Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.06.2008, 14:42   #11
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 790 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart --->: OLACAKSAN BÖYLE SİVASLI OL

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben bizzat o toplantıdaydım bişey biliyorum da konuşuyorum. dönemin valisi hasan canpolat osman yıldırım ve daha nice insanlar yalvardı. ama artık yapmazsa yapmasın. elhamdülillah hızlı trenimiz geliyor. uluslararası havalimanımız var. istanbul sivas kesintisiz duble yol oluyor. dere yolu projesi başladı. osb miz 420 ha a çıktı artık yatırımcılar kendileri geliyorlar.
Berat hocam bu işaretle sadece bu kadar ısrara rağmen yatırım yapmadığı için şaşırdığımı belirttim...

Ama ben yine de yatırımcı çekmek için bir kez değil on kez de olsa ısrar edilmesinden yanayım...
Alt 04.06.2008, 11:53   #12
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1039 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

berat kardeş artık şu inatçılıktan beraat etsen diyorum , ben 2023 projesinemi ecüş bücüş dedim yoksa işe güce yaramadan sağda solda boş gezenin baş kalfasına mı ecüş bücüş adamlar dedim, ecüş bücüşlük orada işe güce yaramaz sivaslılara idi daha onu bile anlamamak için direniyorsun, senin yaşın 25 sen doğunca ben sivas teknik lisesi makina 3. sınıftaydım yazın 3 ay tüm sokalarını gezerdim, sidemasta, yse staj yapardım baban seni daha düşünmüyorken, sen henüz bir portakal diliminde saklı vitaminken berat kardeş, sen çok sevimli bir arkadaşsın, siteye renk getirdin hareket getirdin, güzel karizma yaptın amennah ama artık biraz sakin, oturaklı efendi ol be canım kardeşim, şu herşeyi bilme huyun konusunda ne kadar benzeriz hayret, daha iki ay önce mırın kırın ken şimdi vurun kırın diye yazıyorsun bu ne güzel özgüven sıçraması, tebrikler, güzel güzel yazman dileğiyle, haydi rastgele
Alt 04.06.2008, 12:47   #13
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1039 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi bir daha babamı ağzına almamanı tavsiye ederim. senden rica ediyorum.
gerçekten öyle bilme konusunda benzeriz ve inatçıyız gerçekten sen eksi kutupdasın ben
artı
kutuptayım. bilimsel olarak ta bunlar bir araya gelince çekişmeler olur. seninle tatlı çekişmelere sonuna kadar devam edelim abi. renkler konusuna gelince sen sitede SİYAH RENGİ ben de BEYAZ RENGİ temsil ediyorum.
abi böyle tatlı sert devam edelim. bu arada sivasta tüdemsaşta staj yaptığına sevindim.
abi iki ay önce siteyi tanıma aşamalarımdı. şimdi yeterince tanıdım. artık biraz YİĞİDOLUK yapak hemi abi.
abi sivas 2023 vizyonunu hazırlayanlarda sivaslı değil mi???
hepsi işadamı bürokrat sanayici. konumuz yatırımlar olunca o ecüş bücüş sivaslılardan zaten bahsetmeye gerek yok. onları zaten biliyoruz.

berat babanla ilgili özel bir durumun varsa bilemem elbette ama burada babanı anmam esprinin ve lafın gelişi yoksa rencide etmek için söylenmiş bişey değil biliyorsun, iyi niyetimden şüphe duymanı istemem, bak buda iyi oldu ben 41 yaşındayım ama senle arkadaş olabiliyorum oysa baban yaşındayım bunu bilmeni isterim arkadaşım,
şimdi cevap
sen ne demeye artısında ben eksiyim sen demeye beyazsında ben karayım, 2023 değil hala inatlaşma aslında edüyle büdü yazacaktım son dakkada frene bastım madem kaşındın al cevap buradaki edü sen büdüde dün dahil olup yazan yeni hızlı arkadaşlardan biri ve bir kaçıydı kastım itiraf ediyorum.com
hadi yiğidoluk yapalım bundan sonra ne demek ben doğuştan yiğidoyum , yiğido gibi yaşadm yiğido gibide allah ömür verdikçe yaşayacağım, senin gibi hadi birazda yiğidocuk olmam sonradan ben doğuştan yiğidoyum
Alt 04.06.2008, 13:44   #14
abircan
Usta Yiğido

yiğidocuk yaşından dolayı değildi hadi artık yiğido olalım demeneydi, yiğido olalım demekle olunmuyor yiğido doğulup yiğidoluk yaşanılır,
iki satırda anlaştığımıza bakma, şimdi nereden ısırayım diye hin hin baktığını görür gibiyim
slmlr
Alt 23.09.2008, 17:31   #15
hancer
Yeni Yiğido

hancer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hancer Şuan hancer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.05.2010 13:01

Tecrübe Puanı: 0 hancer isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: OLACAKSAN BÖYLE SİVASLI OL

ABİ SAKIN SANA MUHALEFET İÇİN YAZDIĞIMI DÜŞÜNME. AMA DİZAYN GRUP SİVASA HANGİ YATIRIMI YAPMIŞ NE ÇİVİ ÇAKMIŞ SİVASTA KAÇ KİŞİYE EKMEK VERMİŞ. BEN BU AÇIDAN BAKIYORUM. SAKIN BİZİM SEKTÖRÜMÜZ İÇİN SİVAS UYGUN BİR YER DEĞİL SAVUNMASINA GEÇMESİNLER. BÖYLE Bİ SAVUNMAYA ANCAK GÜLERİM. SİVAS HER TÜRLÜ SEKTÖR İÇİN UYGUN BİR YATIRIM YERİDİR. SİVAS YATIRIM YAPMAYANLAR BENİM İÇİN DEĞERLİ DEĞİLDİR VE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLEMEZ.

Vatanını sevmeye memleketinden başla.
hancer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)