![]() |
#11 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() AKÇAMAGRALI58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.12.2012 21:05
Tecrübe Puanı: 682
![]() |
![]() TEBRİKLER UCU P... İP BULMUŞUN HEMŞERİM GÜYA İSLAMI KARALAYACAKSIN KENDİNCE YAZIK. TÜRKİYEYİ ALET EDECEKSİN ŞİDETİN DİNİ İMANIMI VARMIŞ KENDİNİZE BAŞKA KONU BULUNDA RANTINIZ ARTSIN.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslı_gız Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2009 14:56
Tecrübe Puanı: 674
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() oradaki insanlar yarım yamalak yanlış bilgilerden dolayı bu hale gelmişler işallah bir gün doğru yolu bulurlar.
![]() |
#13 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.08.2010 21:01
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() Alıntı:
islamı karalamaya kalktığımı nerden çıkarıyorsunuz. şeriat adı altında kadınlara yapılan zulümü anlatan bir haber yapılmış ben sadece burada paylaştım. sizde fikrinizi belirtirsiniz olur biter ama siz sataşacak yer arıyorsunuz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ARKADAŞIM GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSIN TŞK EDERİM YALNIZ ŞERİATLA CEHALETİ BİRBİRİNE KARIŞTIRMASANIZ DAHA İYİ OLURDU . CAHİLİYE DÖNEMİNDE KIZ ÇOCUKLARI YÜZ KARASI OLARAK GÖRÜP DİRİ DİRİ GÖMERLERKEN İSLAMİYET GELDİKTEN SONRA BU OLAYLARI BİTİRMİŞTİR .İSLAMIN KADINA VERDİĞİ DEĞERİ HİÇ BİR İDEOLOJİ FİKİR VEYA NE DERSEN DE KADINA O DEĞERİ VERMİYOR '' CENNET ANALARIN AYAĞININ ALTINDADIR'' DEMEKLE KADINA VERİLEN DEĞER ORTAYA ÇIKIYOR CEHALETİN CAHİL KİŞİLERİN YAPTIĞINI İSLAMA MALEDEMEZSİNİZ LÜTFEN BİRAZ DAHA GENİŞ DÜŞÜNÜN VE UFKUNUZU AÇIP AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARTIN
![]() |
#15 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konuyu açan arkadaşım, fikirlerini haklı çıkarmak yada karşı fikirde olan insanların düşüncelerini, iftira ve asılsız haberle kötü göstermeye çalışmak çok acınası bir durum...
Aşağıdaki fotoğraflara bakıyorumda hepsi özenle verilmiş vesikalık pozlar, ve bunu karalama diye siteye atmana hala gülüyorum : )))) Fotoğrafların kaynağını (Associated Press) atarak aslında ne denli doğru bir haber olduğunu kendinde bilmen gerekirdi. Sağdan soldan birkaç resim bulup bir iki cümleyle aslında senin savunduğun fikirlerin ne denli yanlış düşündüğünü haber olarak yayımlayalım mı?
![]() |
![]() |
#16 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.08.2010 21:01
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() posta bir gazete öyle değilmi. bir basılı medya. orda çıkmış bir haberi buraya aktarınca o haberi benmi yapmış oluyorum.
magazinsel bisürü asılsız haber cıkıyor ve paylasılıyor. paylasan kisiyimi karalıyorsunuz burda. ya siz anlamak istemiyorsunuz yada ben anlatamıyorum. şeriat adı altında kadına yapılan zulüm haber yapılmış bende paylastım. bir arkadasımız cıkmıs güzelce yorumunu yapmış seriattan cok cahillik demiş ne güzel demiş. ama birçogunuz uslubunu sertlestırıp saldıracak yer arıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
![]() Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Haberi paylaşan kişi benim değerlerime saldırır ve aslında benim değerlerimle alakası olmayan haberleri(!) ve sadece bu tür haberleri atarsa ben bunda bir iş ararım kusura bakma...
Açmış olduğun konular nedense Şeriat'ın öcü olduğu yönünde. Hayhay kardeşim bende bu siteye haber atmaya başlıyayım artık. Özgür(') medyadan bulurum nede olsa...
![]() |
![]() |
#18 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ero Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 02:57
Tecrübe Puanı: 670
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
bana bi tane şeriatın insanlara sağladığı faydalardan birini yazarmısın...her safhasında BASKI-ŞİDDET-CAHİLLİK VE DİKDATÖRLÜĞÜN OLDUĞU YALAN MI YOKSA......brz doğru yerden ele alın.....şeriatın sizinle ne alakası var...ne değeri....
![]() |
![]() |
#19 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 753
![]() ![]() |
![]() Değer yargılarımıza ve inancımıza bu şekilde iğrenç salyalarını akıtarak
saldıran asparagas bir haberciğin buradan paylaşmak adına : - Buldum bulduuummmmm... diye sokağa çırılçıplak çıkan Arşimed mantığıyla maden bulmuş edasıyla böyle bir paylaşımı, yobazlığın ve enformatik cehaletin kasıtlı bir vesikası ve bağnazlığın daniskası olarak görüyorum...!
![]() |
#20 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 753
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Onların kulakları vardır : işitmezler, Onların gözleri vardır : görmezler...
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|