Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.12.2008, 22:41   #11
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 876 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bayramda da Beraberdik

Böyle bir buluşma olması bizim birbirimize olan bağlılığımızın bir göstergesidir....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 13:28   #12
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Fotoğrafları gördüğümde içim cız etti...
İçlerinde sadece Sivas ve Sivaslı sevgisi olan ve bunu her ortamda gösteren abilerim ve kardeşlerim...

Fotoğraflardaki güzellikler sizlerin samimi gülüşlerinizden, içten sözlerinizden kaynaklanıyor. Gurbet ellerde bu sıcaklıkları bulmak memleketimdeki kadar kolay olmuyor.

Zamanlarından ve işlerinden fedakarlık ederek buluşmaya katılan, fotoğrafları çeken ve siteye ekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Memlekette bayram bir başka oluyor.

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 13:39   #13
ABDULLAH DUMAN
Usta Yiğido

ABDULLAH DUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ABDULLAH DUMAN Şuan ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2016 12:29

Tecrübe Puanı: 1097 ABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISIABDULLAH DUMAN COK SEVILEN BIR KISI

Bende de iki resim var

recep abi,(Rallim 58) oğuz hocam,(jakobieen) bekir abi,(Bekir Bayrak) furkan hocam(Furkan)

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Yakışıklı abim Bekir Bayrak

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
ABDULLAH DUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 14:26   #14
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Sitemizden yaptığımız çağrımıza kulak vererek bayramlaşma toplantımıza gelen arkadaşların hepsine teşekkürler. Sitemizde kurduğumuz arkadaşlıklar orada reele dönüştü. Ve sitelerimiz için Sivasımız için ne yapabilirize dönüştü. Orada bizlerin göremediklerini görüp bizleri uyaran arkadaşlarımıza, abilerimize teşekkürler.

Hoş bir sohbet, muhabbet ortamı oluştu. Bu güzel ortamın oluşmasını bizlere sağlayan Yiğiter, besyo_cu ve Rallim58'e çok teşekkürler. İnşaallah bundan sonrada böylesi güzel buluşmalar devam eder.

Bu arada Ankara'dan ve İstanbul'dan bayram için memlekete gelip bizleri orada yalnız bırakmayan arkadaşlara da teşekkürler.
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.12.2008, 15:02   #15
SivasLady
Editör

SivasLady - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SivasLady Şuan SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 SivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz seinSivasLady kann auf vieles stolz sein

resimlerdeki keyifler gözden kacmiyor
kiskanmamak elde degil
burda gurbetde bayram malesef bayram degil
sizlere böyle güzel firsat verildikce lütfen degerlendirin
organizeye katilan herkesin ayagina saglik
emegi gecen herkese cok tesekkürler

bayramlara ara verildi diye umarim organizelerede ara verilmez
böyle güzel organizelerin devamini bekliyoruz

Sadece Susmak İstiyorum...
Yalan İnsanları Kaale Almadan...
Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan...
HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan...
Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan...

SivasLady isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2008, 03:12   #16
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Sitemizin gerçek gücü işte böylesi sıkı dostlukların kurulmasında, güzel organizasyonların yapılmasında ve sanalda başlayan muhabbetlerin 1 bardak sıcak çay kokusu kadar gerçeğe dönüşmesinde yatıyor. Bayram buluşmasınıın tertibinde emek harcayan bütün yönetici arkadaşlarımı ve katılımcıları kutluyorum. Samimi dostlukların temellerinin atıldığı nice buluşmalarda görüşmek dileği ile ...

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2008, 11:02   #17
benign
Yiğido

benign - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benign Şuan benign isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2009 16:11

Tecrübe Puanı: 674 benign FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu tür aktivitlerin artması temennisiyle. Çok ciddi bir toplantı olmuş gibi görünüyor
kamerların önünde. Belki daha sonra daha sıcak bir ortam oluşmuştur. Haliyle birbirini
tanımayan insanlar. Gerçekte de dostlukların oluşması ve artması bağlantıların devam
etmesiyle olur Organizasyonda emeği olanlara teşekkür
benign isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2008, 17:01   #18
Rallim58
Usta Yiğido

Rallim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rallim58 Şuan Rallim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19

Tecrübe Puanı: 881 Rallim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKRallim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas'ımızın soğuk kış havasına rağmen, sıcak bir toplantı gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ve katılımcılara ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sivas'lı olup, Kocaeli'nde yaşayan hava plotumuz, şair Mete Dayı kardeşimize ve kendisini bizlere tanıştıran şairlerimizden Sabiha Serin ve C. Üniversitesinde öğretim görevlisi eşleri Yaşar Serin hocama bilhassa teşekkürlerimi iletiyorum.

Samimi ve elit bir toplantı olması bizleri fevkalade mutlu etmiştir. Sitemiz yönetiminin Pasta ve çay ikramıyla başlayan toplantımızda, sohbet ve muhabbetlerde yeni tanışmak fırsatı bulduğumuz arkadaşlarımız oldu.

Ayrıca ŞELALE cafe işletme sahibi Ferhat Ekiz kardeşime de bizlere cafesinde toplantımızı gerçekleştirmemize yardımcı olduğundan dolayı teşekkür ederiz.

Tekraren teşekkürlerle yeniden daha geniş organizasyonlarda buluşmak dileklerimle.
Toplantıya iştirak eden sitemiz üyeleri;

1. BekirBayrak
2. FurkaN
3. Rallim58
4. myway
5. Yiğiter
6. Jakobieen
7. besyo_cu
8. cortez
9. cücü baba
10. cücü oğul gökhan
11. 58_S€M!H_58
12. Sivaslıyiğido
13. çayboyu
14. Deertalk
15. TSKFN
16. Sultanşehir
17. Sabiha Serin
18. Yaşar Serin
19. Sensetik
20. Mete Dayı
21. Müderris58
22. PATRON
23. Naberim
24. ABDULLAH DUMAN
Rallim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2008, 20:17   #19
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 884 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Böylesine anlamlı organizasyonda bulunduğum için çok mutlu oldum. Keşke Sivas’ta yaşayan üyelerimizin çoğunluğu bu anlamlı bayram buluşmamıza katılmış olsalardı..Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliği, dostluğu,kaynaşmayı, paylaşmayı, tutkunluğu artırır ve herkesi tek çatı altında toplayıp aile oluşturur.
İyi ki gittim, iyi ki katıldım. Bu ailemizin sıcak ve yüreği güzel canları ile tanıştım. Bayan olarak tektim ama hiç yalnız hissetmedim kendimi. Eşim ve ben kendimizi evimizde gibi hissettik. Sıcak ortamda saygıdeğer üyelerimizle aynı havayı solurken , sıcacık çayımı yudumlarken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık bile. Bu ailemizin ferdi olduğumdan dolayı içimden ne şanslıyım dedim.
Bu güzel organizasyonda emeği geçen ve aramızda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim.İnşallah bu tür buluşmalarımız daha sık ve daha çok katılımcılarımız ile olur. Aramızda olamayan saygıdeğer üyelerimize diyorum ki: Bence bu güzellikleri bir daha kaçırmayınız…

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] sitemize duygularımı aşağıdaki mısralarım ile anlatmaya çalıştım.

SİVASSPOR COM VE SİVASLİLAR NET

Sivasspor ,Sivaslilar iyi ki varsın
Bahçende gülleri, bize sararsın
Alırız bir demet, paylaşırız biz
Bütün güllerine hayat sunarsın

Bir gün göremezsem, özlerim seni
Koklamak isterim, mis güllerini
Hep birlikte atar yüreklerimiz
Bütün güllerine sevgi sunarsın

Sitemizde sevgi, saygı, dostluk var
Hepimiz can ciğer, tutkunluk sarar
Paylaştıkça güler, bu gözlerimiz
Bütün güllerine çare sunarsın

Görmedik kimseyi, nasıl bilinmez
Yürekler tanıştı, bence fark etmez
Sımsıkı tutunur, dost ellerimiz
Bütün güllerine saygı sunarsın

Birlikte ağlayıp, birlikte güler
Herkes birbirinin, derdini dinler
Asla incinmesin, hiç kalplerimiz
Bütün güllerine barış sunarsın

Sevgi saygılarım, sizlerin olsun
Yüzleriniz gülsün, mutluluk dolsun
Örnek bir aileyiz, tektir sitemiz
Bütün güllerine bilgi sunarsın

SABİHA SERİN
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008, 09:18   #20
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2355 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Gönül isterdiki şu sitede bulunan tüm abi.abla ve kardeşlerle hep birlikte Mübarek Kurban Bayramını kutlamayı ama maalesef her birimiz bir yerlerdeyiz.Buradan tüm Sivaslılar.Net ailesinin geçmiş Kurban Bayramını en içten dileklerimli kutlar daha nice bayramlara.Buluşmalar çok güzel olmuş emeği ğeçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, inşALLAH bunların devamı gelir.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)