|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() seheresma Şuan
Son Aktivite: 28.07.2010 17:34
Tecrübe Puanı: 691
![]() ![]() |
YAZARKEN GÖZYASLARIMI TUTAMIYORUM BU SABAH GÖRDÜM CANLARIMIZ BIZIM ::ALLAHIM INSALLAH BIRGÜN BU PISLIK PKK NIN KÖKÜNÜ KURUTMAMIZA YARDIM EDCEKTIR ;INSALLAH PKK YANDASLARI ASKAER AILELERIMIZIN CEKTIGI ACININ MILYON KATINI AHIRETTE YANARAK GÖRSÜNLER .
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elim kolum zorlanarak yazıyorum!!!
25-30 yıldır hep aynı şeyler.Hep böyle ölenlerin peşinden rahmet dileyip,ahlanıp sızlanıp gözyaşlarınamı boğulacağız? Arkadaşlar lütfen yorumumu politik bulup beni suçlamaya kalkmayın. Bu ülkeyi kimler yönetiyor? Sözüm sadece bu hükümete değil.Gelmiş geçmiş yönetime aday olmuş görev almış herkese.Neden sağlıklı bir çözüm üretilemiyor!!! Siz hiç duydunuzmu? Felan bakan, felan müdür, felan yönetici, felan zengin,kelli felli, kalbur üstü insanların çocuğunun şehit düştüğünü. Cenazelere dikkat edin, hep yoksul semtlerden, hep fakir fukara gariban çocuğuna bir çorap bile alamayan ailelerin evlatları. Ateş düştüğü yeri yakar, her ne kadar bizlerde üzülsekte malesef bir anne bir baba kadar bu acıları hissedemeyiz. Ergeneokon istibaratına verilen önem kadar, bu pkk köpeklerine verilseydi saldırılar önlenemezmiydi??? Bu ne ya!!! Eskiden bir ikiydi, şimdi 10-15 şehit veriyoruz!!! Yazık günah yaa, bir insanı yetiştirmek 20 yaşına getirmek kolaymı? Meclis yan gelip yatma yerimi? İktidarı, muhalefeti sen çok çaldın ben az çaldım tartışması yapacağına enerjinizi bu terör belasına neden vermiyosunuz? Çünkü ölen sizden yakınalrınızdan değil!!! Neden bir çözüm üretilemiyor, neden bir şeyler yapılmıyor, neden sorgulamıyoruz çözüm bulacağım diyen gelen insanları?? Daha kaç yıl bekleyeceğiz, daha ne kadar şehitler vereceğiz? Kafam karmakarışık!!! Allah şehitlerimizi rahmet eylesin, Allah yakınlarına büyük sabır versin, Ülkem üzerinden oyun oynayanların Allah belasını versin başka birşey demiyorum!!!
|
|
|
#13 |
|
Yasaklı
Engin58 Şuan
Son Aktivite: 09.01.2010 12:34
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() |
SEHITLERIMIZE YÜCE RABBIMDEN ALLAH RAHMET ETSIN DEGERLI AILELERINEDE YÜCE RABBIMDEN BASLARI SAGOLSUN.SUNU BILSINLERKI BU VATAN BÖYLE KANI BOZUKLARA MEZAR OLACAKTIR SONLARI GELDI BUNLARIN SON CIRPINISLARI BUNLARIN ÖNCE VATAN C* HERSEY TÜRKIYE ICIN C[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SÖYLENECEK ÇOK SÖZ YAZILCAK ÇOK KONU VAR AMA.!!!!!!!!!!
Bakmayın onların öyle boyları kadar silahlarla afilli pozlar verdiklerine… Annelerine gönderdikleri resimlerde arkalarına karlı dağları alıp mağrur mağrur baktıklarına kanmayın… Çocukluğa hakkın yoksa, mecbursan çalışmaya, hayat izin vermezse şımarıklığa erken büyürsün. Onlarınki de o hesap… En büyüğü 22 ‘sinde… Çocuk olamadan şehit oldular… Kim bilir nasıl öldüler? Hangisi vuruldu ilkin? Kurşun ilk neresine değdi? Üzerlerine şarjörler dolusu mermiler boşalırken akıllarına en son hangi resim düştü acep? Hamallık yaparak okuttuğu kardeşleri mi? Bir haftalık gelinken bıraktığı Ayşe’si mi? Sakat babası mı? Adını koyup askere geldiği kızı mı? Ne geldi akıllarına en son? Kim bilir şahadet getirebildiler mi? Orada, kanlar içinde delik deşik yatarken uğruna öldüğü bize hakkını helal edebildiler mi? Biz… Biz bir Pazar gecesi o saatte evinde oturup… Olan bitenden habersiz futbol programlarıyla Popstar Alaturka arasında gidip gelenler… Ya da “Ne olacak bu memleketin hali?” diye ahkam kesenler… En çok da pişkin pişkin televizyonda demeç verenler… Utanmadan söz üstüne söz verip, Irak’a bile sözünü geçiremeyenler… İçeride kurt, dışarıda kuzu kesilenler… “Askerlik yan gelip yatma yeri değildir” deyip kendi oğullarını askere göndermeyenler… “Sayın Başkan” a danışmadan tek laf edemeyenler… Nasıl da borçluyuz onlara aldığımız her nefesi… Biz böyle onların haberlerini okuyup, En fazla bir elham okuyup devam ederken hayata… Ve daha gazetenin sayfasını çevirirdiğimizde unuturken isimlerini, Şehit cenazeleri haberlerinin hemen ardından başlayan dizilerle uyuştururken beyinlerimizi… Ve yaşamayı seçmeye hakkı bile olmayan çocukların üzerinden savunurken demokrasiyi… O en büyüğü 22 yaşında, çocuk olmadan şehit düşenler… O kanlar içindeki delik deşik bedenler… Ve bayram sabahları oğulları yerine soğuk mermer taşları kucaklayacak anneler… Affedebilecek mi bizleri? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
ŞEHİT AİLELERİ ARTIK VATAN SAĞOLSUN DEMEYECEK Mİ.?..................
Hangi vatan sagolsun? Pamuklara sarip yetistirdin çocugunu. Bebekken geceleri kalkip ayakucunda nefesini yokladin, içinde her anne gibi hep bir garip korku, ya ölürse... Önce okul kapisinda bekledin, sonra "arkadaslarim dalga geçiyor" dedi, pencere önünde gözledin dönüsünü... 5 dakika gecikse ruhun sIkIldI hep, araba mi çarpti, biri mi satasti, düstü dizi mi? yarildi. Sonra büyüdü, "aman okusun" dedin, binbir zorlukla bir üniversiteye girdi, hiç bir seyini eksik etmedin. Evde, malda, mülkte degildi gözün. Yemedin yedirdin, giymedin giydirdin. Oglunu üç kurus "helal" maasinla adam ettin. Ve birgün askerlik geldi dayandi kapiya... Senin gibilerin evladi nerelere giderse o da oralara gitti. Otobüs terminalinde arkadaslari " En büyük asker bizim asker" diye omuzlarina aldiginda bile için titredi. "Aman düseceksin oglum, bir yerin incinecek, aman oglum" O nöbetteyse sen de nöbette, operasyondaysa tetikdeydin. Bebekken nasil dinliyorsan öyle dinledin nefesini kilometrelerce öteden. Içinde hep bir garip korku, ya ölürse... Bir Eylül günü kara haberi geldi oglunun subaylar esliginde. Sonra kameralar yigildi kapinin önüne.. Haberi duyan geldi, duyan geldi... Ertesi gün cenazede tanidigin, tanimadigin bir sürü insanin önünde, için tas kesmis, damarlarin koparilmisken, son bir kez saramadigin oglunu buz gibi çerçevelenmis bir resimde ariyorken, herkes senden ayni iki kelimeyi bekledi. Sen demedin, diyemedin, "vatan sagolsun"diye. "Hakkimi helal etmiyorum" diye haykirdin, "etmiyorum, hakkimi helal etmiyorum" Hakkini helal etmedigin kendi çocuklari Amerika'da okurken seninkini atese atanlardi. Hakkini helal etmedigin senin oglun çelik yeleksiz kimin eliyle beslendigi belli düsmana kosarken, ugruna savasilan vatan topragini pazarlikla satanlardi. Hakkini helal etmedigin "haram" yiyip "helal" üzerinden politika yapanlardi. Simdi "Vatan sagolsun" demeni bekliyorlar senden. Yarin Lübnan'da muhtemelen üzerinde made in USA yazan bir kursunla "yanlislikla" öldürülen bir baska evladin annesinden de ayni seyi bekleyecekler. Sen oglunun hasretinden bayram sabahlari sehitlikteki tas mermerleri severken, onlar havaalaninda Amerika'dan dönen ogullarini bekleyecekler. Aksam haberlerinde onlarin ogullarinin açtigi pastörize yumurta fabrikalarini göreceksin. Onlarin ogullari Amerikan bankalarinda çalisacak. Onlarin ogullarinin yaptigi ölümlü trafik kazalari usta ellerce örtbas edilecek. Sen hergün tas keseceksin, biraz daha, biraz daha... Analar uyaniyor, analarin isyanindan korkun beyler. Siz ki hak üzerinden politika yaparsiniz hep, analarin haklarini helal etmemesinden korkun, hiçbirseyden korkmadiginiz kadar. Cünkü artik inanmiyorlar size. Sizin vatan bildiginizle onlarin vatan bildigi ayni degil, biliyorlar. Ve artik yüksek sesle soruyorlar. “ Hangi vatan sagolsun, sizinki mi, bizimki mi?” Siz ki kanundan, kuraldan, halktan, haramdan korkmazsiniz. Ama analarin isyanindan korkun. Onlar ki Riksos Otel'de bir gecelik konaklamanin bir çelik yelekten daha pahali oldugunu bilirler. Tesvikiye Camii'nden hiç sehit cenazesi çikmadigini bildikleri gibi... Onlar ki Lübnan'a neden asker göndermek istediginizi de bilirler, vatana ihanetin ne oldugunu bildikleri gibi.... Onlar ki sIksan süheda fiskiracak toprak için yillarca ogullarini baslarina kina yakip yolladilar askere. Artik "vatan sagolsun" diyemiyorlarsa bir bildikleri vardir |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
yalan söylüyorlar
aslında söylenecek çok şey var ama kelimelerin bittiği yerde ne söylenebilirki ben bu hükümetin terörle samimi olarak mücadele edecegine inanmıyorum çünkü yolları ayrı olsada hedefleri aynı birisi etnik bölücü birisi dinci bölücü ikisininde hedefi zayıflatılmış güçsüz bırakılmış bir türkiye ama unuttukları bir şey var bu millet cuma namazı için toplanan kalabalıgın gün vatanı savunma günüdür vatanı olmayanın dini de olmaz diyebilen sütçü imamların torunlarının bu gün aynı ruh ve bilincinde oldugunu unutuyorlar vatanını seven herkesim başı sagolsun |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
arkadaşlar merak etmeyin t.edoğan açıklama yaptı 1 ay sonra amerikaya seyahate gidince bush la bu konuyu görüşecekmiş!!!
bu şehitlerin bukadar artmasında sorumlu olanları allaha havale diyorum gizli kapılar ardında düşmanla imza atanlar barzaniyi talabaniyi bukadar cesaretlendirenleri israilin güvenliğini sağlamak için asker göndermekten çekinmeyenleri bizim güvenliğimiz için kılını kıpırdatmayanları allaha havale ediyorum denecek çok şey var ama yeri burası değil. Ha unutmadan bizim tatlı yarışmasının sondurumunuda merak ediyorum...? Konu dark_yamtar58 tarafından (04.10.2008 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() nihat83 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2014 13:49
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
Allah c.c.'dan Askerlerimize rahmet ve Ailelerine sabri cemil diliyorum.
|
|
|
#19 |
|
Yeni Yiğido
![]() 5834engin Şuan
Son Aktivite: 13.04.2011 23:28
![]() |
allah belalarını versın topunun
ama allah buyuk hepsının cezasını vereceğız ulkemızın buyuklugunu herkes gorecek dıs gucler kendı yapamadıklarını kıralık kopeklerıyle yapmaya calısıyorlar ama heveslerı kursaklarında kalacak ben devletımıze ve mılletımıze guvenıyorum |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Yasaklı
gurunlumezun58 Şuan
Son Aktivite: 04.11.2008 15:08
![]() |