|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Ulaş Ulaş İlçesi ve Köyleri |
Anketimiz: Küpeli köyü albümlerine bakmakistermisiniz? | |||
Nasil buldunuz köyümüzü |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 35,29% |
Resimlere oy verin lütfen |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 64,71% |
Katılımcı sayısı: 34. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() sırıklıoglu Şuan
![]() Son Aktivite: 19.07.2009 11:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() kardeş sen naim abi misin
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() SIRIKLIOGLU.58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2009 16:53
Tecrübe Puanı: 618
![]() |
![]() Küpeli köyü yardimla$ma& Dayani$ma Kültür dernegi kurulmu$tur geni$ bilgilere daha sonra yerverecegiz Bütün köylülerimize&Köyümüzden uzaklarda ya$ayan gurbetci Karde$lerimize &bütün insanliga hayirli ugurlu olsun Kurulu$unda caba gösteren bütün karde$lerimizdende Allah razi olsun Selamlar saygilar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ydenz Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2009 13:59
![]() |
![]() derneğimizin tam adı küpeli köyü yardımlaşma ve kalkındırma derneğidir ayrıca derneğimizin resmi web siteside [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] tur ilgili tüm arkadaşlara duyrulur
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ydenz Şuan
![]() Son Aktivite: 12.03.2009 13:59
![]() |
![]() Alıntı:
adres yanlış olmuş arkadaşlar doğru adres [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] kusura bakmayın artık |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yiğido
![]() |
![]() Köyümüzün sitesine neden üye olamiyoruz bu i$le ilgilenen Arkada$lar bilgi verebilirlermi?üye ol kismina girip formu doldurdugumuz halde $öyle bir yaziyla kar$ila$iyoruz (Son zamanlarda yapilan &yazilan tarti$mali konulardan dolayi siteye sadaece üyeler girebilir&yorum yapabilir.)bu nedemek oluyor yetkili $ahislar bunu aciklayabilirlerse menmun oluruz.Daha ba$lamadan polemiklermi yaratiluyor Lütfen bu konuda bizlere bilgi sunarmisiniz.Saygilar.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() haciosmanoglu Şuan
![]() Son Aktivite: 13.02.2010 22:27
![]() |
![]() google da vikipedia sayfası var orada köyle ilgili bilgilerle birileri sürekli oynuyor.yalçın bu mesajı okursan lütfen o densizi bul çünkü çobanaliler en büyük ailedir yazıp diğer tüm bilgileri silmiş köyümüzün dernek yönetimine talip olduğunu duyduk acaba bundan cesaret alan gençlerden biri cahillik mi yaptı diye düşünüyorum.Bide bu sayfalara mesaj ve dileklerini istek ve eleştirilerini yazan arkadaşlar biraz dikkatli olsunlar diğer köylerin başlıklarında ve içeriklerinde bu tür çirkinlikler yaşanmazken hala cahilce sözler hareketlerle karşılaşmaktayız.Eğer kendisinin ve sülalesinin diğerlerinden üstün olduğunu iddia edecek başkaları varsa özelde köy adına genelde vatan millet adına ne tür iyi işler yaptıklarını yazsınlar bizde alkışlayalım.yoksa bizden başka bütün internet kullanıcılarının yüzümüze tüküreceği rezillikler yaparak ileri gidemeyiz.Bu çekememezlik bu fesatlıkla zaten geri kaldık daha yeni bir dernek kuruluyor bu çalışmaları sabote etmeye yönelik girişimlerde olabilir.zaten ne zaman köyüm hakkında olumlu düşünceye kapılsam böyle densizin biri çıkıp herşeyi berbat ediyor.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yiğido
![]() |
![]() Ali o Vipekadi sayfasinda hicbir $ey yokturdu orayi ben ara$tirdim düzenledim& altinada not dü$erek lüfen dogru bildiklerinizi yazin köyümüzün gecmi$indede gelecegindede yalan olmasin dogru bilgilerdir bizden sonrakilerin yolunu aydinlatacak olan diye.Ama Dedigin gibi densizin kendini bilmezin birisi orayla oynami$ orasi serbest ansiklopedi oldugu icin degi$tirilebiliyor Yalcinin orayla ilgili bir$ey yapabilecegini sanmiyorum ama benim elimde tarihi dökümanlar&bilgiler var bunlari köyün sitesine eklemek istiyorum fakat üye olamadik Yalcin bui$lerle ilgileniyormu$ ama neyapti bilmiyorum sen bu konuyla ilgili bir geli$me kaydedersen bana yaz.Takma kafaya gercekleri kimse degi$tiremez.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yiğido
![]() |
![]() Bütün Küpeli köylülerimizi Vatan Hasreti Yürekte Yara Sosyal gurububa davet ediyorum Hep birlikte bu gurubu geni$letebiliriz&Buraya resimler ekleyerek bu vesileylede birbirimizi görme $ansini yakalamI$ oluruz.Benim olu$turdugum bu guruba herkes üye olabilir hepinizi bekliyorum.SIRIKLIOGLU.58 K.panelinden Sosyal guruplari tiklayarak bu guruba girip üye olabilirsiniz.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.12.2009 17:06
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
![]() Annem küpeli köyünden soyisim topaloğlu küpeli baba ziyaretini biliyorum ve çok arazilerimiz var orda
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sivaslihakan Şuan
![]() Son Aktivite: 16.09.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 750
![]() |
![]() deli fahriyi tanirmisiniz küpeli köyünden
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASLI ÜNLÜLERİ TANIYALIM!!! | serkanka58 | Serbest Kürsü | 68 | 03.03.2011 12:53 |
UZAYDAN ULAŞ KÜPELİ KÖYÜ | abuç | Sivas ile İlgili Fotoğraf Paylaşımı | 59 | 06.09.2009 14:59 |
küpeli köyü | serdar aydin | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 0 | 02.10.2008 16:17 |
Uygun futbol köyünü ziyaret etti | _DuMaN_58 | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 0 | 17.08.2008 15:12 |
YAŞAR NURSUZU TANIYALIM | bayatlı kenan58 | Arşiv | 4 | 13.06.2008 20:06 |