Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.06.2008, 21:37   #11
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 769 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart --->: 2 Türk NASA'yı hackledi!

Ne başarı ne başarı, bu yapanları bulup heykellerini dikmeli
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.06.2008, 10:22   #12
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1049 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

bravo bende marsa bir gemide biz yolladık zannettim, süperizzzz abi biz yıkarız yapılanı, ama yapma becerimiz gavurun teknolojisiyle gavuru vurmak bununlada övünürüz, arkadaşlar çalışın çalışın öğrenin öğretin, övünülecek bişey yok bunda ben utandım, dünya nefesini tutmuş oradan gelecek haberi bekliyor, su varrmı, canlı izine rastlanacakmı, maden varmı vs ile ilgili haber beklerken sen kullanılan siteyi hackle bu övünülecek bişey değil, ne kadar bilimden uzak olduğumuzun göstergesi,
Alt 04.06.2008, 13:44   #13
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2023 14:27

Tecrübe Puanı: 925 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: 2 Türk NASA'yı hackledi!

Alıntı:
bulutum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
super olan ne onu anlamadım site ayakta alt dosya atmıslar eger gercek hacker ıse bunu yapan domaınden yonlendırsınde gorelım
Doğru söylüyorsun sadece index basmışlar server domain hala ayakta yani topraklamıza katılmamış.
Nasanın hacklenmesi doğru değil ama doğru olan şu ki böyle sanal savaşçılarımızın olmasıda şart malum milyonlarca TÜRK sitemiz var korunması kollanması şart ayrıca siberalem artık pisikolojik savaş alanı olmaya başladı yani başı boş bırakılmadan Hack grupları desteklenmelidir.
Alt 04.06.2008, 13:55   #14
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 770 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
DÜLGER58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
HELAL OLSUN BİR ŞEYLER İCAAT EDEMİYORUZ AMA HAZIRA ÇABUK KONUYORUZ....
acaba ne ıcat edememısız bı acıklasana qardesım bu arada gundemı bıraz takıp et turklerın neler yaptıklarına bak

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)