|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her kabul edene "aptal, saf" diyecekseniz...
Msj bana gelmedi gelseydi de kabul etmezdim zaten. Ama böyle msjları kabul edenlere böyle lkaplar takmanız bence hoş değil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çılgın-sedat Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2015 01:49
Tecrübe Puanı: 728
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ama gerçekden çok aptallıkyaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() denizzz Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2008 08:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() aksam banada geldi o mesaj orjinali bile hatalı yazılmış aynen aktarıyorum msj
^^^TURKCELLden 2. Bahar kampanyası.Bu msaji 1 saat İÇinde 25 kisiye göndr aninda 250 kontor kazan. 5 mesajdan sonrasi bedava. Daha Çok gönder daha Çok kazan^^^ Evet mesajın orjinali bu kelimeleri tam yazılmamıs arada noktasız yerlerden büyük harle baslamıslar YANİ TÜRKCELL böyle hatalı mesaj yollamaz yollasada ayrıca bu mesajı gönderenlerde aptal ve saf olamazlar eeee yakın zamanda nar kampanyası vardı pesine böyle bir mesaj da tongaya düşmeleri normaldir |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 13:59
Tecrübe Puanı: 696
![]() ![]() |
![]() wallahı dun akşam, bu gece de dahıl gelen mesaj sayısı 100 buldu .telefonum bu saçma mesajlarla doldu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1097
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaten öle bişeler olsa tv de yayınlarlar yiyenlere helal olsun babamın iş arkadaşı da yemiş bu numarayı ve müşteri hizmetlerini aramış bunlarda öle kampanya yok diyince bu adam rezil olmuş tabi orda ![]()
![]() |
#16 |
Yasaklı
![]() bulutum Şuan
![]() Son Aktivite: 09.09.2008 22:14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 766
![]() |
![]() Ne dememizi istersin lütfen biraz açarmısın?
![]() |
#18 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Diyeceğiniz şey geçmiş olsun demek. Başka ne bekliyorsun?
Bravo iyi ki kabul ettin mi dememi bekliyorsun? O zaman her kabul eden aptal olsun, sazan olsun, s*lak olsun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 756
![]() |
![]() Atladılarki hemde nasıl Çok hızlı bir şekilde yayıldı
Normalde 5 mesajdan sonrası zaten bedava ancak ilk beş mesaj size 10 kontöre mal oluyor bu da birilerin işine yaradı galiba ama nasıl onu bilmiyorum böyle bir durumda gsm operatörü abonelerini anında bilgilendirmesi gerekir bu akımın durması için. Yalnız ben insanları anlamıyorum bedavacılık içimize işlemiş bedava kelimesini duyar duymaz sazan balığı gibi atlıyoruz. Tamam madem böyle bir mesaj aldın operatörünü arasana mesajı devam ettireceğine üstelik sadece 2 kontörün gider bir sor bakalım varmı böyle birşey teyit et ondan sonra devam et üstelik bunu yapman en fazla 3 bilemedin 4 dakikanı alır lütfen arkadaşlar böyle mesajlar geldiğinde hemen atılmayın üstelik böle bir kampanya olduğunda direkt mesaj olarak gelmiyor eğer bir konuşma yaptığınızda kalan kontör bilgisi geldiğinde ekli olarak geliyor yada kendi resmi web sitesinde yayımlıyor.
![]() |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arikarinkuchi Şuan
![]() Son Aktivite: 29.09.2015 00:05
Tecrübe Puanı: 1097
![]() ![]() |
![]() turkcell hattı olan arkdaşlarıma bu mesaj en az 5 defa gelmiş ikisi yemiş
birinin bedava smsi vardı ona dua ediyordu diğeride kontorlere yanıyodu bu numarayı yenende okula birinci olarak gelen arkdaşım ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|