Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas Belediyesi Sivas Belediyesi Hakkında

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.05.2008, 08:43   #11
kangallim
Tecrübeli Yiğido

kangallim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kangallim Şuan kangallim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2009 09:35

Tecrübe Puanı: 653 kangallim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ŞEHİR İÇİ ULAŞIM VE KENT KART

bende ilçeden sivasa gidip geliyorum ve bence çok uygun.. önceden para veriyorsun bu defa otobüs çok bekliyor çünkü o paranın üzerini verene kadar zaman geçiyor bu şekilde çok pratik olmuş, zaten aylar öncesinden kent kart ilanı yapılmıştı herkes ona göre tedbirini alsın sanki
DUALARINIZLA DAĞLARI
YERİNDEN OYNATIRDINIZ..

*HADİS-İ ŞERİF*
kangallim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.09.2008, 01:21   #12
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1287 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: ŞEHİR İÇİ ULAŞIM VE KENT KART

bugün 21:47-22:28 arası tam 41 dakika normalde 7 dakikada bir gelen esentepe arabası bekledim..üstelik bayram arafesinde..otobüs benim durağa geldi tıklım tıklım doldu..diğer duraklarda hiç durmadı bile byram için çarşıya giden milet rezil oldu..bu rezilliğe sebep olan kim,hangi dangalak,gerizekalıysa umarım cezasını çeker...belediyeyi bu konuda mail yağmuruna tutacağım..hergün 10 tane..böyle rezillik olmaz..kent içi ulaşım onun bunun keyfiyetine bırakılmaz..
Alt 28.09.2008, 01:53   #13
*AHISKALI*
Usta Yiğido

*AHISKALI* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*AHISKALI* Şuan *AHISKALI* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2024 04:39

Tecrübe Puanı: 682 *AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK*AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ŞEHİR İÇİ ULAŞIM VE KENT KART

arkadaşlar aslında bu uygulama şu an Türkiyenin birçok yerinde yagınlaşmaya başlıyor ve güzel bir uygulama lakin bizim otobus şöförleri(hepsi değil tabi ki) hala eski tas eski hamam!

onları idare eden baştakiler de sorumluluklarını tam yerine getiremiyorlar malesef

şöförlerin yaklaşımı tavır ve davranışları inanın dışardan gelenler tarafından çok eleştriliyor aynı durum bazı esnaflarımız için de geçerli malesef:(
Alt 02.10.2008, 16:19   #14
harun çiçek
Yeni Yiğido
NO AVATAR

harun çiçek Şuan harun çiçek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 13:48

Tecrübe Puanı: 0 harun çiçek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ŞEHİR İÇİ ULAŞIM VE KENT KART

bende bu kent kart uygulamasını beğenmedim hemi öğrenciyim hem de sigortam yattığı için bana kent kart verilmedi ama benim gibi olan birçok arkadaşım öğrenci kartlarını aldı ve halende kullanıyorlar belediyenin biran önce bu konuya el atması lazım ayritetten vizesi geçen kartlarda hala kulanımda görevlilerin dikkatli olması lazım...
Alt 16.10.2008, 16:21   #15
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 812 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Sivas`imiz bu konularda tecrubesiz olabilir yanlislar gorulerek duzeltilecektir buna emin olabilirsiniz...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2008, 18:08   #16
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1287 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bugün üniversiteye gittim bir işim sebebiyle.Ve tam bir rezalet bu ulaşım konusu.Yolun bu tarafına geçiyom şehre gitmez,o tarafına geçiyorum şehre gitmez..
Gelen otobüsler tıklım tıklım.Öğrencilerin protesto yaptıkları kadar var yani.
Alt 31.12.2008, 16:02   #17
LaEdri
Usta Yiğido

Bu kentkart konusunda tek ben mi şikatetçiyim acaba diye artık soruyorum kendime..

Dün dolum merkezine gittim yok dediler,bir kaç tanesine daha gittim onlar da yok dedi..
Bereket karta bir miktar vardı da idare ettik..

Bugün gittim bir kaç bayiiye yine kartımı doldurtamadım...YArın işe gitmeye limitim yok..

Böyle vurdumduymazlık olmaz!!
Alt 31.12.2008, 16:24   #18
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1102 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Lanet olası otobüsü bu sabah tam 1 saat bekledim saat 7.30 da evden çıktım 8.30'a kadar gelen arabaların hepsi ağzına kadar dolu!Dedim sizide otobüsünüzüde..!4 km yürüdüm o sabahın ayazında! Böyle rezalet olmaz!!!Afedersnz *** kadar Şeyh şamil mah. ve cezaevi toki'nin ulaşımını bile sağlayamıyorsa bu belediye yazıklar olsun!
Birgün çok büyük bi pislik çıkarya bu bekleme yüzünden ne zaman bilmiyorum..

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 16:27   #19
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1102 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

ESKİ M.A.N. OTOBÜSLERİ İSTİYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2009, 11:03   #20
mhmt.alperen
Yiğido

mhmt.alperen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mhmt.alperen Şuan mhmt.alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.09.2009 15:38

Tecrübe Puanı: 603 mhmt.alperen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

izmirde bile daha ucuz. küçücük sivas'a bu kadar fiyat fazla SAMİ!!...
petrolün ucuzladığı gün bile zam çakmış...

ayrıca ablam sivas dışında okuduğu için öğrenciden saymadılar!!
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..
mhmt.alperen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)