|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
03.06.2008, 14:42 | #11 | |
Usta Yiğido
BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 790
|
--->: OLACAKSAN BÖYLE SİVASLI OL
Alıntı:
Ama ben yine de yatırımcı çekmek için bir kez değil on kez de olsa ısrar edilmesinden yanayım...
04.06.2008, 11:53 | #12 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1039
|
berat kardeş artık şu inatçılıktan beraat etsen diyorum , ben 2023 projesinemi ecüş bücüş dedim yoksa işe güce yaramadan sağda solda boş gezenin baş kalfasına mı ecüş bücüş adamlar dedim, ecüş bücüşlük orada işe güce yaramaz sivaslılara idi daha onu bile anlamamak için direniyorsun, senin yaşın 25 sen doğunca ben sivas teknik lisesi makina 3. sınıftaydım yazın 3 ay tüm sokalarını gezerdim, sidemasta, yse staj yapardım baban seni daha düşünmüyorken, sen henüz bir portakal diliminde saklı vitaminken berat kardeş, sen çok sevimli bir arkadaşsın, siteye renk getirdin hareket getirdin, güzel karizma yaptın amennah ama artık biraz sakin, oturaklı efendi ol be canım kardeşim, şu herşeyi bilme huyun konusunda ne kadar benzeriz hayret, daha iki ay önce mırın kırın ken şimdi vurun kırın diye yazıyorsun bu ne güzel özgüven sıçraması, tebrikler, güzel güzel yazman dileğiyle, haydi rastgele
04.06.2008, 12:47 | #13 | |
Usta Yiğido
abircan Şuan
|
Alıntı:
berat babanla ilgili özel bir durumun varsa bilemem elbette ama burada babanı anmam esprinin ve lafın gelişi yoksa rencide etmek için söylenmiş bişey değil biliyorsun, iyi niyetimden şüphe duymanı istemem, bak buda iyi oldu ben 41 yaşındayım ama senle arkadaş olabiliyorum oysa baban yaşındayım bunu bilmeni isterim arkadaşım, şimdi cevap sen ne demeye artısında ben eksiyim sen demeye beyazsında ben karayım, 2023 değil hala inatlaşma aslında edüyle büdü yazacaktım son dakkada frene bastım madem kaşındın al cevap buradaki edü sen büdüde dün dahil olup yazan yeni hızlı arkadaşlardan biri ve bir kaçıydı kastım itiraf ediyorum.com hadi yiğidoluk yapalım bundan sonra ne demek ben doğuştan yiğidoyum , yiğido gibi yaşadm yiğido gibide allah ömür verdikçe yaşayacağım, senin gibi hadi birazda yiğidocuk olmam sonradan ben doğuştan yiğidoyum
04.06.2008, 13:44 | #14 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
|
yiğidocuk yaşından dolayı değildi hadi artık yiğido olalım demeneydi, yiğido olalım demekle olunmuyor yiğido doğulup yiğidoluk yaşanılır,
iki satırda anlaştığımıza bakma, şimdi nereden ısırayım diye hin hin baktığını görür gibiyim slmlr
23.09.2008, 17:31 | #15 |
Yeni Yiğido
hancer Şuan
Son Aktivite: 13.05.2010 13:01
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: OLACAKSAN BÖYLE SİVASLI OL
ABİ SAKIN SANA MUHALEFET İÇİN YAZDIĞIMI DÜŞÜNME. AMA DİZAYN GRUP SİVASA HANGİ YATIRIMI YAPMIŞ NE ÇİVİ ÇAKMIŞ SİVASTA KAÇ KİŞİYE EKMEK VERMİŞ. BEN BU AÇIDAN BAKIYORUM. SAKIN BİZİM SEKTÖRÜMÜZ İÇİN SİVAS UYGUN BİR YER DEĞİL SAVUNMASINA GEÇMESİNLER. BÖYLE Bİ SAVUNMAYA ANCAK GÜLERİM. SİVAS HER TÜRLÜ SEKTÖR İÇİN UYGUN BİR YATIRIM YERİDİR. SİVAS YATIRIM YAPMAYANLAR BENİM İÇİN DEĞERLİ DEĞİLDİR VE ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLEMEZ.
__________________ ben sivas ta yüreğimle yaşıyorum sivas ı yüreğimde yaşatıyorum ve sivas seni yüreğinden öpüyorum Vatanını sevmeye memleketinden başla. |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|