Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.01.2009, 18:44   #11
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 787 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Dev Yatırım Şubatta !

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gerekirse yalvaralım Sivas’a yatırım yapılsın!”
İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut Sivas'ta sevinçle karşılanacak bir müjde verdi. Akbank'ın Sivas'a çağrı merkezi kuracağını ve herhangi bir aksilik olmazsa yatırımın bu yıl içerisinde gerçekleştirileceğini dile getiren Erkut, Devlet kurumlarının bir, bir taşındığı Sivas'ta gerçekleştirilmesine kesin gözü ile bakılan ve ilk etapta en az 500 kişinin istihdam edileceği bu yatırıma tüm Sivaslıların ve idarecilerin sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.
Erkut, Turkcell ve Ziraat Bankası'nın da Sivas'a çağrı merkezi kurmak yönünde girişimleri bulunduğunu bu yatırımların da Sivas'a kazandırılması için Sivas halkının, söz sahibi herkesin seferber olması gerektiğini söyledi.
“GEREKİRSE
YALVARALIM!”
VEKİLLER GÖREVE!
Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması için yapılan her türlü yatırımın büyük önem arz ettiğini belirten Erkut, “memleketimiz kalkınacaksa gelişecekse ve buraya bir yatırım yapılması düşünülüyorsa hepimizin bunun arkasında durması lazım. Siyasilerimizden bürokratlarımıza, yerel idarecilerimizden halkımıza hepimiz bu konuda gereken hassasiyeti göstermeliyiz.
Dikimevi gitti. Devlet Malzeme Ofisi gitti. Devlet Malzeme Ofisi'nin gitmesini savunuyordum. Hala da savunuyorum. Dikimevi'nin Sivas'tan gitmesi gündeme geldiğinde herkes ayağa kalkmıştı, orada 200 kişi çalışıyordu.
Şimdi Sivas'a kurulması planlanan çağrı merkezi bacasız bir fabrika niteliğinde 500-1000 kişinin istihdam edileceği bir yatırım. Bu anlamda da kamuoyunun bu olaylara duyarlı olması gerekiyor. Sivil toplum örgütlerinin, milletvekillerimizin bu konularda elinden gelen gayreti göstermesini rica ediyorum.
Memleketimizden giden kurumlara üzülmeyi bir kenara bırakıp, 'Sivas'a ne kazandırabiliriz' buna bakmalı, bunun için çalışmalıyız.
Sivas'a bir yatırım yapılacaksa bu yatırımı yapacak kurumların gerekirse kapısında yatalım, üst makamlara gerekirse yalvaralım, yeter ki Sivas'a yatırım yapılsın. Yeter ki ilimiz kalkınsın, gelişsin, gençlerimiz iş sahibi olsun, işsizlik azalsın" dedi.
GÖZLER YÖNETİM
KURULU'NDA!
Çağrı Merkezi'nin Sivas'a yapılmasına kesin gözüyle baktıklarını dile getiren Erkut, çağrı merkezi ile ilgili yatırım kararını Akbank yönetim kurulunun karara bağlayacağını, kararın yönetim kurulundan geçmesini sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.
Erkut; “Akbank çağrı merkezi konusunda geçtiğimiz yaz aylarında Genel Müdürlükte görevli üst düzey bir gurup yetkili Sivas'a gelmişti. Burada Akbank Müdürü Ali Bey'in çok büyük bir gayreti vardı.
Çarı merkezi kurmak için birkaç şehirde araştırma yaptıklarını ve hangisi uygun olursa o noktada hareket edeceklerini, yönetim kurulunda bu konuda çağrı merkezinin Sivas, Erzurum, Amasya, Tokat, Kayseri illerinden hangisine yapılacağını kararlaştıracaklarını beyan ettiler. Valimiz, Belediye Başkanımız, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz, TSO Meclis Başkanımız hakikaten bu konu ile yakından ilgileniyorlar" dedi.
Akbank yöneticilerine Sivas'ta birkaç yer gösterildiğini ve bu yerlerin içerisinde Organize Sanayi Bölgesi'ndeki alanın olumlu karşılandığını dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, "İnşallah Akbank Yönetim Kurulu" beklediğimiz kararı verir ve Sivas'ımıza önemli bir yatırımı kazandırmış oluruz dedi.
"ÖNCELİK
SİVASLILARA
VERİLECEK!"
Akbank'ın Sivas'a kurmayı planladığı çağrı merkezi yatırımı gerçekleşirse ilk etapta 500 kişiye iş imkânı sağlanacağını dile getiren Erkut, Yüksekokul mezunu kişilerin ilk etapta tercih edileceğini, bu vasıfta yeterli eleman bulamadığı takdirde de lise mezunlarına imkân tanınacağını söyledi.
İşe alınacak kişilerin büyük çoğunluğunun Sivaslı olacağını ve bu şekilde olması gerektiğini dile getiren Erkut; "Biz Ankara'dan İstanbul'dan ilimize gelen Akbank'ın üst düzey yöneticilerinden işe alınacak kişilerin Sivas'tan seçilmesini özellikle rica ettik. Onlarda alınacak elemanların Sivaslı olmasına büyük özen göstereceklerini bizlere beyan ettiler. İlk etapta 500 kişi istihdam edilecek, bu rakamın ilerleyen dönemlerde 1000'e yükseltilmesi hedefleniyor."
MÜJDE ÜSTÜNE
MÜJDE!
Sivas için son derece önemli olan iki gelişme daha yaşandığını dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Ziraat Bankası ve Turkcell'in de Sivas'a çağrı merkezi kurma yönünde çeşitli girişimlerinin bulunduğunu açıkladı.
"Turkcell'in ve Ziraat Bankası'nın da Sivas'a çağrı merkezi kurmak için çeşitli girişimleri var. Türkiye'de depreme en dayanıklı ve lojistik anlamda en güvenli yer olması nedeniyle Sivas tercih ediliyor. Bu konuyla ilgili olarak vali beyle ilgili kurumlar görüşmelerini sürdürüyor. Ben Ziraat bankasının çağrı merkezi yatırımını da açıkçası çok yakın görüyorum" dedi.

Sivas ın Sesi Gazetesi

Bugün akşam akşam okuduğum en güzel en muhteşem haber! Gerçekten şu an Fener'i 2-1 yendiğimiz akşam duyduğum sevinci ve coşkuyu yaşıyorum. Sivasımıza hayırlı olsun.

Öncelikle Cumhuriyet Üniversitesi kampüsüne çağrı merkezini kurarak bir ilki gerçekleştiren ve ilk etapta 75 kişiye işveren, diğer banka ve kurumlara da bu yönde örnek olan Garanti Bankası'na teşekkürlerimi gönderiyorum.

Akbank çağrı merkezi yatırımının ise kriz nedeniyle artık yapılmayacağını düşünmeye başlamıştım ki bu güzel haberi okudum. İnşallah Valimiz, Belediye Başkanımız, Vekillerimiz gerekirse bizzat kalkıp Akbank'ın merkezine giderler ve yalvar yakar bir şekilde bu yatırımın Sivasımıza kazandırılmasını sağlarlar. Ne demiş eskiler ''El öpmekle ağız pis olmaz!''. Sivasımız için, bir gencimizin daha iş sahibi olması için, bir ailenin daha mutlu olması için el de öpülür, ayağa da kapanılır!

Ziraat Bankası'nın doğuda bir yerlere çağrı merkezi kuracağı haberleri ise uzun zamandır ulusal basında yer alıyordu. Hep aklıma gelen bir soru idi: Neden Ziraat Bankası Genel Müdürü ve hemşerimiz olan Can Akın Çağlar'la bu konuda irtibata geçilmez? Biliyoruz ki Sayın Can Akın Çağlar Sivas'ı seven ve unutmayan bir hemşerimizdir, takip edenler bilir kendisi her üç-dört ayda bir bir vesile ile Sivasımıza gider. Umarım Valimiz, Belediye Başkanımız, Vekilllerimiz, STSO Başkanımız ve ilimiz önde gelenleri Can Akın Çağlar'ı ziyaret ederek bir şekilde bu yatırımın ilimize kazandırılması için lobi yaparlar.

Turkcell mevzuuna gelince... Eh, Turkcell'de çağrı merkezi yapacak olursa ballı kaymak olur. Biliyorsunuz Turkcell Erzurum ve Diyarbakır'a çağrı merkezi kurdu ve şu an her iki şehirde yaklaşık ikiyüzer kişi çalıştırıyor. İlerleyen dönemlerde bu sayının beşyüzleri aşması planlanıyor. Umarım Turkcell gibi ülkemiz değil artık dünyanın belli başlı telekomünikasyon şirketlerinden birisi olan bir kurum Sivasımızı seçer...

Haydi Valimiz, Belediye Başkanımız, STSO Başkanımız, Vekillerimiz...

Sivasımız için el öpme vakti!
Alt 12.01.2009, 12:53   #12
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yerliturkuaz Şuan yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Yeti: Bloody Orca Slap Champion!
Tecrübe Puanı: 808 yerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblickyerliturkuaz ist ein wunderbarer Anblick

Mukemmel bir yatirim kentimizin gelismesi icin yapilmis bana gore buyuk bir adim tebrikler Garanti Bankasi ve bu konuda ozveride bulununan herkese....

Sevmek yürek işidir yüreğin yoksa sen niye yaşıyorsun?
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2009, 01:17   #13
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 22:16

Tecrübe Puanı: 736 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne oldu bunlarin arasinda gerceklesenler varmi su an itibariyle
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2009, 02:57   #14
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memet24 Şuan memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2014 19:09

Tecrübe Puanı: 604 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hayırlı olsun... Sivas için büyük kazanç
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2009, 09:20   #15
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne oldu bunlarin arasinda gerceklesenler varmi su an itibariyle
Bir bilene sormak lazım varmı acaba neredesin bir bilen
Alt 23.03.2009, 09:47   #16
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Garnti bankasının ilimize yaptığı Çok önemli bir yatırım Sivas’ta hizmete girecek olan çağrı merkezi ile üniversitede hem öğrencilere istihdam sağlamış olacak hem de ekonomiye katkıda bulnacak olaması ne güzel günümüzde devlet elindeki kuruluşları özelleştirirken özel sektörün yatırım ypması sivasımız adına büyük şans diyebilirim bu yatırımın sivasımıza gelmesinde emeği gecen cumhuriyet üniversitesine,valiliğimize ve belediyemize çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı olsun
Alt 23.03.2009, 09:50   #17
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Cak'la , Mış'la Du'yla malesef olmuyor. Ben göze görülür elle tutulur bir icraat görmeden bunu malesef inandırıcı bulamıyorum.
Alt 23.03.2009, 10:20   #18
Arif Coşkun
Moderator

Celallenmene gerek yok berat, gidip gitmemem benim özel meselem kimseyi ilgilendirmez sanırım, bu kadar olmadık şeyleride olmuş gibi göstermek seni ilgilendirmez sanırım.
Yazdığın bir önceki yazını dikkatli oku, hep ileriye dönük ileri tarihlerde vaad edilen verilen sözler.
Garanti bankasının yapacağı yatırımı dev bir şeymiş gibi gösterip başka yatırımlarla karıştırırp iktidar propogandası yapmak istiyorsan o ayrı bir konu meydan senin cak'lada cuk'lada yaz yazabildiğin kadar meydan senin seni tutan yok meseleleri kişiselleştirmene de gerek yok.
Alt 23.03.2009, 10:29   #19
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
20 yıldan beri Sivas a gidiyormusun acaba. Gel beraber gidelim de cek mı cak mı görelim. öyle de güzel işler oluyor ki. Allah a şükür Sivas ın gündemi değişti, Sivas ın ufku değişti. Sivas artık tünel yolları, devasa spor komplekslerini, hızlı treni konuşuyor.

Duble yolları, havaalanını, deryolunu, garanti bankasının çağrı merkezini, Sivas osb yi gel beraber gezelim. Bunlar yapıldı yapılıyor cek ,cak , mış , muş yok. O dediğin cek caklar sizin zamanınızda kaldı.

Sivas osb Sivas ın neresinde acaba bulabilirmisin. Sivas osb Sivas ın neresine düşüyor. Sivas ikinci osb Sivas ın neresinde. Yiğitler mahlesi, Aydoğan mahlesi, Kılavuz, Kümbet neresi bilir misin.

Biz diyoruz ki garanti bankası çağrı merkezi A-ÇIL-DI. Sen diyorsun cek cak.
Ben diyorum ki Havalimanı terminal binası inşaası BAŞ-LA -DI. sen diyorsun mış,muş
Ben diyorum dereyolu inşaatrı BAŞ -LA _DI. Sen diyorsun mış muş.
Ben diyorum hızlı trenin temeli A-TIL-DI. Sen diyosun cek cak.
Ben diyorum Özel sektörün 1000 konutluk projesinin temeli A-TIL-DI. Sen diyorsun cek cak
Adliye sarayının teknik işleri bitirilmek üzere. İhaleye çıkarılacak ve bu işte bitirilecek. Tıpkı Türkiye genelinde 70 tane adalet sarayının bitirilmesi ve İstanbul da yapılan 2 tane devasa adalet sarayının inşaasının hızla devam etmesi gibi.

İstanbul Sivas arası duble yolu bitmek Ü- ZE-RE diyorum sen diyorsun cek cak.
Stadyum un ve spor kompleksinin temeli haziran da büyük ihtimal atılacak bunu resmi kaynaklar ve sivasspor un yetkilileri söylüyor. Haziran da atılmasın da temmuz da ağustosta atılsın ne olur yani.

Sivas havaalanı kapalıydı, niye sesiniz çıkmıyordu. Sidemir kapılydı niye sesiniz çıkmıyordu. Sivas ta tek bir konut yapılmıyordu niye sesiniz çıkmıyordu.

Sivas a gidiyor musun ki icraatleri göresin.
Berat demir kardeşim gerekli acıklamaları gayet güzel yapmışsınız size katılmamak mümkün değil eline emeğine sağlık kardeşim
Alt 23.03.2009, 10:50   #20
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Teşvik başvurusu başka, teşvik kredisi almak başka, teşiviği aldıktan sonra üretime geçip istihtama katkı sağlamak ise bam başka bir şeydir. Sivas Organize Sanayi bölgesi ne yazık ki Atölye kent görüntüsü veriyor. Entegre tesis yok, fabrika sayısı çok az, atölye ise çok. Bir Teknokent hikayemiz vardı bilmem hatırlarmısınız Abdüllatif beyin büyük çabası ile Bakan Kurulundan çıkmıştı ne oldu ?

Yapılan iyi işler görmemek niyeti halis olmamaktır. Sivas son yıllarda kabuğunu kırma çabası gösteriyor. Havaalanın faliyete geçmesi çok çok önemli bir gelişmedir. Allah emeği geçenlerden razı oldun. Duble yol çalışmalarıda ülkemiz için çok faydalı olmuştur. Hızlı Tren ise inşaallah gerçekleşirse Sivas'ın vizyonunu baştan ayağa değiştirecektir. Çağrı Merkezleri üzerinde çok durulması gerekiyor, bu Sivas için büyük fırsat, Anadolunun Çağrı merkezi konusunda odak noktası olabilir.

Bu güzel çalışmaların yanında Sivas sanayileşmede çok çok geridedir. OSB abartmayın görenler bilir ne olduğunu ve biraz OSB'nin ne olduğunu yada ne olması gerektiği konusunda bilgisi olan Sivas OSB hakkında olumlu görüş bildirmezler. Temeller atıldı ama faliyet yok.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)