Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.07.2008, 23:28   #11
arikarinkuchi
Usta Yiğido
NO AVATAR

arikarinkuchi Şuan arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.09.2015 00:05

Tecrübe Puanı: 1132 arikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOKarikarinkuchi FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: ÇEKİRDEK DENETİMİ BAŞLADI

mşl.
bizim sitede hiç böyle kişiler yok
A nasına Bacısına Saygı Duyan
S ivaslı Yigidolarız Biz..!!!
arikarinkuchi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2008, 11:16   #12
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1080 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

daha sokakta yaşamanın kültürünü çözemedikki , neler gelir başımıza elbet, kapısının önüyle içini aynı görmeyince hiç bişey ilerlemez memlekette, kampanyayı destkliyorum , 18 yıl sokaklarında dolaştığım, istasyon caddesi atatürk caddesi voltaladığım günler aklımda geçiyor ama hiç çekirdek yemedim , yesemde asla çöp atmam sokağa, hele karşıan geleni yüzüne tükürür gibi yapmaları yokmu, çekirdekmi yiyor yoksa hegelen geçen birbirinin suratına mı tükürüyor ayırt edilemiyor, kampanyayı destekliyorum bu ayıp son bulmalı
Alt 07.07.2008, 11:28   #13
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1080 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

küsmez berat küsmez, baba oğullarına küsermi hiç
Alt 07.07.2008, 11:46   #14
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 831 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Belediyenin bu yönde çalışma başlatmış olması, öğrencilerle denetime çıkması, insanların haber kanalları ve siteleri vasıtasıyla bu konuda bilinçlendirilmeye çalışılması vs hepsi bu yönde yapılan güzel çalışmalardır. Belki geç kalınmış olabilir ancak zararın neresinden dönülürse kardır.

Artık Sivaslı hemşerilerimizin yaşadıkları yerin köy olmadığını, modern bir şehir olduğunu veya modern bir şehirde yaşamak istiyorlarsa bunun gereği bir takım şartlar bulunduğunu, bunun birinci şartının da temizlik olduğunu anlamaları, eş, dost, çocuk, akraba, kardeş, arkadaş herkese anlatmaları gerektiğini anlamaları lazım.

Medeni olma, şehirli kültürü kazanma yolunda Sivaslı hemşerilerimizi bilinçlendiröeye çalışan belediyemize teşekkürler.

Sırada yolda nasıl yürünür........

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)