|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2011 17:52
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() bence orası lokanta olmalıydı insanlar çıkar için birşeyler yapıyorlar memfaat için yapıyorlar galiba bu benim için kendi düşüncem utanç verici vede madımak oteli müze olması gerçekten gerdi beni...arada çıkar olsasın halk uyanık olsun lütfen zaten sivas için hiç hayırlı bir iş olmadıııııı
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şiddetle karşıyım buna körün gözüne parmak sokmak gibi bişey ama uyuglanacagını düşünmüyorum...
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Madımak otelindeki Bu iş yerini boşaltılıp kitapcı yapılması zaten beraberinde bazı şayleri getirdi dün lokantaydı bu gün kitapcı yapılıyor yarın nelere gebe hepimizin tahmin etmesi lazım gecmişi karıştırmanın bir mantığı yok oradaki olaylarda ölen insanlar bizim kardeşlerimidir onlara bir faydası olacaksa bende yardım edeyim karşı değilim fakat ölen ölmüş allah rahmet eylesin tekrardan dönüp dolaşıp illada müze olsun o olmazsa şimdilik kitapcı olsun diyerek kapanması gerkli olan bu olayı gündeme taşımak bana yanlış gibi geliyor dış güclerin oyununa gelerek PKK,DHKC gibi örgütlerin bu olayları tetiklemesi ve bütün bu eylemleri gereckleşirmeleri dünyanın gözünde sivasımızı işlemediği bir suctan dolayı kötü tanıtılmasına neden olmuştur bu bir haksızlıktır buna asla tahamül edemem hiç bir sivaslının böyle çirkin olaylara karıştığını zannetmiyorum lütfen yakamızdan düşün bizi rahat bırakın bizim şerimizde alevi sunni kardeşliği her zaman vardı var olmayada devam edecektir et tırnaktan nasıl ayrılmazsa bizde kardeşlerimizden ayrılmayız biz bir bütünüz bunu herkes böyle bile
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1204
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1978 Maraş olayları, 1980 Çorum olayları, 1993 2 Temmuz olayları bu olaylar hep birbirine benzer olaylar, hep dış güçler ve iç mihrakları tarafından kaşınarak kardeş kardeşe kırdırılmış. Memleketimizde geçen olaylarda hatamız oyuna gelmekti, belki biz çakmadık ateşi, belki biz dökmedik benzini ama orada alkış tutanlarda bizim halkımızdı. Kimseyi suçlamıyorum sonuçta ben de Sivas'lıyım ama artık yeter, biz Türk'üz bu kimlikte birleştikten sonra kimse bizi ne meshep ne de ırk olarak bölebilir, bundan önce hep bölündük, hep dış güçlerin oyununa geldik, gelmemek için hem Maraş'ta, hem Çorum'da, hem de Sivas'ta tıpkı Menemen'de olduğu gibi oyunana gelmememiz için bir madde olmalı, bu müzemidir, kitap evi mi bilemem, ancak bu Sivas şehrini germeyecek, bizlerin alnından kaşımayacak, orada ölen kardeşlerimizin anısını canlı tutacak (ölenlern %70'i Sivas'lıdır) aynı zamanda bu tür oyunlara bir daha gelmememiz için örnek olacak birşey olmalı.
Saygılar...
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Merkez_Alperen Şuan
![]() Son Aktivite: 11.09.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 669
![]() ![]() |
![]() Lokantanın orda olmasının bence hiçbir mahsuru yok..O olayın izleride çok şükür büyük ölçüde silinmiş durumda..Birileri hala kendini haklı çıkarma çabasında.Ha madımak otelini müze yapmışsın ha lokantayı kitabevine dönüştürmüşsün hiçbir farkı yok.Bir daha o olayların hatırlatılmaması lazım.ama bence hala kaşınmaya devam ediliyor..
KARŞIYIM BU UYGULAMAYA! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnatla, zorla hiç birşey olmaz, herşey sevgi, saygı, hoşgörü çerçevesi içersinde tahriklere aldırış etmeden konunun çözüleceğine inanıyırum.
Sanıyorum tek sorun inatlaşmak sorunu olurdu, olmazdı meselesi. .
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İnsanları cayır cayır yakın ondan sonra kitapevine çevirin olacak şey mi bu!.....
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1302
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
İnsanları yakanlarla,kitapevine dönüştürmek isteyenler aynı kişiler. öyle mi?
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 10:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Evet doğrudur ben bu düşüncedeyim... Devlet birinci suçludur benim gözümde...
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
![]() Son Aktivite: 02.05.2015 01:29
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
![]() gerçek suçlular dışarda gezxiyor utanmadan birde canlarımız öldu dıyolar masumlar içerde yatıyor yok oyle arkadaşım bir gun hesap gunu gelecek gerçekler ortaya cıkacak
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|