın' girilemezdi. Yasaktı.

Açık hava sinemalarında 'Dikkat dikkaaat... Sinemamızın sağ tarafı temamen ailelere ayrılmış bulunmaktadır, tek gelen beylerin aile tarafına oturmaları yasaktır!' anonsları yapılırdı.

'Aile çay bahçeleri' vardı. Bekar kızlar, erkekler alınmazdı. Aileleriyle geldilerse alınırdı. Yoksa girmeleri yasaktı.

İnsanlar ellerinde içki şişesi, uluorta dolaşmazlardı. Mutlaka bir gazeteye sarar, paltosunun koltukaltında gizleyerek evlerine götürürlerdi.

Tanımadığın bir mahalleden sağa sola bakmadan başın önde geçerdin. Eğer 'kıpırdak' olursan mutlaka yolun kesilir, 'hüoop bilader kime bakmıştın' diye sorguya çekilirdin.

Mahalleler tasnif edilmişti.

Ermeni mahallesi, Rum mahallesi, Arnavut mahallesi, Çingene mahallesi.

Rum mahallesinden de geçerken başın önde geçerdin, yoksa 'ızbandut' denilen Rum gençleri yolunu keser, hesap sorarlardı.

Hanımefendiler çarşıya pazara çıkarken mutlaka başörtüsü takarlardı.

Bütün bunlar 'Cumhuriyet Türkiyesi'nde yaşanıyordu.

İnsanlar, fıkaralık dışında hayatlarından memnundular.

Dokuz- on yaşlarındaydım o zamanlar.

(Not: İnanmayanlar eski, siyah- beyaz Türk filmlerini tekrar tekrar seyredip incelesinler. Vallaha ben o vakitler Ak Parti diye bişey duymadım, görmedim. Bütün bunlardan da 'mahalle baskısı' diye şikayet edildiğini işitmedim. Benim bildiğim şey, tüm bu anlattıklarımın toplamına o zamanlar 'edep' deniyordu...)

Hasan Kaçan

Hasan Kaçan'a binlerce kez tşk ederim. Ağzına sağlık.

Tabi, o zamanlar EDEP vardı. Şimdilerde gelişmek, modernleşmek adına bir kenara atılan; banal diye nitelendirilen EDEP.

Yazıyı ekleyen arkadaşımdan da Allah razı olsun. Bende mevcut bir yazıydı ama eklememiştim...

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 16.04.2008, 12:28   #19
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Sadece şunu söyleyim, bunu yakın çevremden ve okuduğum duyduğum tv.haberlerindende, her gün gazetede boy boy gösteren resimlerdende şunu anlıyorum ki, toplum olarak"Mutlu değiliz" her geçen gün geçen günü aratıyor.İnsanlar gergin, insanlar barut gibi, en ufak tartışmada cinayet kavga kafagöz kırmalar, hırsızlıklar, modern soygunlar, yağmalar, işsizlik,açlık,uyuşturucu tacirleri ilkokullara kadar girdiler,fuhuş çığ gibi çoğaldı.insanların iyice canını burnuna getirdi artık toplum cinnet geçirmeye başladı. Eskiden tv. de gazetede okuduğumuz cinayet haberleri yanı başımızda olmaya başladı.Son iki ay içinde olduğum yerde 2 cinayet bir bıçaklama oldu.Bu kadar sorun olan bir yerde huzur olurmu? Huzursuzlukları yaratan nedenler neler? Elbetteki başta ekonomik sorunlar, isşizlik, açlık yoksulluk, eğitimsizlik,çaresizlik. Bunca sorunlar varken tutup gündemi farklı konularla meşgul etmek,pisliği halının altına süpürmekten hiç bir farkı yoktur.Halk yöneticiyi niçin seçer elbetteki bu sorunalrın üstesinden gelsin diye? Kim olursa olsun hangi siyasi çizgi iktidarda olursa olsun, bu amaçla gelir. Eğer tamam yaptı diyorsanız mutluysanız çevreniz eşiniz dostunuz mutlularsa siz kendinizde inanıyorsanız sorun yok demektir.Haberleri izleyip gazeteleri okuduktan sonra bir cinayet haberi duymuyor bir soygun haberi görmüyor okumuyorsanız biz demekki iyi yoldayız. Eeeeee öyleyse "Yola Devam" Çıkmayın karşımıza engel olmayın be yahu!!!!
Alt 16.04.2008, 12:38   #20
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1054 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
MEDYABİRAJANS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tabi o zamanlar Yüce önder Atatürkün mirasını yiyen İnönüler vardı, milleti sömüren ve susturan. Utanmadan paraların üstünden Atatürkü çıkartıp kendisini koydurdu, bu millet ne çektiyse bunlardan çekti.
Paylaşımın için çok teşekkürler kardeş.
çokkk tayyiippçii ve aynı zamanda atatürkçü gördüm desem kızarmısınnnn )
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)