|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Menkıbeler & Dini Hikayeler (Menkıbeler & Dini hikayeler burada) |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
![]() Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir diğer hadisinde şöyle buyurmuştur: "Bir kimsenin kız çocuğu olur da ona eziyet etmez, küçümsemez ve erkek çocuklarını ondan üstün tutmazsa, ALLAH (C.C.) (C.C.) (C.C.) bu tutumundan ötürü onu cennete götürür."
İşte bu dinimizin bakış tarzı, o da toplumumuzda hakim olan cahiliyet anlayışı. ALLAH (C.C.) (C.C.) (C.C.) bizi ve toplumumuzu ıslah eylesin. AMİNNNNNN gül-i ahmer o kadar güzel bir konuya değinmişsin ki; ALLAH(CC) razı olsun emeğine sağlık, kayf için dememişler: Müslümünlık kıldan ince kılıçtan kaskin diye keşke bunu tam manasıyla yaşayabilsek ne mutlu bizlere.ALLAH (CC) hepimizin yardımcısı olsun. Aminnnnnn
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() _Zehery_ Şuan
![]() Son Aktivite: 15.10.2009 12:52
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Emeğinize sağlık çok faydalı bir paylaşım olmuş...
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 778
![]() |
![]() Ben Hanımlara Nasihat konusunda bu gün görüşlerimi yazmıştım. Gül-i Ahmer arkadaşıma yukarıda yazdıkları için kadını erkeklere bağımlı 2. sınıf vatandaş olarak gösterdiğini belirttim. Ama şu an görüşlerim silinmiş. Yani Sansür uygulanmış. Yazımda hakaret ve saygısızlık yoktu. Kişiler görüşlerini belirtemeyecekse (saygı sınırları içinde) hep eline sağlık, emeğine sağlık diyecekse bu konuları hiç tartışmaya açmayın. Site yönetimine teessüflerimi bildiriyor, biraz daha hoş görülü olmaya davet ediyorum.
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah razı olsun çok önemli titiz bir konuya değinmişsin dilerim hepimiz kendi payımıza birşeyler çıkarır...
![]() |
#15 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() love_me_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2009 00:31
Tecrübe Puanı: 628
![]() |
![]() Allah razı olsun çok güzel paylaşım
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİKAİLOGLU Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2010 19:56
Tecrübe Puanı: 857
![]() |
![]() GÜZEL Bİ PAYLAŞIM.EMEGİNE SAGLIK.ALLAH RAZI OLSUN.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gereği düşünüldü: MSN’ye olan tutkunuzdan dolayı boşanmanıza karar verildi! | gul-i_ahmer | Arşiv | 4 | 16.09.2008 11:40 |
İmam Hasan Askeri (A.S) DAN Bir kaç nasihat | seva | Dini sohbet | 0 | 25.04.2008 10:25 |
Fethullah abime açık mektup | albina58 | Arşiv | 11 | 11.04.2008 23:25 |