|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Tecrübe Puanı: 876
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle bir buluşma olması bizim birbirimize olan bağlılığımızın bir göstergesidir....
|
|
|
|
#12 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğrafları gördüğümde içim cız etti...
İçlerinde sadece Sivas ve Sivaslı sevgisi olan ve bunu her ortamda gösteren abilerim ve kardeşlerim... Fotoğraflardaki güzellikler sizlerin samimi gülüşlerinizden, içten sözlerinizden kaynaklanıyor. Gurbet ellerde bu sıcaklıkları bulmak memleketimdeki kadar kolay olmuyor. Zamanlarından ve işlerinden fedakarlık ederek buluşmaya katılan, fotoğrafları çeken ve siteye ekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Memlekette bayram bir başka oluyor.
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1097
![]() ![]() ![]() |
Bende de iki resim var
recep abi,(Rallim 58) oğuz hocam,(jakobieen) bekir abi,(Bekir Bayrak) furkan hocam(Furkan) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yakışıklı abim Bekir Bayrak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
|
|
#14 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sitemizden yaptığımız çağrımıza kulak vererek bayramlaşma toplantımıza gelen arkadaşların hepsine teşekkürler. Sitemizde kurduğumuz arkadaşlıklar orada reele dönüştü. Ve sitelerimiz için Sivasımız için ne yapabilirize dönüştü. Orada bizlerin göremediklerini görüp bizleri uyaran arkadaşlarımıza, abilerimize teşekkürler.
Hoş bir sohbet, muhabbet ortamı oluştu. Bu güzel ortamın oluşmasını bizlere sağlayan Yiğiter, besyo_cu ve Rallim58'e çok teşekkürler. İnşaallah bundan sonrada böylesi güzel buluşmalar devam eder. Bu arada Ankara'dan ve İstanbul'dan bayram için memlekete gelip bizleri orada yalnız bırakmayan arkadaşlara da teşekkürler.
|
|
|
|
#15 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimlerdeki keyifler gözden kacmiyor
kiskanmamak elde degil burda gurbetde bayram malesef bayram degil sizlere böyle güzel firsat verildikce lütfen degerlendirin organizeye katilan herkesin ayagina saglik emegi gecen herkese cok tesekkürler bayramlara ara verildi diye umarim organizelerede ara verilmez böyle güzel organizelerin devamini bekliyoruz
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sitemizin gerçek gücü işte böylesi sıkı dostlukların kurulmasında, güzel organizasyonların yapılmasında ve sanalda başlayan muhabbetlerin 1 bardak sıcak çay kokusu kadar gerçeğe dönüşmesinde yatıyor. Bayram buluşmasınıın tertibinde emek harcayan bütün yönetici arkadaşlarımı ve katılımcıları kutluyorum. Samimi dostlukların temellerinin atıldığı nice buluşmalarda görüşmek dileği ile ...
|
|
|
|
#17 |
|
Yiğido
![]() ![]() benign Şuan
Son Aktivite: 09.05.2009 16:11
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
Bu tür aktivitlerin artması temennisiyle. Çok ciddi bir toplantı olmuş gibi görünüyor
kamerların önünde. Belki daha sonra daha sıcak bir ortam oluşmuştur. Haliyle birbirini tanımayan insanlar. Gerçekte de dostlukların oluşması ve artması bağlantıların devam etmesiyle olur Organizasyonda emeği olanlara teşekkür ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 881
![]() ![]() |
Sivas'ımızın soğuk kış havasına rağmen, sıcak bir toplantı gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ve katılımcılara ne kadar teşekkür etsek azdır.
Sivas'lı olup, Kocaeli'nde yaşayan hava plotumuz, şair Mete Dayı kardeşimize ve kendisini bizlere tanıştıran şairlerimizden Sabiha Serin ve C. Üniversitesinde öğretim görevlisi eşleri Yaşar Serin hocama bilhassa teşekkürlerimi iletiyorum. Samimi ve elit bir toplantı olması bizleri fevkalade mutlu etmiştir. Sitemiz yönetiminin Pasta ve çay ikramıyla başlayan toplantımızda, sohbet ve muhabbetlerde yeni tanışmak fırsatı bulduğumuz arkadaşlarımız oldu. Ayrıca ŞELALE cafe işletme sahibi Ferhat Ekiz kardeşime de bizlere cafesinde toplantımızı gerçekleştirmemize yardımcı olduğundan dolayı teşekkür ederiz. Tekraren teşekkürlerle yeniden daha geniş organizasyonlarda buluşmak dileklerimle. Toplantıya iştirak eden sitemiz üyeleri; 1. BekirBayrak 2. FurkaN 3. Rallim58 4. myway 5. Yiğiter 6. Jakobieen 7. besyo_cu 8. cortez 9. cücü baba 10. cücü oğul gökhan 11. 58_S€M!H_58 12. Sivaslıyiğido 13. çayboyu 14. Deertalk 15. TSKFN 16. Sultanşehir 17. Sabiha Serin 18. Yaşar Serin 19. Sensetik 20. Mete Dayı 21. Müderris58 22. PATRON 23. Naberim 24. ABDULLAH DUMAN |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böylesine anlamlı organizasyonda bulunduğum için çok mutlu oldum. Keşke Sivas’ta yaşayan üyelerimizin çoğunluğu bu anlamlı bayram buluşmamıza katılmış olsalardı..Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliği, dostluğu,kaynaşmayı, paylaşmayı, tutkunluğu artırır ve herkesi tek çatı altında toplayıp aile oluşturur.
İyi ki gittim, iyi ki katıldım. Bu ailemizin sıcak ve yüreği güzel canları ile tanıştım. Bayan olarak tektim ama hiç yalnız hissetmedim kendimi. Eşim ve ben kendimizi evimizde gibi hissettik. Sıcak ortamda saygıdeğer üyelerimizle aynı havayı solurken , sıcacık çayımı yudumlarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık bile. Bu ailemizin ferdi olduğumdan dolayı içimden ne şanslıyım dedim. Bu güzel organizasyonda emeği geçen ve aramızda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim.İnşallah bu tür buluşmalarımız daha sık ve daha çok katılımcılarımız ile olur. Aramızda olamayan saygıdeğer üyelerimize diyorum ki: Bence bu güzellikleri bir daha kaçırmayınız… [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] sitemize duygularımı aşağıdaki mısralarım ile anlatmaya çalıştım. SİVASSPOR COM VE SİVASLİLAR NET Sivasspor ,Sivaslilar iyi ki varsın Bahçende gülleri, bize sararsın Alırız bir demet, paylaşırız biz Bütün güllerine hayat sunarsın Bir gün göremezsem, özlerim seni Koklamak isterim, mis güllerini Hep birlikte atar yüreklerimiz Bütün güllerine sevgi sunarsın Sitemizde sevgi, saygı, dostluk var Hepimiz can ciğer, tutkunluk sarar Paylaştıkça güler, bu gözlerimiz Bütün güllerine çare sunarsın Görmedik kimseyi, nasıl bilinmez Yürekler tanıştı, bence fark etmez Sımsıkı tutunur, dost ellerimiz Bütün güllerine saygı sunarsın Birlikte ağlayıp, birlikte güler Herkes birbirinin, derdini dinler Asla incinmesin, hiç kalplerimiz Bütün güllerine barış sunarsın Sevgi saygılarım, sizlerin olsun Yüzleriniz gülsün, mutluluk dolsun Örnek bir aileyiz, tektir sitemiz Bütün güllerine bilgi sunarsın SABİHA SERİN |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36
Tecrübe Puanı: 2355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gönül isterdiki şu sitede bulunan tüm abi.abla ve kardeşlerle hep birlikte Mübarek Kurban Bayramını kutlamayı ama maalesef her birimiz bir yerlerdeyiz.Buradan tüm Sivaslılar.Net ailesinin geçmiş Kurban Bayramını en içten dileklerimli kutlar daha nice bayramlara.Buluşmalar çok güzel olmuş emeği ğeçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, inşALLAH bunların devamı gelir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|