|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() !~+4upn| q!y4rI Şuan
Son Aktivite: 22.01.2014 22:39
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
Yaw abLa sen neydiysin yaw Msn de ne diiysin burda ne diiysin
![]() Konu AiLe İse Bişe Diememe Hani Başka ŞEyse ( başını ben bağlicam ![]() )Kardeş Kuşağınıda Ben BağLıcam !! ![]() Kınanı Da Ben Yakıcam !!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :
|
|
|
#12 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 971
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam benim abim kenarda dursun sen bağla herşeyimi sen yap olur...........
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() !~+4upn| q!y4rI Şuan
Son Aktivite: 22.01.2014 22:39
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
Tamam
DeğiL Tabiiki Hem Bu Kardeş Kuşağı ![]() Abi Kuşağı DeğiL Bi Kerem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baaane ![]() KiraLık KatiL Tutcam ![]() ![]() Ben BağLicam Baane ![]()
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
BİRİ GÜRÜNLÜ ARKADASIMIZA YARDIMCI OLSUN BU GİDİŞLE SAĞLIĞINDAN OLUCAK SANIRIM ....FAZLA DUYGUSAL SEYLER İZLEME DİNLEME OKUMA ....MERAK ETME HELE TARLA İŞLERİ BAŞLASIN HEÇ BİŞEYİN KALMAZ ...ÇALIŞDIKÇA AÇILIRSIN..
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Tatlı Yarışması 1.si
Alıntı:
.......................... ...........
|
|
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 770
![]() |
BİRİNDEN AYRILMIŞ ÜZÜNTÜSÜNÜ ÇEKİO VE BİRİNİ BEKLİOMUŞ GİBİ BİŞELER ANLIORUM YAZDĞINDAN DA ONDAN .SENİN Kİ BOŞ DURMAKDAN OLSA GEREK YAKINDA TARLA İŞLERİ BAŞLAR YANLŞ ANLAAM BUNU Bİ UĞRAS OALRK DİYORUM PEK DERS ÇALŞDIĞINIDA SANMIOM DERS ÇALŞ DİCEM AMA YADA Bİ İŞE GİR ÇALŞ BOŞ DURDUKÇA EMİN OL BOŞ ÜZÜLÜRÜZ....HAYRLI CUMALAR ...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 790
![]() |
BIR KADIN TANIDIM BIR KADIN TANIDIM ÇOK AGLIYORDU GÖZÜNDEN SEL GIBI YAS AKIYORDU TESELLI VERECEK DOST ARIYORDU ESINDEN AYRILMIS BIR HALI VARDI YARALI KALBINI BENDEN GIZLEDI YALVARDIM YAKARDIM BIR SIR VERMEDI ACIDIM HALINE ELIM DEGMEDI ESINDEN AYRILMIS BIR HALI VARDI DÜNYADA SEVILMEK, SEVMEK BU MUYDU DÜSTÜGÜ YOLLAR DA HAYAT YOLUYDU GÖZLERI ÜMITSIZ YASLA DOLUYDU ESINDEN AYRILMIS BIR HALI VARDI SÖZ:HALIL ÇELIKOGLU MÜZIK:ATILLA ALPSAKARYA ----------------------------------------------------------------------- BU DA GEÇER BU DA GEÇER BU DA GEÇER ALISMALISIN DAYANMALISIN HEMEN KARAR VERME SABRET BU DA GEÇER ALISMALISIN BÖYLE KALMAZ ZAMANLA DÜZELIR ELBET BU DA GEÇER ARKADAS BU DA ÜZÜLME YARIN BASKA BIR GÜNDÜR YARINI BEKLE BU DA GEÇER ARKADAS.. BU DA ÜZÜLME BU DA GEÇER ALISMALISIN... HAYAT GÖNLÜNCE OLMAZ YANILIYORSUN ÖMRÜN YASLARLA OLMAZ BÜYÜTÜYORSUN GÜL GEÇ BIR SEYIN KALMAZ NE DURUYORSUN BU DA GEÇER ARKADAS BU DA ÜZÜLME... SÖZ:HAMZA DEKELI MÜZIK:BURHAN BAYAR
|
|
|
|
#18 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel paylaşım için tşkler ...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
evet geldi çok şükür......................... ..
|
|
|
|
#20 |
|
Yiğido
![]() ![]() sivaslibebeq_ Şuan
Son Aktivite: 14.06.2009 20:18
Tecrübe Puanı: 648
![]() |
giden gelmez bekleme gençline yazık